reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwcik KAREN fajnie brzmi....:-D:-D:-D:-D:-D no mamy niealeko do siebie, ja często jestem w rzeszowie. Tam studiowałam a M długo pracował:tak:
Ja byłam na tych zakupach i kupiłam sobie dresy i bluzkę z długim odcinaną..za wszytko 45zł:-). Potem zjadłam u cioci furę frytek i jestem głodna:wściekła/y: niekończąca się opowieśc:no:

Oliwka spi już od 20.20 więc zabieram sie za odpisywanie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Agnes, jak tak puszczasz chomika na klawiature, to uważaj żeby ci przecinków nie nawsadzał między klawisze:-D:-D:-D
A zdjęcia ze spotkania bombowe, kurcze, jak tak na to patrze to coraz bardziej żal mi mojej małej...

nie nastawiał przecinków :no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a dlaczego Ci żal małej?????

Cześć dzieczyny,

czasu brak :sorry2:

aLE MAM DLA WAS COŚ DO ŚMIECHU :-p sorki za caps

Poczucie obowiązku !

Baba wstała wczesnym rankiem, posprzątała dom, wydoiła krowę, wygnała na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła i wyprawiła je do szkoły, naostrzyła kosę, poszła na łąkę, nakosiła trawy, narąbała drewna, przygotowała obiad, nakarmiła dzieci, zrobiła pranie, po czym znów poszła w pole, kosiła do zmierzchu, przygnała krowę do obory, wydoiła, przygotowała kolację, nakarmiła dzieci, wykąpała i położyła je spać, sama się wykąpała, przekąsiła kromkę chleba, zmówiła pacierz i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku położyła się spać.
Nagle zrywa się :
- O matko boska, przecie chłop niewyruchany od rana !!!

Pewnie później zajrzę :tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i przyjaźń w końcu;-) uż awansował z sierściucha:confused::-D

no przyjażń to może jeszzce nie no ale juz nie jest sierściuchem :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam
My chore obydwie, Maja mnie zaraziła i w domku się kurujemy. Już zapodałam pierwszą dawkę lekarstw:tak::tak::tak:
Potem was poczytam jak Maja zaśnie:tak::tak::tak:

kurujcie się kobitki :tak::tak::tak::tak::tak:

Teraz będzie kinder-niespodzianka :-p:-D:-D:-D
Malinka wróży dziewczynkę, a ponieważ ona prawie jak prorok to chyba trzeba jej wierzyć. :-D:-D

kindre niespodzianka dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jestem jestem..:tak:. Łaże sobie po BB i szukam czegoś ciekawego....zaraz mały się obudzi i od nowa jazda..A dziewki znacie sie na numerkach??? Chodzi mi o NIP. CZyw zwiazku z nowym nazwiskiem on zostaje ten sam??
nip nigdy si ę nie zmienia :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a więc Oliwka szybko usneła bo dziś spała tylko 40min więc była apdnięta a jeszce po pracy wzięłam ją na drobne zakupy,poszłysmy bez wózka i ja wymęczyłam,nie było nas w sumie 1,5h a poszłyśmy tylko do biedronki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D cały czas na nogach :tak::tak::tak::tak: ale musze ją pochwalić bo była bardzo grzeczna.

dziś długo nie posiedzę bo jestem zmeczona,miałm ruch w pracy.jutro tylko pół dnia.;M jedzie z rana do dziadków z Oliwką a ja po pracy dojeżdżam do nich :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Chciałam ce zapytac bo mamy chłopców w tym samym wieku co prawda mój starszy w miesiącach ale chciałam sie zapytac czy Antos cos juz mówi:baffled:bo Martynki i Kamilka prababcia nie ma co robic to głupoty wymysla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wymyśliła sobie ze Kamilek za mało mówi i kazała mi isc do spowiedzi do komuni i później duchnąc Kamilkowi do buzi zeby zaczą mówic a jak nie to ona w niedziele przyjdzie i mu duchnie no głupoty opowiada bedzie mi dziecko o 7.00 budzic i duchac do buzi no głupia czy co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jeszcze mi go zaczaruje i wogule nie bedzie mówił.Mam nadzieje ze sie rozmysli bo jak nie to nie wiem co jej zrobie:no::no::no:
:-D:-D:-D:-D błagam Cie Wiki nie przejmuj sie babsztylem- ażde diecko kw inym casie i w óżnych ilosciach zaczyna mówic- n mój M tera jest papla, a do 5 roku życia prawie nic nie chciał mówic:szok: ajak skonczyl 5 lat zaczal opowiadac bajki na dobranoc dziadkowi same przez siebie wymyslone:szok::szok::szok::szok:wiec naprawde nie ma co sie martwic:sorry2:

:-D:-D:-Dale teściowa mnie powaliła:-D:-D
MEDEUSKA ja tezmiałam problem w BMW ze stacyjką zablokowało ja cała i tez mielismy wymieniac wszystkie klucze , ale znalezlismy machera od tych spraw i nie trzeba zmieniac wszystkiego wystarczy stacyjkę wysłać do niego i on po tygodniu odsyła zrobioną pod ten kluczyk który jest mam nawet gdzies namiary na niego :-):-):-):-):-):-):-)
no w BMW to normalka:tak:wiem, chyba 150zł gośc za to bierze czy jakos tak:confused: moze kiedys wysle:-p:-p:-p:-p poki M nie pracuje to nieeeee ma szans:no:

Witam wieczorkiem
My nadal kichamy i kaszlemy, ale Maja już bez gorączki - o tyle lepiej:tak::tak::tak:
Zaraz was poczytam bo przez cały dzień czasu nie było:no::no:

Masz jakies fotki?

Mam zaraz wrzuce:-):-):-)

Iwcik KAREN fajnie brzmi....:-D:-D:-D:-D:-D no mamy niealeko do siebie, ja często jestem w rzeszowie. Tam studiowałam a M długo pracował:tak:
Ja byłam na tych zakupach i kupiłam sobie dresy i bluzkę z długim odcinaną..za wszytko 45zł:-). Potem zjadłam u cioci furę frytek i jestem głodna:wściekła/y: niekończąca się opowieśc:no:

SORKIIIIII jakos tak mi sie napisało, może spotkamy sie kiedy jak sie zrobi ciepło na kawke:happy2::happy2::happy2:

:-D:-D:-D:-D błagam Cie Wiki nie przejmuj sie babsztylem- ażde diecko kw inym casie i w óżnych ilosciach zaczyna mówic- n mój M tera jest papla, a do 5 roku życia prawie nic nie chciał mówic:szok: ajak skonczyl 5 lat zaczal opowiadac bajki na dobranoc dziadkowi same przez siebie wymyslone:szok::szok::szok::szok:wiec naprawde nie ma co sie martwic:sorry2:

:-D:-D:-Dale teściowa mnie powaliła:-D:-D

no w BMW to normalka:tak:wiem, chyba 150zł gośc za to bierze czy jakos tak:confused: moze kiedys wysle:-p:-p:-p:-p poki M nie pracuje to nieeeee ma szans:no:

no my za renowacje stacyjki zapłacilismy 120zl.

Hej my niedawno wrocilismy z klubu:tak:.
Wczesniej kupilismy maly upominek na jutro.W klubie bylo ok ,to jest jak
rodzina.Ja planuje tam isc w srode na spotkanie kobiet ,a G bedzie tam mial
tez terapie tylko teraz ten prezes go umawia z pania psycholog i mnie rowniez.
Dzis akurat bylo tam tak luzniej .Tam zawsze mozna przysc i pogadac .
Zamiast do knajpy to tam sie przychodzi :tak:.

Oliwka usnela w wozku jak wracalismy .W domu ja rozebralismy ,wypila mleko i
narazie spi:tak:
Ide was poczytac ,na szczescie duzo nie napisalyscie:-p

reklama
Fotki z dzisiejszego balu Maksia:-):-):-)

Załączniki

• Zdjęcie0065.jpg
    Zdjęcie0065.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 34
  • Zdjęcie0066.jpg
    Zdjęcie0066.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 33
  • Zdjęcie0082.jpg
    Zdjęcie0082.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 36
  • Zdjęcie0070.jpg
    Zdjęcie0070.jpg