reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Piotruś zasnął już ze dwie godziny temu! :szok: No nieprawdopodobne po prostu :szok:

A ja ogarnęłam trochę mieszkanie i chyba zaraz będę podgrzewać wczorajszy obiad, bo coś mi się zdaje, że mój małżonek niedługo do domku zawita, bo dziś wcześniej do pracy pojechał. :tak:
Ale masz fajnie:tak::tak::tak:Ja nie pamietam kiedy moje mi ostatnio tak dlugo spaly:no:
Teraz to mi spia po 15-20 minut i marudza do wieczora:no::no::no:
Anabubka ale literówki są tak twoje jak twoje córy:-D:-D:-D:-D:-D
Ta literowki to ANABUBKI znak rozpoznawczy;-):-D:-D:-D
no mroz sie skonczyl i wirusy zaatakowaly
mi to moj sprzedal bankowo

kochane a teraz zobaczcie jaki piekny nowy basen otworzyli jakies 2tyg temu w Minsku maz kolo mnie.tzn 20km ode mnie ale po trasie do stolicy
brat mnie chcial dzis zabrac ale musialabym z dzieciakami i poza tym bym sie dorobila gorzej

Miasto Mińsk Mazowiecki
Miasto Mińsk Mazowiecki
Fajny ten aquapark:tak::tak::tak:Sama bym chetnie w takim zaszalala:tak::tak::tak:
Chciałam ce zapytac bo mamy chłopców w tym samym wieku co prawda mój starszy w miesiącach ale chciałam sie zapytac czy Antos cos juz mówi:baffled:bo Martynki i Kamilka prababcia nie ma co robic to głupoty wymysla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wymyśliła sobie ze Kamilek za mało mówi i kazała mi isc do spowiedzi do komuni i później duchnąc Kamilkowi do buzi zeby zaczą mówic a jak nie to ona w niedziele przyjdzie i mu duchnie no głupoty opowiada bedzie mi dziecko o 7.00 budzic i duchac do buzi no głupia czy co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jeszcze mi go zaczaruje i wogule nie bedzie mówił.Mam nadzieje ze sie rozmysli bo jak nie to nie wiem co jej zrobie:no::no::no:
:szok::szok::szok::szok:Co za glupkowaty pomysl:szok::szok::szok:
Ja bym dala jakies prababci dmuchac mojemu dziecku do buzi:no::no::no:
ma jeszcze czas i jak zechce to sam bedzie mowil:tak::tak::tak:

A ja dzisiaj na wieczor umowilam sie z kolezankami na piffko u mnie:tak::tak::tak:Moze mi przeziebienie minie;-):-)
Mam nadzieje ze dzieciaki mi zasna zaraz po kapieli i bedziemy mialy spokoj:tak::tak::tak:
Wzielam sie dzisiaj za prasowanie i wyprasowalam wszystko co mialam:szok::szok::szok:
Cos duzo z nas dzisiaj tancowalo z zelazkiem:szok::-D:-D:-D

Ania ja dzisiaj 2 godziny przy żelasku tańczyłam a w poniedziałek powtórka bo dziecakom pościel zdjełam jak wyjechali i wszystkie ich brudy z kątów i kącików wywlokłam :dry:no i przez weekend się do zbiera więc w sobotę jedna pralka prania w niedzielę druga w poniedziałek trzecia to i pasować będzie co:baffled:a pościeli to ja prasowac nie lubię a dzieciaki niestety mają taka co ją trzeba prasować i to cięzko:sorry2:
ja nie prasuje poscieli bo nie lubie takiej:-DPrasuje to co musze hehehe laury ciuchy i mojego wszystkie ale swoje wybieram heheh.W pralni wlasnie konczy sie pranie a kolejne juz czeka wiec tez bede miala co prasowac
Witajcie.
Ja tylko przelotem.:-D:-D:-D
Prawie wszystko spakowane.
Tzn najważniejsze to dla małego jedzenie:
serki,deserki,parówki,pieczywo tostowe toster,puszka mleka ,kaszki ryżowe itp
Jeszcze nabój z gazem i palnik ale to na koniec.
Dziś odebrałam małego "dowód osobisty " ha jak to dumnie brzmi.:-D:-D:-D
Zakupki udane w sumie ponad 2000 mniej w portfelu :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:,ale wyprawka gotowa.
Najbardziej jestem z butów zadowolona.
Przedwczoraj oglądałam za 225 zł i 289 no załamka...:baffled:
Dziś pojechaliśmy i szok prawie takie same tylko kolor inny cena 69 zł.:szok::szok::szok::-):-):-)
no takie zakupy to ja lubię :-D:-D:-D

Kochane życzę Wam cobyście się fajnie na forum bawiły a sobie życzę co byście mało pisały.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oczywiście żart.
Trzymajcie za nas kciuki ,bo długa i trudna droga przed nami.
Jak dojadę prześlę ,którejś z dziewczyn smska.
Trzymajcie się kochane.
Buziaczki.:happy2::happy2::-)
udanej wyprawy!!!
Chciałam ce zapytac bo mamy chłopców w tym samym wieku co prawda mój starszy w miesiącach ale chciałam sie zapytac czy Antos cos juz mówi:baffled:bo Martynki i Kamilka prababcia nie ma co robic to głupoty wymysla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wymyśliła sobie ze Kamilek za mało mówi i kazała mi isc do spowiedzi do komuni i później duchnąc Kamilkowi do buzi zeby zaczą mówic a jak nie to ona w niedziele przyjdzie i mu duchnie no głupoty opowiada bedzie mi dziecko o 7.00 budzic i duchac do buzi no głupia czy co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jeszcze mi go zaczaruje i wogule nie bedzie mówił.Mam nadzieje ze sie rozmysli bo jak nie to nie wiem co jej zrobie:no::no::no:
:-D:-D:-Dwiekszej glupoty nie slyszlam.Nie martw sie zobaczysz za pol roku jak sie rozkreci z mowa:tak:
Ale masz fajnie:tak::tak::tak:Ja nie pamietam kiedy moje mi ostatnio tak dlugo spaly:no:
Teraz to mi spia po 15-20 minut i marudza do wieczora:no::no::no:

Ta literowki to ANABUBKI znak rozpoznawczy;-):-D:-D:-D

Fajny ten aquapark:tak::tak::tak:Sama bym chetnie w takim zaszalala:tak::tak::tak:

:szok::szok::szok::szok:Co za glupkowaty pomysl:szok::szok::szok:
Ja bym dala jakies prababci dmuchac mojemu dziecku do buzi:no::no::no:
ma jeszcze czas i jak zechce to sam bedzie mowil:tak::tak::tak:

A ja dzisiaj na wieczor umowilam sie z kolezankami na piffko u mnie:tak::tak::tak:Moze mi przeziebienie minie;-):-)
Mam nadzieje ze dzieciaki mi zasna zaraz po kapieli i bedziemy mialy spokoj:tak::tak::tak:
Wzielam sie dzisiaj za prasowanie i wyprasowalam wszystko co mialam:szok::szok::szok:
Cos duzo z nas dzisiaj tancowalo z zelazkiem:szok::-D:-D:-D
no to kochana jak grzance bedziesz pila to napewno sie wyleczysz:tak:
Udanej zabawy
Wpadam tylko powiedzieć że mam szwagierke moją ukochaną na weekend z synem:baffled:Będę w niedzielę wieczorem jak dożyję:cool::sorry2:

oooo jakie zadowolenie:szok::sorry2: widac ze nie berdzo jestes zadowolona

Laura po kolacji i zaraz klade ja spac
Zrobilam paste jajeczna:-) moj juz ja musial sprobowac:-D

Hej,my po zabawie choinkowej - jeszcze na tak dennej nie byłam:no::sorry2: - za głośno, dzieciaki jak zobaczyły paczki to od razu nawet na obiad nie czekały tylko do domu i paczka pod pachę.Julu (gorączka przeszła)nie chciał w ogóle tańczyć:no: i płakał.Tak się źle czułam, głowa mnie bolała:-(,że o 16:20 poszłam spać i spałam 2,5 godziny:szok::szok:.Co u mnie jest zjawiskiem dziwnym:dry: bo w dzień nie śpię:no:.Chłopaki też padli.m pojechał do Zamościa robotę nagrywać.:tak:
Wybaczcie że tylko o sobie ale przeczytałam i co 20-te słowo zapamiętałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Może jutro w lepszym stanie będę:tak:
Zmykam z chłopakami na sanki.

Zmykam robic kolacyjke i pozniej zabieram sie za kapiel dzieciakow:tak::tak::tak:
Pewnie juz nie zajrze dzisiaj wiec Dobranoc:-)
dobranoc
Hej,my po zabawie choinkowej - jeszcze na tak dennej nie byłam:no::sorry2: - za głośno, dzieciaki jak zobaczyły paczki to od razu nawet na obiad nie czekały tylko do domu i paczka pod pachę.Julu (gorączka przeszła)nie chciał w ogóle tańczyć:no: i płakał.Tak się źle czułam, głowa mnie bolała:-(,że o 16:20 poszłam spać i spałam 2,5 godziny:szok::szok:.Co u mnie jest zjawiskiem dziwnym:dry: bo w dzień nie śpię:no:.Chłopaki też padli.m pojechał do Zamościa robotę nagrywać.:tak:
Wybaczcie że tylko o sobie ale przeczytałam i co 20-te słowo zapamiętałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Może jutro w lepszym stanie będę:tak:
Zmykam z chłopakami na sanki.

no to widocznie organizacja calkowicie upadla.Maskara paczki to powinne byc schowane i w jakims momencie wyciagniete a nie czekaly na dzieci.Wiadomo ze odrazu je chciala takie sa dzieci.A Ty o tej porze na sanki:szok::szok:

Laura juz w lozku, moj pojechal po swoje autko wiec mam chwile:sorry2:

reklama
hej laski
ja właśnie po kolacji Maks jeszcze mi sie bawi bo jutro nie musi wstawac rano to niech sobie posiedzi bo tak to zazwyczaj juz spi :-):-):-)

MARTA szkoda ze impreza sie nie udała , bo ja byłam tez dzisiaj na imprezie w przedszkolu i bylo super dzieci sie wybawiły zadowolone i usmiechniete wóciły , Maks jak zwykle przebrany za tygrysa , nie chciał nic inego mówił ze wczoraj byłrólem to dzisiaj za tygrysa bedzie robił:-):-):-)

KAREN to ja do krosna mam normalnie niecałą godzinke latem byłam tam dwa razy tydzien po tygodniu bo kupiłam w krosnie dwie kosiarki do trawników , spoko bo myslałam ze tu nikogo z moich stron nie ma:-):-):-)

DOROTKO fajnie by było jakby była córka , ale dla mnie ważne zeby zdrowe sie urodziło bo to juz moja czwarta ciąża i niestety dwie zakończone na 3 miesącu , mam nadzieje ze Malinka jak mi wróży na rozpoczęcie roku córke to jestem dobrej myśli ze tym razem bedzie wszystko oki:-):-):-)

MALINKA a naprawde na rozpoczęcie nic wcześniej?????????????

MEDEUSKA ja tezmiałam problem w BMW ze stacyjką zablokowało ja cała i tez mielismy wymieniac wszystkie klucze , ale znalezlismy machera od tych spraw i nie trzeba zmieniac wszystkiego wystarczy stacyjkę wysłać do niego i on po tygodniu odsyła zrobioną pod ten kluczyk który jest mam nawet gdzies namiary na niego :-):-):-):-):-):-):-)

Kerna, nip się nie zmienia :tak:

Kurcze mam chłopa w domu i nic poczytać nie mogę :baffled:

Nie martw sie ja tez jk mm mężą w domu to komputera nie mam bo on wiecznie siedzi na swoim forum BMW a musze mu dać o jego wiecznie w tygodniu w domu nie ma wiec ma tylko wekend na czytanie tego swojego forum :tak::tak:

Do góry