reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja Zuzia zaczęla podbierac mi kosmetyki :szok: czasmi juz sie nie odzywam ale staram sie jej tłumaczyc ze dziewczynka w jej wieku nie musi miec umalowanych paznokci czy oczu wczoraj sie przyznala ze myała sie moim żelem a czasmi czuje ze uzywa moich perfum no idluzej siedzi w lazience odemnie :wściekła/y:
Kochana Zuzia ma juz 8 lat:tak::tak::tak:A co ja mam powiedziec -moje maja niecale 3 latka i juz sie maluja:szok::szok::szok:
Zawsze biora mi blyszczyki w roznych kolorach i sie maluja,puder w kulkach i nawet tusz do rzes:szok::szok:Ostatnio to sie wycfanilam i powiedzialm Im ze Ich tusz to jest taki bialy( z takigo dwustronnego tuszu ta baza pod tusz) i teraz to uzywaja:tak::tak::tak::-D
AHA KERNA zapomnialam .Jesli chodzi o wyniki Oliwki to mam dzwonic w czwartke i dowiem sie jak tam badania stoja ,ale z tego co mi babka mowila to troche sobie poczekamy :-(.
Ja nastawiam sie najwczeniej za 2 tygodnie cos wiedziec jak nie dalej :-( .

KERNA I MALINKA i inne co mja dzieciaczki z wieku Oliwki W co z dzieciaczkami bawicie?Mnie juz pomyslow brak :-( .A jakos nic kokretnego znalesc w necie nie moge :-(
Kochana z doswiadczenia Tobie powiem ze pewnie dluzej bedziesz czekala za tymi wynikami:tak::tak::tak:Ja na wyniki robione w moim szpitalu zamiast czekac dwa tygodnie czekalam ponad miesiac:szok:
dortka mi tez pomysłó brak.póki co bejbes uwielbia śrubokręt i rozkręcanie zabawek....ma to po tacie...
a pomysłów na zabawy chętnie poczytam
u mnie klocki odpadaja...budowanie wierzy nie dla niego..malowanie tylko na chwilkę...więc co jescze???:confused:
Moi tez sie wsyztsko szybko nudzi i czasami tez nie wiem co za zabawy mam wymyslac:no:
Dzisiaj wlasnie chyba skorzystam z pomyslu ANKI i bedziemy malowac farbkami albo porobimy maski
Dziewczymy ja wczoraj zrobilam maski z papieru na gumce dla nas .Bylismy kotkami.laura miala ubaw a my mielismy polwe z siebie:-D

Kerna bodbrze ze ma jakies ulubione zajecie.Laura uwielbia sie bawic zwierzetami i domkiem.Cistolina, lalka z wozkiem.Czsami rozkladam jej domek.
Moze zrobcie z kocow domek i posiedzecie troche z pociechami:tak: zawsze to cos innego:-)
My tez w zeszlym roku robilismy takie maski i mielismy mega ubaw:tak::tak::tak:A moj siostrzeniec to dlugo bal sie maski zrobionej przez M:-D:-D:-D

Odebralam juz Dominika i zrobilam drobne zakupki:tak:Wiktoria spi a Klaudia cos sie wierci i steka:no::no::no:Pranie sie konczy prac a ja siedze sobie z capucinko

reklama
Dorotka jaka d**** :dry:karzda z nas czasami nie ma poprostu ochoty na zabawę z dziećmi i tyle:-D:-D:-Da jak bedziesz miała 3 dziecko to zobaczysz że z wszystkiego mozna zrobić super zabawę:tak::tak::tak:mój Pietruszka ma często dużo więcej pomysłów na zabawe z Antkiem i dzieciakami jak ja:tak:nikt tak jak oni nie potrafi bawić się w straszenie duchy i wyścigi po mieszkaniu:-D:-D:-Dzobaczysz jeszcze trochę a Oliwka sama cię naprowadzi w co chce się bawić:tak::tak:
Dowikluś to wy już po feriach ???ja myslałam ze wy macie tak samo jak my od dzis ferie:-Da jak dominik po feriach w szkole ?chciałao mu się wstawać???
moja Julina wczoraj była u dziadka i tata mówi że poszła spać o 23 a wstała o 10.30:szok:ciekawe jak to bedzie po powrocie do domu:baffled:a Adam wcale nie był lepszy bo grał z babcią do północy w chińczyka i bierki ale wstał o bardziej ludzkiej godzinie bo o 8 :dry:

No MALINUS u nas juz niestety po feriach:no:Dominik chetnie wstal do szkoly ale wczoraj cos tam kombinowal zeby nie isc;-)Mowil ze zapowiadali duze mrozy i wogole a w takei zimno to sie nie chodzi do szkoly:szok::-D
A Julka niezle pospala:tak::tak::tak:

Ta gowniara Klaudia to mnie kiedys wyprowadzi z rownowagi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tak wyla,tak sie darla ze obudzila Wiktorie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz obydwie leza ale jak mi nie usna to nie wiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:
Nie wiem co Jej odbija ze tak mi wyje przed spaniem i prawie zawsze jak sie obudzi:no:Dzisiaj w nocy wstala i zaczela mi chodzic po chacie a ja kazalam sie Jej polozyc to oczywiscie zaczela sie tak drzec ze szok:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No odwala Jej na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej laseczki ,wpadłam szybciutko,bo zaraz z powrotem kompa oddaje dzieciom we władanie,u nas ferie:tak:
U nas weekend dopkojnie rodzinnie ,mało kompa wiadomo,,dzis u nas od rana prądem mrugali co mnie do szału doprowadzało ,bo co włączyłam kompa i gdzieś weszłam to optrzask-i nie ma,no ale przestali póki co
.Zapraszam do mnie na nk zobatrzcie jak morze fajnie przymarzło

Ja tylko na chwilkę, mam nadzieję.
Jak mówiłam o 13 miałą przyjśc chrzestna Witusi i ...cisza...

Lunka a dziękować;-)
muszę dziś chyba mase prasowania odwalić i nowe pranie nastawić ale mi sie tk nie chce że chyb sobie daruję ale mam w planach dzieciaków pokój wypucować pod ich nieobecność moze cosik przestawie przesunę itp:-p
Dziś chyba dzień praczek, kurcze, mam pełne 2 kosze a czekam i nie iwem, czy wstawiać, czy w końcu się zjawi wielmożna pani.
No to masz zagwostkę z ta pracą, tak źle i tak niedobrze. Kurcze, no kiepsko, sporo na dojazdy czasu i kasy, ale weekendy dla WAS! Miałabym problem z wyborem.
I ja tez tak już 2 komplety wyrzuciłąm. Zosta ly trzy-jeden którego ja nie cierpię a uwielbia P, jeden który ja uwielbiam a P nieznośi i jeden który lubimy oboje. HIHI

Anaconda zdrówka

poczytam zaś potem:-)

my z pietruszką śpimy bez poduszek tylko na maleńkich jaśkach więc powłoczki na poduszke to nówki sztuki:-D:-D:-D
No to kochanan pozbieracwszystki poszewki i poszwę uszyć, może wyjśc świetnie, a na pewno niecodziennie!

A jak juz o ksiazce..ktoś czytał "okaleczona"???

Wczoraj wielki dzień, powiedzileiśmy teściowej ociąży..a ona poweidziała "to fajnie":baffled::baffled::baffled: i zero pytań jak sie czuje, kiedy termin i w oógle co i jak....to fajnie....:wściekła/y:
Kupiłam ostatnio, al ejeszcze nawet nie rozpakowałam. Czekam na samotna nockę, jak P będzie w pracy to się oddam lekturze, hihi
Co do teściowej-przykro musiało Wam być-współczuję, to wielka radośc dla Was, a ona tak ozięble...

Moja Zuzia zaczęla podbierac mi kosmetyki :szok: czasmi juz sie nie odzywam ale staram sie jej tłumaczyc ze dziewczynka w jej wieku nie musi miec umalowanych paznokci czy oczu wczoraj sie przyznala ze myała sie moim żelem a czasmi czuje ze uzywa moich perfum no idluzej siedzi w lazience odemnie :wściekła/y:
Zaczyna się:-D:-D:-D

Dzis juz sie strasznie krecil chcial kupe Puscilam go na balkon on tam szczekal bo nie przyzwyczajony robic kupy na balkonie.No ale ja zrobil ,oliwka to obserwowala i pozniej chciala ta kupe z balkonu no i by ryk:-D:-D
Fuj ble:baffled::baffled::baffled:

Anka czekam na zdjęcia !!!

No i tyle. Dzwoniłąm do Pauliny, MOŻE wpadnie po 15. No zapomniała... Kufffffffa!!! Tak się zarzekała, że przyjdzie, to powiedziałąm dziecku, że bedzie miałą gościa a teraz biedna siedzi i czeka i sie doczekac nie może:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Tego dzieciom się nie robi:no::no::no:
A ja będę miałą nauczkę ( choć nigdy maej nie mówiłąm jak miala przyjsc) , że nawet jak sie zarzeka to nic nie bede Witusi móić. Najwyzej bedzie maial niespodziankę. A i tak podejrzewam, że więcej zawodów jej tym oszczędzę niż niespodzianek zrobię:-:)-:)-(

Idę wstawiąc obiad i mięso w panierę wrzucić. P dziś do 15 w racy. Cholera, nic tych nadgodzin :-:)no:

...
Wczoraj wielki dzień, powiedzileiśmy teściowej ociąży..a ona poweidziała "to fajnie":baffled::baffled::baffled: i zero pytań jak sie czuje, kiedy termin i w oógle co i jak....to fajnie....:wściekła/y:
Noooo, to fajnie :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Kurczę, aż mnie dziwi, że przyszła babcia w ogóle się z wnuczka nie cieszy :dry:No ale cóż... Różni ludzie na świecie są. :sorry2:
Asia, ona po prostu dorasta! :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
A to dopiero początki! :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
No MALINUS u nas juz niestety po feriach:no:Dominik chetnie wstal do szkoly ale wczoraj cos tam kombinowal zeby nie isc;-)Mowil ze zapowiadali duze mrozy i wogole a w takei zimno to sie nie chodzi do szkoly:szok::-D
A Julka niezle pospala:tak::tak::tak:

Ta gowniara Klaudia to mnie kiedys wyprowadzi z rownowagi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tak wyla,tak sie darla ze obudzila Wiktorie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz obydwie leza ale jak mi nie usna to nie wiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:
Nie wiem co Jej odbija ze tak mi wyje przed spaniem i prawie zawsze jak sie obudzi:no:Dzisiaj w nocy wstala i zaczela mi chodzic po chacie a ja kazalam sie Jej polozyc to oczywiscie zaczela sie tak drzec ze szok:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No odwala Jej na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A u nas ferie dopiero za dwa tygodnie! :szok: :tak:
Współczuję ci tego wycia. Piotrusiowi na szczęście bardzo rzadko się takie numery zdarzają. Ale jak już się zdarzy to też jestem mega wściekła, a co dopiero u ciebie jak jedna budzi drugą i wyją dwie :szok::szok::szok::szok: Nawet nie chcę sobie tego wyobrażać. :no::no::no:

Ogarnęłam chałupkę, drugie pranie się niedługo skończy, zrobiliśmy z Piotrusiem naleśniki, bo nic innego mu przez gardło nie chciało przejść :sorry2: no i już nic więcej mi się nie chce. :baffled: Nadal jestem niewyspana i boli mnie głowa. Nie wiem, czy to pogoda, czy coś. :sorry2:

Lunka to faktycznie nie fajnie obiecują a potem nie przyjdą:no::no:
Myszunia no może to i cuś już:-D:-D:-D:-Dpomyśl że teraz przez najbliższy rok to się zbytnio nie wyśpisz:cool2:dzieci nasze słoneczka kochane...:-D:-D
mięcho się dusi woda na ryż nastawiona antocha marudny no rozkosz jak nic:cool:

reklama
ja????????????no coś ty:-):-):-):-):-):-)
kochana ja pod koniec ciąży narzekałam że spać nie mogę że duszno że nie wygodnie że oddychać ciężko itp potem jak urodziłam że cycki bolą że spać iie mogę a chce że brzuch mi został itp....a pietruszka skwitował no bo kobicie nogdy nie dogodzisz.............................jak mnie poniosło a że hormony wtedy buzowały to jak wiązankę rozkoszną mu puściłam to już nigdy tak nie skomentował:-p

Do góry