reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja dostałam@@ ,co mnie średnio cieszy ,bo jutro planuję na basen z grupa z aerobicu jechać i cieżko ,bo to najobfitszy dzień u mnie:baffled:
Rany jeszcze dwa dni i zwariuję z dziećmi 2 tygodnie w domu,ale z drugiej strony nie będzie trzeba sie zrywać codziennie skoro świt:tak:
Do moich obolałych zatok dołaczył jeszcze ból gardła,tak mnie atakuje z każdej strony,ale na baesen chcę jechać cholernie:-p

Eeeeej! Nie uciekajcie! :-(
Cieszę się, że Patrysia już urodziła! :-)

Kerna, a wróżbom Malinki trzeba wierzyć! :tak: Ona już prawie zawodowcem jest! :-D Ja podobno dziewusię w brzuszku noszę! To już nie za długo się okaże! :tak:

MADZIULA zdrowka
U mnie moja mam do mielonych daje bolke mokra A G bulke tarta Ja robie tak jak G bo tak mi lepiej smakuje

Kurcze nie bylo mnie sekunde a tu juz tyle napisane

ANABUBKA jat to porzadna mama Dziecko sie obudzilo i ona spada od kompa Moja juz dawno nie spi a ja caly cza na bb

KERNA ja sama nie wiem kiedy mija mi termin @ bo ja mam ja wcaly swiat

Kurcze sie sie teraz przestraszylam Przebieralam sie w lazience Oliwka byla za cicho ja jej szuka a tak wklada palca do kontaktu plus jeszcze spinacz ten co spina ciuchy mokre na sznurku ma wrece i tez je wklada Kurcze szybko podbieglam przestraszylam Oliwke i ta zaczela plakac przez ta moja panike Ale wiecie jak sie przestraszylam :-(

Madziula tampona zapodasz sobie i jedziesz taki basen marzenie a jak 3 razy zanurkujesz to ci się zatoki elegancko odblokują:tak::tak::tak::tak:
Myszunia nie uciekamy kochana tylko musiałam fetor z antoszki pupy wyciągnąć:baffled:
Kerna ja tam skarg na wróżby nie przyjmuję ale jak narazie wsio się spełniają:tak:nawet Meduska która po usg sukieneczkę kupiła dla Zuzi zgodnie z moimi przeowiedniami synka urodziła:tak:patrysia córeczkę tk jak jej wróżyłam.........

reklama
Do góry