reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kerna nie przejmuj się tym facetem, co Ci może zrobić, takie rzeczy po prostu się zdarzają, a on niech sie lepiej zajmie takimi matkami co nie dbają o dzieci a nie przypadkami:no::no:

Myszunia jak Cię dawno tu nie widziałam, jak sie czujesz kochana? gniazdko już uwite?

muszę sie zaraz zmywać bo mi ten face trochę nabrudził i trzeba to ogarnąć

reklama
MYSZUNIA ty juz nic nie rob Tylko siedz w domu i odpoczywaj :-)
MALINKA usmialam si ze Pietruszla laczy sie z nami w bolu bo ty chrapiesz :-)
KERNA no widzimy slivzny suwaczek I tez jestesmy dumne z Fasoliki I ja czekam juz z niecierpliwoscia na wiesci od gina

U mnie @ nadal brak I jak zawsze mnie fest brzuch pobolewal tak teraz zadko boli i jakby wcale
Dzis 34 dzien Poczekamy do soboty rana Jak cos to w sobote bedziem testowac

G poszedl Oliwka je kielbaske na podlodze z talerzyka i sie kladzie na plecki co wiezmie kielbaske do buzi i ma z tego ubaw :-)
Ja w szlafroku jeszcze Ide ogarnac mieszkanko i sie ubrac :-)

MH 40 razy //?????????? :-( To ty masz widze podobne nocki do moich Ostatnio u nas ciut ciut lepiej z nockami Ale moja to juz stara jest hihih
I co zalatwilas sobie ten nocleg w zorach????/Kiedy tutaj chcecie nocowac??????
ANABUBKA u mnie tak strasznie wieje ze nigdzie z nia nie wychodze .
Moze jutro u da mi sie cos kupic

Myszunia super że jesteś:tak:
pytałaś o patrysię tak urodziła 25 w urodziny Sewcia córeczkę:tak:
Kochana wiem jaka końcówka jest ciężka a historia z woda na korytarzu współczuje mi dzieci zafundowały taką historie tydzień przed porodem poprostu wyciągneły wąż z pralki :sorry2:
Kerna a ja nadal nie wiem o co kamman:no::no:

Witam kobiety:happy2:
czy wyście poszalały tyle napisac przez jeden wieczór:szok::szok::szok:chłopów zamiast wykorzystywać to na bb siedzą:dry::-D:-D:-D
Kerna ja też poproszę o historię:tak:
Madziula Lunka Ania i wszytkie których chłopy chrapią mój pietruszka łączy sie z wami w bolu bo ja tez chrapię:-D:-D:-D:-D
Dorota super postawa twardo i do przodu wspieraj ale wymagaj:tak:
Anabubka no kochana gratki dla Paulinki super wyniki:tak:
wróżby potem bo sie skupić nie moge antek kupsko zrobił a fetor az w oczy szczypie:-D:-D:-D
u mn ie dzieci w domu zaspy po pas więc przez ogródki droga bez przejścia:szok:

widacmnie nie lubisz bo tylko dal nie wrozby nie masz:-:)-:)-:)-(

Dzień dobry! :-)

Długo nie zaglądałam, ale coś mi weny brakło. Źle się czuję, jestem spuchnięta i wyglądam mniej więcej (właściwie to więcej :baffled:) jak hipopotam. Wczoraj był sądny dzień. Piotruś wstał lewą nogą i od rana był tak rozmarudzony, że myślałam, że nie wytrzymam już. Nic mu nie pasowało :dry::dry::wściekła/y::wściekła/y: Później przez własną sklerozę zapomniałam włożyć wąż od pralki do sedesu i ze dwa płukania poszły na podłogę - to się aż popłakałam z bezsilności jak zobaczyłam cały korytarz zalany :-:)-:)-( No i jeszcze przysłali mi tą pościel dla maluszka, co zamawiałam ponad tydzień temu. Myślałam, że wcześniej będzie, no ale ważne, że przysłali, tyle że w paczce było wszystko co zamawiałam oprócz prześcieradełka. :wściekła/y: No i się wkurzyłam. :wściekła/y: Na szczęście zadzwoniłam do nich i babka mnie przeprosiła, powiedziała, że mi doślą na własny koszt. No ale... :baffled:

A dziś nic mi się nie chce. Znów wstałam zmęczona i spuchnięta! :dry: Mam dość! A jak w poniedziałek byłam u mojej gin to powiedziała, że to jeszcze potrwa, bo szyjka się nie skraca, a dziecinka wysoko siedzi! :dry::dry::dry:

Idę trochę poczytać! Pewnie jest tego tyle, że i tak nie dam rady przebrnąć, więc powiedzcie mi kochane, czy nasza Pati urodziła? Bo to mnie bardzo interesuje! :tak:

a juz mialam Cie wywolywac:tak:
ja przenisolam jdna 10 druga 11 dni wiec wiem jak sie czujesz.

Pati urodzila 25stycznia w dniu urodzin Sewka.mala ok2700g i chyba 56dluga
dzis z nia pislaam i anpislaa ze mala ma zoltaczke i czeka dzis na wyniki jak bedzie dobrze to po 11 ida do domu:-D
Sewek podobno zachwycony siostra

U mnie @ nadal brak I jak zawsze mnie fest brzuch pobolewal tak teraz zadko boli i jakby wcale
Dzis 34 dzien Poczekamy do soboty rana Jak cos to w sobote bedziem testowac

G poszedl Oliwka je kielbaske na podlodze z talerzyka i sie kladzie na plecki co wiezmie kielbaske do buzi i ma z tego ubaw :-)
Ja w szlafroku jeszcze Ide ogarnac mieszkanko i sie ubrac :-)

kochana ja to juz bym test robila na Twoim miejscu bo zalaplas:tak::tak::tak:

a wiecie ze Weronika jeszcze spi:szok::szok::szok::szok::szok:
okna mam pozaslaniane i tylko slychac klepaie w kalwiature ale chyba sie przyzwyczaila do tego:-)
lepiej zeby bratwoa nie zmienila planow bo bede sie biegiem ogarniac bo nadal w szlafroku siedze tak mi dobrze:-)

Dopiero jedną stronę przeczytałam, a tu jeszcze tyyyyyle :szok::szok::szok::szok::szok: No szok normalnie! :szok: Kobity, opanujcie się! :-D
Witam nowe mamy! :tak:
A jeszcze dodam, że Piotruś znów zaczyna marudzić, więc długo pewnie nie posiedzę. A za oknem śnieg sypie jak nie wiem co, więc pewnie znów się na dwór nie ruszymy, zresztą nie mam na to najmniejszej ochoty :baffled: Ale moje dziecko chyba zwariuje w tej chałupie :sorry2:

...
Madziula Lunka Ania i wszytkie których chłopy chrapią mój pietruszka łączy sie z wami w bolu bo ja tez chrapię:-D:-D:-D:-D
...
Ja ostatnimi czasy też chrapię i to tak, że czasem sama się budzę przez moje chrapanie :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny a widzicie mój suwak????:-) Skończyłam 7tc:-D:-D:-D:-D:-D Ach jaka jestem dumna z fasolinki. Jescze jakiś tydzień odczekam i do gina:tak:
Brawooo! Trzymajcie się zdrowo i cieplutko razem z fasolinką! :tak:
no wreszcie sobie posszedł, aLE MUSIAŁAM GO WKURZYĆ BO JAK ZROBIŁ NA DOLE I POSZEDŁ NA GÓRĘ TO JA SOBIE WSZYSTKO POSPRAWDZAŁĄM I MUSIAŁ POPRAWIAĆ:-D:-D:-D:-Dsorry za capsa
a jak poprawiał na dole to ja myk na górę i tam też musiał wrócić:tak::tak::tak::tak:

a przez to wszystko nie zdołąłam poczytać:-:)-:)-:)-(wiem tylko, że mamy dwie nowe mamusie, super:tak::tak::tak:

i nie mam pojęcia o co chodzi z przygodą Kerny:no::no::no:

może od teraz będę chociaż przez chwile na bieżąco:baffled:
I bardzo dobrze! Fachowców zawsze trzeba sprawdzać! :tak: Bo jak nie to ci schrzanią robotę i uciekną. :dry: U nas jak jedno okno zakładali i ich na trochę z oczu spuściliśmy to nie wiadomo kiedy wyszli, tzn jeden zbiegał już po schodach, a drugi zamykając za sobą drzwi krzyknął do widzenia i już ich nie było, a fuszerę odstawili taką, że szok. :wściekła/y: No ale mój m od razu wykonał telefon do ich szefa i następnego dnia wszystko poprawili. :tak:
...
kurcze już chyba wszystkim powysyłałam:-D:-D:-D:-D
Nie wszystkim :no: Też jestem bardzo ciekawa. :tak:
aaaaaaaaaaaaaaa własnie zapomniałam Wam powiedziec
Wczoraj MAks poszedł spac o 7 i obudził się o 6:sorry2::-):-):-)

żadnej pobudki ani na chwileczke w nocy:tak:
tak to zazwyczaj sie budzi kolo 3 na jakies jedzonka aczasem po cmoka i zasypia spowrotem:tak:
fajnie by bylo jakby juz tak mu zostało i teraz tylko wydłużał się ten czas:sorry2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
...
Brawo Maksiu! :tak: Dobry chłopiec, da się mamusi wyspać! :-)
U mojej mamy też spierdzielili okno jak zakładali a najgorsze że firma zbankrutowała i teraz nie ma do kogo z reklamacją iść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to kicha! :baffled:
Witam
Maja wstała z zatkanym nosem i kaszle ale puściłam ją do przedszkola, tylko się obawiam żeby jej panie nie wróciły z powrotem. Jak tylko wstała to zaczęła pytać czy idzie i czy na pewno babcia przyjedzie - nie miałam sumienia zostawić jej w domu, ale jutro niestety lekarz nas chyba czeka:-:)-(
Pozdrawiam mamuśki i idę sprzątać bo inspekcja teściowej będzie
To masz szczęście, że Majeczka nie protestuje przed przedszkolem. :tak:

Piotruś chyba narobił w pieluchę :baffled::baffled::baffled::baffled: Feeeee! :baffled: Idę go przebrać! :dry:

No i jeszcze nadal siedzehihihi Nie ma to jak nalog :-)

Ale chcialam wam powiedziec ze sie przestraszylam z tego co teraz zobaczylam za oknem Sypie niemilosiernie a do tego tak wieje ze nic prawie nie widac
I jak tu wyjsc z dzieckiem na spacer?Nie da sie No nic do soboty jeszcze troszke czasu
ANABUBKA w poniedzialek testowalam i wyszedl negatywny Ja czekam do soboty bo ja mam powyzej 30 dnia @ Wiec jeszcze u mnie nie ma tak zle Ale czuje ze w ciazy nie jestem wiec jeszcze te 2 dni z testem poczekam

reklama
Do góry