reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madeuska
ja też mam dla ciebie propozycję :tak:

Wspaniały wózek wielofunkcyjny zielony NOWY 383 (900533131) - Aukcje internetowe Allegro

Jak dla mnie rewelacja :tak: To jest fabryka wózków pod wawa :tak: swoje wózki wzorują głównie na peg perego :-p

bardzo fajny ten wózeczek i kolorek super,chyba najlepszy z tych wszystkich naszych propozycji :tak::tak::tak::tak: ja bym sie razcej właśnie na tego zdecydowała i cena niska :-):-):-):-)

więc byliśmy na tym spacerze w połaczeniu z zakupami.na dworze -5C ale słońce swieci więc ciepło.w sumie zeszło nam ponad 1,5h.

ale ile nerwów sobie zszarpałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oliwka jest dziś nie do zniesienia :no::no::no::no:
co chwilę ryczy,wyrywa się,ucieka na ulicę ,kładzie się na ziemię,co chwilę chce na ręce masakra jakaś :no::no::no::no::no:a jeszcze poszliśmy bez wózka,dobrze ze M by ł z nami bo nie wiem jak bym sobie z nia poradziła:no::no::no::no:

na dodatek się wkurzyłam bo chciałam wypłacić pieniądze z bankomatu a tu mi nie chce przyjąć i zrealizować karty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: poszłam do drugiego i trzeciego bankomatu a tu dupa to samo.nie wiem co się stalo zta kartą,kasa na koncie jest bo jeszce sprawdzałam ile jest przez internet,ale na akrcie jest jakaś gruba rysa z tyłu nie wiem czy to czasem przez to nie chce czytac karty :sorry2::sorry2::sorry2:
jutro musze po pracy biec o banku i wypłacic pieniądze bo kasy nie mam już w domu i wyjaśnić sprawe z kartą ,pewnie trzeba będzie druga wyrabiać :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
My bylismy na dworze prawie godzine:tak::tak::tak:Pogoda zrobila sie superowa,caly czas swieci slonce:tak::tak::tak::tak:No jest zajefajnie:-)
Nawet nie odczuwalo sie tego mrozu.Dzieciaki sobie pobiegaly i porzucalismy sie sniegiem:tak::tak::tak:
Mlode od jakiegos czasu leza w lozeczkach i mam nadzieje ze wkoncu usna:tak::tak::tak:Miesko juz usmazone ,pozostanie mi zrobis sos i obrac ziemniaki:tak::tak::tak:
Chyba zaraz pojde pod prysznic i umyc glowe

My bylismy na dworze prawie godzine:tak::tak::tak:Pogoda zrobila sie superowa,caly czas swieci slonce:tak::tak::tak::tak:No jest zajefajnie:-)
Nawet nie odczuwalo sie tego mrozu.Dzieciaki sobie pobiegaly i porzucalismy sie sniegiem:tak::tak::tak:
Mlode od jakiegos czasu leza w lozeczkach i mam nadzieje ze wkoncu usna:tak::tak::tak:Miesko juz usmazone ,pozostanie mi zrobis sos i obrac ziemniaki:tak::tak::tak:
Chyba zaraz pojde pod prysznic i umyc glowe
A ja z dziecmi dzisiaj nie wychodze Martynka własnie przyszła i mówi ze idzie w dziadkami do polka.
a koło 16:00 przyjedzie brat z zoną i synkiem z roku kamilka

Witam Was Moje Kochane. Przepraszam że dopiero teraz zaglądam, ale dopiero wczoraj siostra pojechała i odpoczywam :tak: M bardzo dobrze po zabiegu, już na drugi dzień widział 80% a przed zabiegiem tylko 60% :-D więc jest dobrze :tak: teraz tylko za tydzień następna wizyta i to najgorsze bo troche kasy trzeba dać na dojazdy i rodzicom Radka oddać za zabieg :sorry2: a z mieszkaniem kaszanka bo baba je sprzedała :no: no trudno, szukamy dalej. Koleżanka ma domek do sprzedania i jak się da to może go kupimy :tak: tylko najpierw trzeba z nią pogadać :tak: pogoda ładna, słoneczko świeci i chyba wezmę małego na mały spacer do sklepu bo mu też w domu odbija bez powietrza :-D trzymajcie się cieplutko :tak:

To trzymam kciuki za domek :tak::tak::tak:

Łał jaki torcik no pełna podziwu jestem a powiedz mi jak ta myszke miki zrobiłaś

to tzw lukier plastyczny :tak: przepis znajdziesz w necie. Ale strasznie mi to szło :wściekła/y: Ale w końcu coś tam skleciłam :sorry2:

Agnes, pewnie przez ta ryskę, chyba będziesz musiała się d banku pofatygować :baffled:

Moja Niki poszła na drzemkę :-p a ja znalazłam w lodówce kawałek tortu :-D M schował bo widział, że nie jadłam wczoraj :-p Właśnie go skonsumowałam w ramach obiadu :-D:-D:-D

hej jestem ponownie

Uwaga!!!
Laura spi:-Dpolozylam ja bo sama nie wiedziala czego chce pozatym spala tylko 10h wiec nie dalo sie z nia wytrzymac z placzem ja polozylam, polezlam troche przy niej to sie uspokoila i zasnela.Obiad koncze.W sumie ugotowalam tylko dla Lali i meza:sorry2:Ja zostane przy rosole

Bylysmy na targu
Kupilam 3kg mandarynek i dla mojego grejfruta.Dla siebie kipilam ptysie z wisnia i bita smietana oraz jablecznik:-)Kumpela byla na kawce z corka pojechaly po 14.Lalijuz spi 50 minut:szok:zrobilam jej jasno w pokoju i normalnie gra telewizor zobaczymy za ile sie obudzi:-D

Mh fajny obiadek:-D
Agnes mamy taki sam obiad:tak:Oliwka ma dzis zly dzien:sorry2:
Dowikla po takiej zabawie napewno szybko zasnely:happy2:
Beata fajnie ze jest lepiej, dobra wiadomosc:-)
Luna milego dnia, nie ma jak w biegu wskoczyc na bb.wazniejsze od jedzenia:-D

reklama
AGNES nie masz co gnać chyba do banku ja dziś miałam to samo:baffled:mam kase na koncie bo sprawdziłam za zakupy chce zapłacić kartą a tu dupA jeden bankomat ,drugi trzec i nic :no:w końcu złoszczę się bo wiem że kasa jest a pan powiedział że maja jakiś problem z serwerem i podobno dlatego:tak:
po obiadku zawitam na dłużej:-D

Do góry