reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANKA
Milego malowania:tak::tak::tak:

Moje wlasnie wstaly wiec sie pewnie nie wyspaly:no::no::no:Mam tylko nadzieje ze nie beda mi wyly bo do wieczora jeszcze daleko:no:

Zaszło slonce i zrobilo sie zimno jak cholera brrr:no:

reklama
...
Wściekłam się przed chwilą okropnie. Ojciec przyjechał coś tam w garażu porobić i oczywiście z fajką w buzi:wściekła/y: a wiecie że u mnie to zaraz pod drzwiami. chciałam z małym wyjść na spacer ale zrezygnowałam, bo przez kłęby dymu z nim przechodzić nie będę:no: Ciśnienie mi się podniosło i zadzwoniłam do mamy, że jak go nie ochrzani i czegoś mu nie powie to będę zostawiać drzwi garażowe otwarte i niech se mówi co se chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bo ja to moge prosić, błagać a każdy ma to gdzieś. Złażą się aż do piwnicy żeby se zafajczyć..jakby nie można na balkonie u siebie czy przed domem...no kuźwa zero poszanowania no. jak mi ojciec coś dzis powie to mu walnę, że kochający dziadek a dla wnuka jedngo i drugiego nic:wściekła/y:
Iwcik a tak w ogóle to my niedaleko siebie mieszkamy! Ja jestem z Krosna
Nie dziwię się, że się wkurzasz. Ja też bym się wściekła jakby mi ktoś Piotrusia podtruwał. :wściekła/y: U mnie i moi rodzice i teściowie palący, ale nikt, absolutnie nikt nie pali u nas w mieszkaniu - zawsze wychodzą na dwór, a jak jesteśmy u nich to też wychodzą, więc nie ma z tym problemu na szczęście. :tak:
...
Ja jakbym miala urodzic 2 dziecko i mialby to byc chlopiec to bylby z Oliwka w rozowym pokoju ;-).
Twoje dzieciaki beda mialy wspolny pokoj?czy osobno?
...
Widze ze Ty tak jak ja ogladasz Na wspolnej o 11 ;-)
...
Bo kolor pokoju zawsze zależy od tego pierwszego dziecka :-D:-D:-D:-D:-D
A my mamy malutkie mieszkanko, więc dzieci będą w jednym pokoju no i jeszcze przez jakiś czas na pewno my z nimi będziemy spać, a później przeniesiemy się ze spaniem do salonu, jak już trochę podrosną. :sorry2: No chyba, że w totka wygramy i kupimy duuuuuży dom! :-D:-D:-D

A jeśli chodzi o "Na wspólnej" to jestem zagorzałą fanką. :-D Już z 5 lat oglądam i niewiele odcinków przepuściłam. Jak się Piotruś urodził to zawsze reagował na tą piosenkę na początku każdego odcinka. :-p:-D
... Chodzi mi o NIP. CZyw zwiazku z nowym nazwiskiem on zostaje ten sam??
NIP się nie zmienia - nadają ci go tylko raz w życiu. :tak:
...
Kurcze mam chłopa w domu i nic poczytać nie mogę :baffled:
Oj wiem coś o tym :tak: Jak mój w domu to bałagan jest nie do opisania i z niczym się wyrobić nie mogę. :eek: Nie wiem czemu tak jest! :sorry2:
...
no i oczywiscie poszlo o patryka:eek:

ze ja go nienawidze bo twierdze ze powinien miec kare i ni ejechac do kina klasą bo wczoraj przyniósł uwage ze bije 3 lata mlodsego chłopaka ze szkoły po głowie:wściekła/y:

a M oczywisie ni mu nie powiedzial tylko zapytał dlaczeto opdowiedial aha i podpisał:baffled:

do tego o 10 zadzwonila wychowawczyni zeby mu wrócic uwage bo nie dosc ze bije mlodsze dzieciaki to jesze w busiku skolnym non stop pyskuje babce i kierowcy i ro******* robi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

juz jest ok- chyba zrozumial żemam racje, ale wiem ze i tak nic tm nie zrobi, ale focha juz prynajmniej na mnie nie ma, ze niby jego ukochanego najwspanialsego i najgrzeczniejszego syneczka nienawidze:baffled:

kurde i znów sie wkurzam:sorry2::-D
Medea, nie nakręcaj się tak. :tak: Szkoda zdrowia. :tak: Strzel focha, a jak mu trochę przejdzie to na spokojnie wytłumacz co i jak - na pewno dotrze. :tak:
...
No to teraz sie witam:-)
Z wyrka wyszlam kolo 10 :tak::tak::tak::tak:W sumie planowalam z mlodymi podjechac do pediatry bo cos sa marudne i przeziebione i chcialam zeby Je zobaczyla ale tylko dlatego ze tearz jest weekend:tak:Obydwie mi cos kszla i smarkaja a do tego maja stan podgoraczkowy:no::no::no:Ale ze moja lekarka zdrowe dzieci przyjmowala dzisiaj do 10;30 to nie bylo takiej opcji:szok::-D
Podalam Im syropki i teraz spia:tak::tak::tak:
Przyszla do mnei znajoma na kawke i tak mi zlecialo rano;-):-)

Pogoda super i moze jak mlode obudza sie w lepszym humorze i nie beda mialy goraczki to wyszlabym z Nimi na troszke:tak::tak::tak:
Mnie glowa boli a rano bolalo mnie gardło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zdrówka dla dziewczynek! :tak:
I dla Ciebie też. :tak:

Piotruś zasnął już ze dwie godziny temu! :szok: No nieprawdopodobne po prostu :szok:

A ja ogarnęłam trochę mieszkanie i chyba zaraz będę podgrzewać wczorajszy obiad, bo coś mi się zdaje, że mój małżonek niedługo do domku zawita, bo dziś wcześniej do pracy pojechał. :tak:

jestem,juz kawke co prawda wypialm,ale postanowilam do was zajrzec,a zaraz siadam do pisania,poki mam jakass wene
specr zaliczony z odsniezaniem sniegu,lazeniem i tarzaniem sie po zaspach,jezdzeniem na sankach i psem:tak::tak::tak::tak:
zupka dzis krupnik.
towrzystwo teraz bajke oglada
za oknme co chwila sypie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
niedlugo z chalupy nie wyjde.....

Witam ,ale napisałyście,nie jestem w stanie tego przeczytać ,4 duze 40 postowe strony:szok:
A ja słaba jakas jestem,zoładek mnie nie boli ,ale nic mi sie nie chce ,zatoki ,gardło,coś mi sie zdaje ,ze to juz tylko lekarz mi pomoże ,jak sie nic nie poprawi to w poniedziałek idę:tak:.Wymyśliłam sobie na obiad kopytka i bigosik ,diabli nadali-tle roboty ,ale powolutku czymś sie zajme przynajmniej ,bo najchętniej to bym sie owinela kołdra.
MH-kawał przedni:-D:-D

oj kochana,przez to ze masz @ to jestes dodtakowo osabiona i mocniej Cie wzielo :-(
ja tak mialam ostatnio
a teraz jestem przed @ pare dni,moj jest caly czas przeziebiony, i chyba sprzedal mi katar bo tak mnie w jedenj dziurce dziwnie kreci ,wiec jutro pewnie....
ale moze na noc teraflu zapodam to sie jakos obronie mysle:tak::tak::tak:

Moje dziecko zjadło przed chwilą całą michę sałatki z owoców :szok::szok::szok::-)

moja dzis pol jablka bo bananow nie ma

Weszłam na gg i patrze- opis znajomego-" po wizycie u chirurga stomatologicznego-polecam"
hihi, idę coś zjeść, bo gościa burczeniem przegonię. Narka babeczki

ja sobie taki powinnam wstawic:-p

Zdrowiejcie dziewczyny szybciutko! :tak::tak::tak::tak:

Łooooooo matko! Ale śnieg sypie za oknem! :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Nosz kurna, ile można! :dry::dry::dry::dry:

u mnie to samo

Wiele osób obstawia dziewczynkę - pewnie tak, żeby do pary było :-D

A ja sama nie wiem. Jakoś od początku ciąży myślę o tym maleństwie w rodzaju męskim. :cool2: No ale jak byłam z Piotrusiem w ciąży to miałam przeczucie, że będzie dziewczynka. :-p:-p:-D:-D
A kolorystycznie to raczej neutralnie się przygotowujemy - różu nie kupujemy, pokoik jest niebieski wprawdzie, no ale na ścianie, gdzie stoi łóżeczko malucha są aż 3 kolory i jeszcze bajecznie kolorowe naklejki. Pościel też kolorowa. :tak:

a ja lubie niebieski,dla dziewczyn moich tez,takie moje skrzywienie.rozowy maja bo dostaja,ja to raczej rozu nie kupuje,chyba ze ciemny:tak:
ja z obiema mialam przeczucie ze beda laski:tak::tak::tak::tak:

Kurcze tabletka dopochwowa mi teraz wylazi.2 dni temu sobie ja zapodalam a teraz strasznie wylazi i swedzi mnie :-(
@ nadal brak .

WIKI ja lubie zime ale w tym roku juz bym chciala aby bylo cieplej .

jezeli to byla infekcja grzybicza to Ci teraz strzepi poprostu wylzaza,no gdzies to musi wyplynac

Ja miałam amniopunkcję, jak byłam z Piotrusiem w ciąży, więc wyniki dały nam 100% pewności, że facet będzie. :tak: Nie czułam się zawiedziona, bo właściwie to było mi wszystko jedno czy chłopak czy dziewczyna. Za to mój m chciał dziewczynkę, no ale teraz twierdzi, że w życiu by Piotrusia na dziewczynkę nie zamienił. :tak::tak::tak:

moj tez tak to niby chcial chlopaka ale jak zobaczyl Weronike to powiedzial ze 3 tez moze byc dziewczyna:-D:-D:-D:-D

Teraz będzie kinder-niespodzianka :-p:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ANKA
Milego malowania:tak::tak::tak:

Moje wlasnie wstaly wiec sie pewnie nie wyspaly:no::no::no:Mam tylko nadzieje ze nie beda mi wyly bo do wieczora jeszcze daleko:no:

Zaszło slonce i zrobilo sie zimno jak cholera brrr:no:
dzieki, wlasnie zakonczylysmy malowanie
Laura przypomniala sobie o bajce z zabkami Kuss den Frosch- pozyczona od Agnieszki, kazal sobie wlaczyc wiec wlecialma poczytac

Piotruś zasnął już ze dwie godziny temu! :szok: No nieprawdopodobne po prostu :szok:

A ja ogarnęłam trochę mieszkanie i chyba zaraz będę podgrzewać wczorajszy obiad, bo coś mi się zdaje, że mój małżonek niedługo do domku zawita, bo dziś wcześniej do pracy pojechał. :tak:

jak ja bym chciala zeby Laura mi tak pospala w poludnie a potemw ieczorkiem bez niczego poszla sapc:sorry2:

A ja dzis jeszcze paste jajeczna zrobie tak w sam raz na kolacje:tak:Moj uwielbia wiec go zaskocze

Anabuba a u mnie za oknem od rana deszczowo:baffled: nawet nie ma jak wyjsc a chcialam do miast po twarog skoczyc.Dzis sobie daruje jutro moze bedzie ladniej to sie przejde z Laura.
A co do literowek to wiadomo kogo tyczyly:-p ja tez rabie literowke wiec luzik nie ma sie czy przejmowac:-D

:szok:
Tobie to kochana moze sie zdarzyc.Ale ja:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Malinka jestes na bb bo mam pytanko do ciebie
jestem Wikuś co chciałaś???
Witam laski ja dopiero teraz:baffled:
od rana miałam urwanie tyłka:dry:
wpadłam rano poczytałam i tyle musiałam odwalić tone prasowania chałpkę ogarnąć ,dzieciaki spakować ,potem przyjechali rodzice wypili kawkę i zabrali dzieci a poza tym chłop mi się tu pod nogami plącze więc same wiecie jak to jest:-D
Iwcik jak to co będziesz mieć no kobitkę we wrześniu na rozpoczęcie roku szkolnego się urodzi:-D:-D:-D:-D
jutro mamy domową imprezkę a niedzielę mam wolną od pracy jak to pietruszka powiedział na trzeźwienie:-D:-D

Dziewczn macie pozdrowienia od AS. Szkują się do wjazdu pełną parą, jutro 6 rano wmarsz, hihi. Alez im zazdroszczę-a co niech cie bawią. Nie mam czasu wejśc, bo wprawa z Kubulcem to jak pielgrzmka, wszstko pozałatwiać i popakować i w ogóle...

a no wlasnie zastanawialam sie gdzie ona jest.
chyba sie na mnie pogniewala cos mi sie zdjae:-:)-(tylko nie wie za co

Wściekłam się przed chwilą okropnie. Ojciec przyjechał coś tam w garażu porobić i oczywiście z fajką w buzi:wściekła/y: a wiecie że u mnie to zaraz pod drzwiami. chciałam z małym wyjść na spacer ale zrezygnowałam, bo przez kłęby dymu z nim przechodzić nie będę:no: Ciśnienie mi się podniosło i zadzwoniłam do mamy, że jak go nie ochrzani i czegoś mu nie powie to będę zostawiać drzwi garażowe otwarte i niech se mówi co se chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bo ja to moge prosić, błagać a każdy ma to gdzieś. Złażą się aż do piwnicy żeby se zafajczyć..jakby nie można na balkonie u siebie czy przed domem...no kuźwa zero poszanowania no. jak mi ojciec coś dzis powie to mu walnę, że kochający dziadek a dla wnuka jedngo i drugiego nic:wściekła/y:
Iwcik a tak w ogóle to my niedaleko siebie mieszkamy! Ja jestem z Krosna

ja tez bym sie wsciekla i bym pwoiedziala ojcu ze jak chce sie truc to niech sie truje ale nie Ciebie i dzieci

jestem jestem..:tak:. Łaże sobie po BB i szukam czegoś ciekawego....zaraz mały się obudzi i od nowa jazda..A dziewki znacie sie na numerkach??? Chodzi mi o NIP. CZyw zwiazku z nowym nazwiskiem on zostaje ten sam??

zostaje ten sam ,ale jak zminiisz nazwisko to trzeba to zglosic
chyba

ze ja go nienawidze bo twierdze ze powinien miec kare i ni ejechac do kina klasą bo wczoraj przyniósł uwage ze bije 3 lata mlodsego chłopaka ze szkoły po głowie:wściekła/y:

a M oczywisie ni mu nie powiedzial tylko zapytał dlaczeto opdowiedial aha i podpisał:baffled:

do tego o 10 zadzwonila wychowawczyni zeby mu wrócic uwage bo nie dosc ze bije mlodsze dzieciaki to jesze w busiku skolnym non stop pyskuje babce i kierowcy i ro******* robi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

juz jest ok- chyba zrozumial żemam racje, ale wiem ze i tak nic tm nie zrobi, ale focha juz prynajmniej na mnie nie ma, ze niby jego ukochanego najwspanialsego i najgrzeczniejszego syneczka nienawidze:baffled:

kurde i znów sie wkurzam:sorry2::-D

nie wkurzaj sie.ale w sumie jak on tak sie zachwouje to ja tez bym tak latwo nie przepuscila

Choinka chyba do 2 lutego może byc nie??:confused: Ale za to nastrój świąteczny mam jeszcze:-D:-D:-D

no niby tak ale tak glupio ze ejszcze choinka:-)

a ja mam w planach robic oponki :)
)

moja mama znalazla jakis przepis na paczki dla alergikow zeby i Weronika mogla zjesc.ma wyprobowac

A jeśli chodzi o "Na wspólnej" to jestem zagorzałą fanką. :-D Już z 5 lat oglądam i niewiele odcinków przepuściłam. Jak się Piotruś urodził to zawsze reagował na tą piosenkę na początku każdego odcinka. :-p:-D

ja oglafam od poczatku ale nie zawsze mi sie udaje codzinnie

Anabuba a u mnie za oknem od rana deszczowo:baffled: nawet nie ma jak wyjsc a chcialam do miast po twarog skoczyc.Dzis sobie daruje jutro moze bedzie ladniej to sie przejde z Laura.
A co do literowek to wiadomo kogo tyczyly:-p ja tez rabie literowke wiec luzik nie ma sie czy przejmowac:-D

to juz wole snieg niz deszcz
a literowkami sie nie przejmuje:-D

reklama
Do góry