reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WItam!;-)Zuza zasnęła o 19.30:szok::szok::szok:Tylko ją wykąpałam poszłam do kuchni robić herbatkę dla niej o kolacji nie wspomnę a ona leżała Tatusiowi na ramieniu i zasnęli przed tv:szok:Odkąd u nas ferie to Zuza wstaje o 7 rano:baffled: Ale tak wcześnie jeszcze nigdy nie zasnęła:baffled: Przez tę pogodę co chwilę net zanika:wściekła/y::wściekła/y:U nas zawierucha nie z tej ziemi. Drogi juz nie przejezdne:baffled:Dzisiaj rano tir się władował w zaspę i zablokowali drogę na 2 godz.:szok:
Ale się objadłam:-pPstę z jaj robiłam:-p:-p

reklama
:-) super
Super:-)Sliczny rysuneczek:tak:
My tez dzisiaj rysowalysmy,kolorowalysmy i naklejalysmy:tak::tak::tak:

Gustaw no rewelka:tak::tak::tak:A herbatka mrozona wyglada na smakowita hehe;-):-)
Chyab tez sobie walne balwana na balkonie jak mi sie jutro bedzie chcialo:-):tak:

Odezwala sie ta najgrubsza;-):-p:-p:-p:-)

Sliczny:tak::tak::tak:
A jaki duzy jak na 5 dni:tak::-)

Super

Ja zaraz myje dzieciaki i klade Ich spac:tak::tak::tak:Byl u mnie brat na kawce a zostal jeszcze do wieczora i zamowilam pizze:tak::tak::tak:Niedawno pojechal:-)

MADZIULKA
Kacper juz wczoraj popoludniu pojechal do siebie:tak::tak::tak:
naklejki to u nas tez sa garne:tak:
A ta pizza to ta o ktorej mysle:confused::sorry2:
WItam!;-)Zuza zasnęła o 19.30:szok::szok::szok:Tylko ją wykąpałam poszłam do kuchni robić herbatkę dla niej o kolacji nie wspomnę a ona leżała Tatusiowi na ramieniu i zasnęli przed tv:szok:Odkąd u nas ferie to Zuza wstaje o 7 rano:baffled: Ale tak wcześnie jeszcze nigdy nie zasnęła:baffled: Przez tę pogodę co chwilę net zanika:wściekła/y::wściekła/y:U nas zawierucha nie z tej ziemi. Drogi juz nie przejezdne:baffled:Dzisiaj rano tir się władował w zaspę i zablokowali drogę na 2 godz.:szok:
Ale się objadłam:-pPstę z jaj robiłam:-p:-p

Zuzia chyba wymeczona calym dniem :-)a u taty na ramieniu cieplutko i odrazu sie miekko zrobilo:tak: to i sen zmozyl:happy2:

Ja tez teraz wpadam na BB niestety przerwe zrobilam na kolacje i rozmowe godzinna z mężem przez telefon:-):-):-)

Maksiu juz spi wiec moge spokojnie poczytac i poklikać , a z tego co widzę to wy laski lubicie klikać po nocach:-):-):-)

DOROTA masz racje mama niech mówi swoje a ty rób swoje , JEDNYM UCHEM WPADNIE DRUGIM WYPADNIE i zawsze możesz pokrzyczec ,wiem ze to pomaga:-):-):-) a mama i tak wybaczy jak pokrzyczysz na nią :-):-):-)

MAMITA pocieszę cię bo u mnie też wieje i drogi juz sa nieprzejezdne , ciekawa jestem jak ja jutro zawioze dziecko na bal do przedszkola:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Jestem:-).
Do kumpeli nie dotarłam:no:,dobrze że zadzwoniłam czy z grubych będzie miała wydać a ona,że na śmierć zapomniała:tak::-D, położyła przy kasie od ladą i nie wzięła:-D:-D.Ale w ciąży to się wybaczy;-),jutro rano na rynek skoczę:dry::tak:.
Iwcik,takie dziecięce marzenia są najfajniejsze:tak::tak::cool::cool2:.Pamiętam,że jak przejeżdżałam autobusem koło Studium Nauczycielskiego(tzw.Przedszkolanki) to chciałam tam się uczyć i potem dzieci w przedszkolu bawić:tak:,później zrobili tam liceum i chodziłam tam a i w przedszkolu pracowałam,więc coś w tym jest;-):tak:.

Julu ma 37,7C :-(- M zrobił mu mleko z masłem i miodem.Jutrzejsze jego wyjście na zabawę choinkowa stoi od znakiem zapytania:dry::tak:,najwyżej M nie pojedzie poddasza ocieplać u znajomego:no::-p.

Marta 37,7 jeszce w miare moze za pol godzinki sprawdz ponownie.Rano zawsze temp. jest mniejsza.Moze zabawa sie uda:sorry2:

A ja wcinam kanapke z twarozkiem i rzodkiweka:-)
Ale bym sobie zjadla taka kanapeczke:tak::tak::tak::tak:Ale zostal mi jeszcze kawalek pizzy to zaraz sobei zjem:-);-)

A takiej temp sie nawet nie zbija:tak::tak::tak:Tym bardziej wieczorem bo wtedy zawsze jest wyzsza:tak::tak::tak:
Napewno rano bedzie dobrze:tak::tak::tak:

MARTA też chcialam nawet w tamtym roku od wrzesnia zacząć studia w kierunku nauczania wczesnoszkolnego ale jakoś nie wyszło a teraz od wrzesnia to nie pójde bo jak??? Bedę miała lepsze zajęcie .......przy mojej juz dorodnj fasolce:-):-):-)

No i u mojeg syna bal jet pod znakiem zpytania , bo faktycznie jak jakis plug nie przeleci to nie mam szan przejechać:-:)-:)-(

Anka przesadziłaś z tym chamburgeremo północy i kto tu jest w ciąży???????:-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Ania dobrze ze wcinam te kanapke bo inaczej slina splywala by mi po klawiaturze:-D:-D

A do mnie dzwonila kumpela ze przyjedzie z kolezanka o 11:szok::szok:To dla mnie poranek jem o tej porze sniadanie:szok:a one na kawke wpadna:szok:

Do góry