Hejka kobitki
Najpierw cytaty-póki są, hihi.
hehehe

Myszunia, ale to słodko musi być jak młody do dzidzi się tuli w brzusiu, oj musi...
Aha Lunka co to za chrzestna bez urazy???????/Kurcza wkurza mnie takie cos obiecac dziecku u dupa .MOja chrzestna tzn Oliwki to jest super chrzestna Oli ja bardzo dobrze zna bo czesto sie widujemy bo to moja przyjaciolka :-)
Ano kochana dupa nie chrzestna. Jak sobie pomyśłę jakich ja miałam chrzestnych, a jaką ja jej wybrałąm-jestem wsciekla na siebie
Agunia ciesze sie ze zrobilas te badania, teraz czekam na wizyte i wiesci konkretne od ginia
Medeauska zazdroszczę Ci odwiedzin u Pati, a jak jeszcze raz usłyszę, że źle wyglądasz to po prostu Cie zignoruje albo kpa wirtualnego wyślę

A widzę, że i Wy na letnich śmigacie. Mój mnie przeraża, jak wyjeżdża o 5 rano a tu śnieg i on tym aytem, później tylko czekam na tel że dojechał cały...
Agnes włos się jeży na to co opisujesz, toć to naprawdę strach na zakupy wyjść...
Marta kuźwa, co się dzieje kochana, co znowu?! Jak możesz pisz na priv. Moze da się coś ukrucić... a policja???
MH udanego tańcowania balowania i relaksowania

To wygodnie się ułóż kochana

No i tyle, odstąpię od kompa na chwilkę, musze wyrko zasłać, wydepilować nogi i farbnąc kłaczole na głowie.
Wczoraj to chyba jakieś ciśnienie do kitu byo, mała zasnęla o 21 więc my do wyrka, dokończyliśmy film ( Księga ocalenia ) i spać. Mała budziłą się do 4 więc i ja nie spałąm tak do 6, padłam i obudziłąm się po9.
Teraz czas nadrobić chatkę. Będę z doskoku...