reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lunka E :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A&E ty się kochana zapatrzysz na ciąże anki i zakiełkujesz tak więc w przyszłym roku wiosna kochana urodzisz:-D:-D
Joasiu tobie dzieci nie wróżę ale......zmiana pracy będziesz pracowała w bibliotece i równocześnie zaczniesz studia:tak:
Dowikluś kochana ty moja droga chciałam ci w mowić parę meską bliźniaków ale nie będe taka:-pwięc mąż wróci z angli po wakacjach otworzy swój interes kupicie pół bliźniaka z ogródkiem i już będziesz miała zamiar iść do pracy bo dziewczynki 5 latki w zerówce a tu trach i ciąża donoszona kochana płeć męska:-D:-D
Madziula mnie tu do was zwołała:-)

No to Malinka kochana trzymam cie za slowo :-D:-D:-D:-D

A co do kawy to M pije ich dziennie ok 10 jak nie wiecej :-D:-D ja na szczescie pije tylko jak mam gosci :-D:-D ale taka kawa do naszej maszyny kosztuje ok 10 zl jest ich tam 18 torebek wiec starcza opakowanie kawy przy moim m tylko na 2 dni:-D:-D:-D no ale co zrobic kawy mu nie zabronie pic;-);-);-):-D:-D:-D Ale mam nadzieje ze u nas kawa nie zdrozeje:))))))

Aga 10 kaw:szok::szok::szok:wow jakie on m ciśnienie??
ja pije 2-3 kawki ale pól na pół z mlekiem:tak:ale herbaty to my pijemy ogrom 100 torebek liptona czyli bardzo wydajnej herbaty nam schodzi w miesiąć do tego 3-4 owocowe herbaty i 6-7 granulowanej rozpuszczalnej owocówki:baffled:z tym że mało napoi kupujemy co najwyżej wodę :tak:

Kerna, a wróżbom Malinki trzeba wierzyć! :tak: Ona już prawie zawodowcem jest! :-D Ja podobno dziewusię w brzuszku noszę! To już nie za długo się okaże! :tak:
ooo ciekawe, ciekawe:tak: Wollisz niespodziewnke?:-):cool2:

MYSZUNIA umnie wszystko dobrze dzieci zdrowe mąz grzeczny ;-) w pracy tez dobrze mam w tym miesiacu wiecej godzin ale wiecej kasy dostane i od lutego mam dostac aneks do umowy przechodze na 3/4 etatu bedzie ok 800 zł pensji :tak:
oono to gratuluję! super:tak:

Joasiu,mróz wymroził to chłop zmądrzał;-):tak::tak:.
Napije się któraś ze mną kakao:confused::happy2:?
kawapiernikowa.jpg

ciasteczka.jpg
ja Cie chyba $^#^#$ niedobra babo:cool2: mnie tu mdli i skręcam się bo nie mam nic fajnego w kuchni a ta mi tu takie frykaski:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Słyszałam przedwczoraj w radio:tak:.Kuzynkę z Anglii poproszę to dobrej i wydajnej przywiezie - z 1 torebki 6 herbat wychodzi:tak::cool::cool:.
:szok::szok::szok::szok: z zasuszonym koncentratem :confused:

u mnie nic sie nie moze zmarnowac :-D:-D dla kazdego cos dobrego my z mezem pewnie zjemy zupę Wojtek kotleta a dziewczynki pierogi a jak beda jeszcze głodni to porawimy pizzą :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)
ooo i wzorowa gospodyni:tak: mi do Ciebie dalekooooooooooooooo:dry:

super, kawy to P spija na potęgę potrafi 6- 7 dziennie wypic
)
:szok::szok::szok:

No to Malinka kochana trzymam cie za slowo :-D:-D:-D:-D

A co do kawy to M pije ich dziennie ok 10 jak nie wiecej :-D:-D
no masakra, jeszcze lepiej:szok:
Bejbes śpi a ja gotuję krupniczek bo uwielbiam i dawno nie jadłam:tak: a na wybrane produkty mam chęć i oby zupka się przyjęła. mdłości mi chyba w końcu odpuszczają..hurrrraaaaa:-D

Marta ,nie znalazłam tego przepisu na ten farsz do pierogów ,teraz ktoś połaczył 2 wątki o tematyce kucharskiej i ostatnie 3 duze strony sa"nasze"ale to nic znajdę sobie gdzie indziej wprawdzie w tym tygodniu planuje kopytka,
bo w zeszłą sobote robiłam ruskie i na razie weny nie mam:tak:
wiecie co ja 2 bite godziny siedzę na kompie:szok:
matko 10 kaw ,ale jak jakieś pyszne latte czy cappucinko to sie nie dziwie:tak:

reklama
Do góry