reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabubka..no to pewni że ksiądz dziękował jak takie chęci widział:-D:-D:-D:-D dobra zawodniczka z Ciebie;-)
A co do szkoły to nieźle:tak: Na pewno będzie dużo wygodniej:happy2:
Anka serio lubisz takie masakry oglądać?? boshe ja bym nie spała przynajmniej 20 lat....:baffled:

reklama
alescie naskrobay:szok::szok::szok::szok::szok:

Nasza lekaraka, też na początku obserwuje katar :tak: nawet ten zielony :sorry2:

Spadam kobitki, do później :tak:

w sumie dobrze.ale pewnie najpierw pyta ile dni katar trwa.

Witam nową mamusie:tak:

Dziewczyny zapraszam w wakacje z namiotem Krzysiek by zwariował:-D:-D:-D:-D
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

adzwonila do sadystki i odwołałam dzisiejsza wizyte- dzisiaj ni emialam wsumie nci takiego ważnego aplanowanego- na dole jakiegos zęba mialam leczyc, al emam tak wszystko w buzi obolałe że mi sie odechciało- za tydzien ide juz szlifoac 2-1-1-2 pod korony- najpierw zrobi mi te pierwsze, a potem reszte- bo i tak nie da rady wszystkiego naraz oszlifować, a po wyrywaniu dziąsła mis ie muszą dokładnie zagoići trzeba troche odczekac bo jakby mi zobila most od razu na to, to potem mogłaby by szpara miedzy koroną a dziąsłem, bo sie kość zmienia po wyrwaniu:sorry2:cekawe jak ja bede wyglądac z jedynkami i dwójkami białymi a resztą żółtą:-D:-D i do tego brak 4 i 5 po obu stronach:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2:

to kochana pozniej na zdjecie kamienia i na wybielanie:tak::tak::tak::tak::tak:

WITAM SIĘ Z WAMI I JA :)

wybaczcie ze nie czytalam tego co wczoraj naskrobalyscie ale było troche tych stron,a ja poprostu nie mam na nic czasu:)
wpadłam sie tylko przywitać,powiedziec że u nas dziś -7 (ufffff nareszcie cieplo hahahaha) i sypie sniegiem:)

widze ze masz takie nastwainei do temperatury jak ja :-D:-D:-D:-D:-D

Czyli kochana miałaś suchy zębodół i dlatego tak strasznie spuchłaś i Cię bardzo mocno bolało i teraz wyjaśniło się skąd tak długo krew leciała.
Jak skrzep wypadł to się lałoz tej dziury cały czas.Dziwne tylko ,że ptrzy szyciu tak słabo zabezpieczyli opatrunek.:baffled::baffled::baffled:
Będzie Ci jeszcze długo zarastała ta dziura.
No chyba,że dentystka Nipas włożyła to znacznie przyspieszy proces.
Ja mam tak po każdym wyrwanym zębie i nie zazdroszczę .:no:

chyba zle opislaam.dziure mam zaszyta ale zrobila sie calkiem spora szpara tak jak bylo ciete,tzn tylko nad zebodole,m. z drugiej strony tez mam alesporo mniejsza.
a szyc mnie szyla jak i poprzednio.5szwow mialam.
jaki opatrunek?:-D po zaszyciu dostalam gaze miedzy zeby to zagryzienia i po pol godz mialam wywalic ale ze czulam ze jkaos krew mi leci to dluzje trzymalam.
ale fakt ze krew to przez ta szpare tak leciala bo ta 8 to tylko w 1/3 wyszla,reszt byla pod dziaslem i musiala sporo wiercic i cuda wyrabiac zeby sie do niejdostac.
ale juz wygladam jak czlowike:-D:-D:-D:-D:-D

a nie wiem co mi wsadzila ale ma sie lepiej goic.i plucze szalwia:tak::tak::tak:

Dorotka a rozmawiałaś o tym na terapi?przecież jego zachowanie jest normalne to syndrom odstawienia powinna was terapeutka do tego przygotować:tak:kochana twój chłop zdrowieje i musisz miec teraz stalowe nerwy:baffled:niestety jak nałogowiec odstawia swój nałóg to tak się zachowuje:tak:wiem to przykre ale jedyne czego mogę ci życzyć to mnóstwa siły:tak:

tak moze z nim byc
to tak jak ja bez slodyczy czy bb:tak::tak::tak::tak:

A my oboej jestesmy zodiakalnymi lwmi wiec wiecie jak jest :))Swietnie sie dogadujemy i ogolnie sielanka :D Oboje mamy zryte z gara i to jest fajne :))

Spadam bom w pizamce
Jade na zakupy

sielanka;-)
ja jestem wredny skorpoin a moj to glupi uparty baran-dziwne ze dotarlismy do 10rocznicy:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Lekarz mi krople na rozszerzenie źrenic zapuścił i ledwo co po Jula poszłam,bo śnieg w oczy raził.teraz już troszkę lepiej.Za tydzień znowu do kontroli.:tak:
Właśnie zapiekanki robię i nastawiłam w piekarniku a Julu SIAM poszedł robić,zachodzę do kuchni a ona szynkę nadkroił nożem i na tartce do chrzanu ścierał:wściekła/y::wściekła/y: - ja wysiadam:-(.
zdrokwa dla Ciebuie

No mój M nie gotuje mysle ze jakbysmy siedzieli sami to by gotował bo kiedys jak Tesciów to sam ugotował obiad.
A u nas jest tak ze tesciowa gotuje,ja jak bym gotowała to ona ciągle chodzi i mówi to tak zrób a to tak a mnie to wkurza,ja wiem ze ona mi chce doradzic i wole sie nie wtrącać.
A jeszcze kiedys siostra mojego m mi mówi ze ile to bede wisiec na tesciowej z gotowaniem i ze powinnam wziąśc sie za gotowanie ale mnie wtedy wkurzyła bo ona mysli ze jak ona gotuje to ja tez musze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a jeszcze mnie wkurza jak krzyczy na moją Martynke ja na jej dziecko nie krzycze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no i tak wygląda u nas sytułacja a po drugie ja jak gotuje to mi nikt dzieci nie zabawi a oni tylko mama mama no moze Martynka juz nie tak bardzo ale Kamil ciągle chce na ręce i ja sie denerwuje przy tym bo ja jak juz cos gotuje to musze miec spokuj.
:dry:

bez urazy ale kupa to du.... niestety

Wikuniu,dlatego nie chcę z teściami mieszkać :no: a tam jak jestem to też nie gotuję,bo ONA po swojemu musi:baffled: a ja nienawidzę jak ktoś mi się wpiernicza do roboty:wściekła/y::wściekła/y::no:.

ja tez nie lubie.szczegolnie jak mi p wlazi i doslownie miesa w gracah jak go o to nie prosze.jak patrzy jak sypie przypraw to zawsze pyta czy nie za duzo,wiec dostanie pare roznych delikatnijeszych i wylazi z kuchni:-)

Wikuś znam ten ból mieszkałam z mama i tez musiałam sie z jej zdanim liczyć bo nie byłam u siebie:wściekła/y:
ale jest sposób ty masz swoją kuchnie w której z tego co pamiętam nie gotujesz...weź ty swojego chłopa sposobem bo zdaje sobie sprawe ze on nie widzi problemu jak to chłop..powiedz mu ze chcesz yć dla niego dobrą gospodynia itp na wsadzaj mu troche miodu obgadaj to w łóżku po sexie albo i przed i zacznij gotowac u siebie żyć tak jakby bardziej na swoim:tak:

tak jest dobry spsob
DU PA RZADZI:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No wsumie tesciowie tez są za tym zeby założyc gaz bo czy mleko czy cos ugotowac to juz nie trzeba na dół leciec.Czy nawet jak bym obiad ugotowała to przeciesz moge im obiad zanies bo nie musze codziennie gotowac bo jak jestesmy z tesciową same no to przeciesz nie bedziemy obie gotowac bo moze jedna raz gotowac druga zas drugi.Ale ja postawie na swojim bo o lodówke też walczyłam długo i ją teraz mam:happy2::happy2::happy2:
No a M sie tez troche boi gaz zakładac ze kamilek bedzie tam cos kręcic ale przeciesz to mozna zabezpieczyc jakos.Bede gadac jeszcze na ten temat

kochana ja na Twoim miejscu to bym juz sobie czajnik elektryczny kupila.bo tak latac co chwike po giraca wode?????????
szybko by ci Twoj butle kupil jakby rachunek za prad zobaczyl:-):-):-)

Mi teściowa na poczatku gotowała :-p Nie mieszkamy razem, ale dostawałam wszystko w paczkach :-D:-D:-D W sumie to nie narzekałam, ale jadł to głównie M bo ja za kuchnia teściowej nie przepadam :-p A ile oszczędności, na jedzeniu przy tym było :-D Ona nawet potrafiła mi ziemniaki obrać i spakować, do tego miałam kartki co jak odgrzać :-D Nie jedna by się wpieniła :sorry2: Ale ja nie narzekałam, jak miałam ochotę to gotowałam, a jak nie to wyciagałam z zamrazalnika specjały teściowej :tak:

Ale teściowej się znudziło i teraz muszę wszystko sama :dry::-p dobrze, że jej się nie znudziło ubieranie moich dzieci :-D:-D:-D

moja tez czasami co sdaje dla nas
ale Twoja z ziemniakami to juz wymiata:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam,wieczorową porą :biggrin2:dopiero do kompa się przez M przepchnęłam:nerd:.
Właśnie wróciłam z zebrania....Klaudii klasa jest najlepsza w szkole ma średnią 4.56 :tak:a moja córcia ma średnia 4.42,czyli jest dobrze ,ale niestety ma trzy tróje:szok: i to z najważniejszych przedmiotów ,polski,matma i angielski:szok::baffled:a tak to prawie cała reszta śliczne 5.
Gromów nie będzie,ale na koniec roku ani jednej tróji nie chcę widzieć:no:
Masz zdolną córę ,zobaczysz poprawi oceny;-):tak:.
no to sie teraz wkurwiłam na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pisałam Wam przed chwilką o tej pizzy,więc ptrzed chwilką mielismy telefon z tej pizzerii dzwoniła jakas baba ze ona kierowcy nie wyslę ze jak nam cos się nie podoba w pizzy to my mamy sami ją przynieść.ale sie wkurzyłam jakim prawem ona ma nie przyjąć reklamacji,zapłąciłam do cholery i ja ma teraz zapieprzac z ta pizzą w ten mróz jakas popierdzielona.kłuciłam się z nia na maksa,z tej złości powiedziałąm że jest suką i niech spier......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem tak wkurzona że mna normalnie nosi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: napisałm jej w złości sms-a ze może sobie tą pizze w dupe w sadzić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to mi gupia suka napisała że pójdzie z tym sms-em na policję za obrazę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
boziu jaka głupia suka :no::no::no::no::no:
A będzie miała 300zł na złożenie pozwu o obrazę:sorry2::tak:,bo chyba na takich niedopieczonych gniotach zbankrutuje:-p:tak::-D:-D:-D.
cześć babeczki....ja nic nie czytałam bo serio nie mam głowy:no: Miałam dziś jeden z tych najgorszych. nie opowiem niestety historii na forum, co by jakiś idiota nie odebrał tego tak jak pewien koleś...w każdym razie ostatecznie zostałam poinformowana, że wytoczy mi sprawę o odebranie praw rodzicielskich.:-( teraz będę się bać każdego podjeżdżającego auta....sorki że nie napiszę nic więcej i Wy na pewno byłybyście po mojej stronie, ale idiotów też nie brakuje. do tego taki stres w ciąży, że nie wiem już jak mam się uspokoić żeby tylko większej szkody sobie nie narobić...eh..życie:dry:
Wiem co i jak i swoje zdanie wyraziłam;-):tak::wściekła/y::wściekła/y:.
No to mojego posta o tym jak bylo u psychologa chyba nikt nie zauwazyl ? :-(
Widziałam i jestem pełna podziwu dla Ciebie i G;-):tak:.
Madziula raz w roku na bb sie wieczorem wyrwała i co???ma iść spać ,bo dziewczyny wywiało:szok:,kobitki stukać w klawiaturę:-)
Doczytywałam 11 stron:sorry2::tak:.

reklama
Witam wszystkie mamusie
widze ze znam t troche wiecej osób to bardzo fajnie
Tak to prawda:tak: jestem siostrą ani i kilka mam poznalam osobiscie własnie przez siostre i nawet udalo nam sie wypic kawe
Aga&Emily u ciebie tez byłam:-):-):-) ucałuj Emily ona jest słodka
Asia ciebie nie poznalam po profilu ale kawe tez mamy za soba i to nawet u moich rodziców w domu .:tak::tak::tak:
Ja właśnie przesiaduje na laptopie wsumie to do 15.00 mam wolne pózniej trzeba pojechac po syna do przedszkola i obiadek ugotowac bo mąż w domu :-):-):-) niestety nie zawsze jest w domu bo taka praca :baffled::baffled::baffled:A to fotka mojego syna Maksymiliana i moje ślubne chociaz to było juz tak dawno:-):-):-)
o prosze jak milo
to pewnie Ty wiesz wiecej o nas niz my o Tobie:-)

Popieram:tak:, jedna drugiej się nie wyprze,że nie siostra:no::-D:-D.
As, w lewym coś się zrobiło prawdopodobnie w skutek tej stłuczki co miałam,neurolog podejrzewa skręcenie kręgosłupa szyjnego,leki nie pomogły :no: to dał wczoraj skierowanie na rehabilitację i fizjoterapię.skrótami napisał że nie wiem o jakie zabiegi chodzi :dry:w sumie 4 zabiegi po 10 serii:tak:.
zdrowka

Hejka
Wpadam tak biegusiem
Byłam na zakupach, kupe kasy wydałam, ale chociaz czulam, że cos do domu tacham. Mała za to nie dała mi żyć. W dorodze powrotnej ryk jak nie wiem. Kupiłam danonki, ona chce juz i teraz. No ludzie. I za jedną rekę ciągnęłam ja do domu a w drugiej taszczylam 2 cięzkie reklamówy! Ale przezylam, rybka sie rozmraza, ziemniaczku juz obrane, chata ogarnieta na glanc, mała śi, bo is etym placzem zmeczyla-oj jaka ona biedna:-D

W zyciu nie poszlabym do tesciowej mieszkac, zagryzłybysmy sie, albo ustawiłaby mnie pod miotła z kneblem w buzi.

Lunka juz wiesz dlaczego ja mimo zasp wole mala w wozek:cool2::cool2::cool2::cool2:bo mam co zakpupami zrobic i nmi nie ucieknie z sanek
a co do mieszkania z tesciowa-to moja by mnie szybciej z domu wyrzucila za to moje ciagle wietrzenie,sprzatanie,pranie itd itd:-):-):-):-):-):-)

Iwcik nie przestrasz się na NK Ci coś wysłałam;-):tak:.
MH poczekaj aż proroctwa Malinki się sprawdzą;-):tak:,to dopiero wysyp będzie:-p:tak::-D:-D:-D.

oj bedzie wesolo.juz powli sie psrawdzaja

Nie my nie klony ani nie blizniaczki jest miedzy nami rok róznicy :-):-):-)
Widzę ze niejedną mamę zadziwiło moje zdięcie bo kazdy pisze ze podobne ale ja naprawde nie widze tego podobienstwa :-):-):-) ale fajnie i wszystkim mamą dziekuje;-);-);-)

Ty nam tu nie mamuj :-p:-p:-p:-p:-p:-p tak jakbys nam na Pani walila
my swojskie babeczki jestesmy:-):-):-)

Iwcik a ty córeczkę będziesz teraz miała?;-)
Lunka a ty się nie ciesz bo ty kochana w ciągu najbliższych 2 lat Wici braciszka dostarczysz:-p
a Agnes kochana instynkt sie w tobie obudzi macieżynski ale najpierw kochana dobre zarobki stała umowa kredyt mieszkanko i Oliwka będzie mieć rodeństwo:cool2:

a ja to co?sasiada?

Do góry