reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hihihi, no nie wiem, tak sie cieszyc z braku meza, no nie:-D:-D:-D...
kooochana, biorąc pod uwage fakt , że pierwszy raz przeszedł na zmiany:tak: - robi noc 12 h ( od 19 - 7) , potem ma dzień wolnego i dopiero na nastepny dzien idzie znowu na noc:szok:.... Dobrze, że go dziś nie zabiłam.:sorry2::-D Cholercia, no pałęta mi się pod nogami.:wściekła/y: Sama widzę, że głupieje z braku zajecia a ja mam dzień zwalony, ba całe dwa tygodnie... więc już wole jak sobie chodzi codziennie na te 8 h.:dry:

Marta może napiszesz na PW o co chodzi?:sorry2:

reklama
Witam:-):-):-)
U mnie była koleżanka z córeczką w Mai wieku i tak się dziewczynki wyszalały że Maja po godz.18 padła i zasnęła ale na szczęście pół godziny później wrócił z pracy mąż i ją obudził:-p:-p
Joanna a ten twój mąż to z natury taki pesymista czy teraz coś mu się poprzestawiało że i ciebie dołuje:confused::confused:

Joasiu bo martwi się o was jest odpowiedzialnym facetem i nie myśli jakos to będzie (co mnie czasami do furi doprowadza u Pietruszki) tylko myśli realnie:sorry2:

Mój też tak wiecznie myśli że jakoś to będzie tylko o to "jakoś" to już ja się martwić muszę:wściekła/y::wściekła/y:
Beata wyjazdu męża do Afganistanu nie zazdroszczę, oby nie musiał tam jechać:no::no::no:
Justa oj ja też bym się wkurzała jakby mój co drugi dzień w domu siedział:sorry2::sorry2::-D:-D
Malinka może podejdź do jakiegoś zakładu samochodowego i popytaj bo faktycznie prawie 200zł za kółko dać to paranoja:tak::tak:

nno wlasnie nie wiedzialam,... ale i tak juz jest źle:baffled: bo znalazłam u niego fajki w kieszeni i juz ma prze......

Nie warto się złościć, jak sam nie będzie chciał rzucić palenia to nic z tego nie będzie i zawsze będzie popalał po kryjomu:sorry2::sorry2:

cześć, ja tak trochę dzisiaj z doskoku bo mnie choroba zmogła :baffled: trochę podczytję, trochę ogarniam chałupkę i obiad gotuje a przez ten link do aukcji ze sniegiem kotlety mi się spaliły:-D:-D:-D:-D:-Dtak się zapatrzyłam na tą okazję nieziemską:szok:

Zdrówka dla ciebie:-):-)

Witam! Byłam w aptece i chyba dałam się w bambuko nabić:wściekła/y:Zuzia zasnęła ja obiad robię. Kupiłam papmersy i była promocja kup 2 paczki dostaniesz zabawkę. A Siorka też chciała pampersy więc Zuzia dostała zabawke fisher-price:biggrin2:A. był dzisiaj krew oddać więc mam zapas czekolad;-):-p:-p

To super że zabawka gratis się trafiła:tak::tak:

Noc mialam fatalna a raczej wczorajszy wieczor:no::no::no:Dziewczynki usnely dopiero przed polnoca a do tego czasu stale heczaly,marudzily,ryczaly i wolaly mnei zebym przyszla juz spac:szok::no::no::no:
Dzisiaj juz sa troszke lepsze ale jezeli do konca tygodnia nie bede w 100% "normalne"to w pon postaram sie podjechac do pediatry

Oj coś te twoje dziewczynki dają ci popalić ostatnio, może faktycznie podejdź z nimi do pediatry:sorry2::sorry2:

ale napisałam dla lasek z dziećmi jakbyśmy tu były bezdzietne:-)))))

No właśnie:-D:-D:-D:-D

witam

Dzis szalony dzien
Wstalam o 8:15 bo zakrecilam sobie wloski wiec troche czas potrzebaowalam na sciaganie dziadostwa z glowy :)
Laura wstala o 8:30 szybko zrobilam jej sniadanko a ja wskoczylam do lazienki sie troche pomalowac:-)
Potem biegusiem ubieranie, a wlosy dalej nie ulozone.Tu trzeba wychodzic a ja z szopa na glowie no to szybko spineczka i gumka:-D
Sniadanko u Agnieszki super sie udalo.Bylo nas 9 kobietek i 1 facet w wieki 1 roku;-)
Zostawilismy Adze wielki balagan, biedaczka napewno sie nie bedzie nudzial:baffled:OJ wielki balagan:baffled:Sorry Agus:sorry2:
Siedzielimy do prawie 14.Potem odwiozlam kolezanke z synem - zasnal w aucie.Dzieciaczki super sie bawily:tak:
Zalioczylam z Lali wizyte u dentysty
Laura super zabki a ja musze wyrwac zeba ale sie nie spiesze heheh w sumie mam termin na za tydzien.lali byla dentystka w rekawiczkach i z lusterkiem w rece pieknie ogladala mamie zabki i wkladala do buzi ssak:-D
Swietna dentystka, mlodziutka dziewczyna widac ze dopiero po studiach:tak:

To dobrze że dzień udany :tak::tak::tak:

Witam kobietki:tak::tak:
Ja sie nie odzywam bo dziecko mam chore i czasu brak bylam wczoraj z Emily u lekarza i okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli i zapelenie obu uszow
nie chce nic jesc a jak juz cos zje to zwymiotuje ale na szczescie pije
z antybiotykami tez jest bardzo ciezko zeby je wziela nie mam na nia sposobu na sile nie na spokojnie nie na przekuspstwo tez nie no nic tylko bym mogla glosno ryczec z nerwow ale sie powstrzymuje:tak::tak:

Szkoda biedulki, oby szybciutko wyzdrowiała, a na branie lekarstw to niestety niektóre dzieci to ani po dobroci ani siłą nie chcą:-:)-:)-(

Hej Laski ,ale u nas sypie:szok:od 16 zaczęło ,a teraz śnieg wali na całego ,do tego wiatr ,azs ie boje co to będzie jutro:szok:

Oj u nas na szczęście nie sypie i oby tak dalej:tak::tak::tak:

1788.gif
HURRAAAAA!!!!
1788.gif

2007.gif
2007.gif
2007.gif
2007.gif

MEŻOL POJECHAŁ DO PRACY!!!

1745.gif

Rebiata oddelegowana do babci
... ta noc jest tylko moja.:sorry2::-D:-D:-D

265.gif

Cóż za radość:-D:-D:-D

Witam wieczorkiem
U mnie poki co spokoj:tak::tak::tak:Dzieciaki sie w miare bawia:szok::tak:Wiec mam nadzieje ze to co najgorsze juz za nami (tfu tfu):tak::tak::tak:
Teraz sobie siedze,klikam i slucham muzyczki:tak::tak::tak:

ANKA
A ja nadal czekam na foteczki wloskow:-);-)

Posprzatalismy jeszcze u dzieciakow w pokojach i popakowalismy zabawki ktore Dominik zaniesie jutro do szkoly.Za tydzien beda one wystawione na kiermaszu a pieniadze z ich sprzedazy zostana przekazane na dzieci z Haiti

Zakupki udane-dużo promocji:-):-):-)
Właśnie zjadłam bułeczki z zaje...ym serkiem fromage z czosnkiem:-p:-p:-p
no co wy laski znów ma padać:szok::szok::szok:
Wiki a kiedy ty się nam fotkami pochwalisz:sorry2:
Mamitka a czemu dałaś sie zrobić w banbuko w aptece???
Dowiklus wczoraj w pracy gadałam z kasjerką i ona miała to samo z synkiem wył jej wiczorem nie chciał spac w końcu się wkurzyła i poszła do lekarza i się okazało że mały ma zapalenie ucha środkowego moze nie czekaj tylko idź z nimi do lekarza:baffled:
Antonio wyspany wesolutki jak szczygiełek Pietruszka zaraz wraca z pracy obiadek dochodzi tzn fryteczi bo mięsko mam z wczoraj:tak:
a info dl lasek z dziećmi teraz w lidlu jest tydzień malucha i tak pampersy oryginalne są po 34.90 do tego gratis chusteczki rajtuzki od 56-104 w cenie 4.99 bodziaki po 5 zł pościel fajna po 38 zł chyba tyle pamiętam fajne wieszaki drewniane po 7.99 i masa różności dla maluchów:tak:
ale napisałam dla lasek z dziećmi jakbyśmy tu były bezdzietne:-)))))
U nas w lidlu byłam wczoraj bo chciałam rajstopki kupić. Teraz Zuzia porusza się na pupie i normalnie wszystkie rajstopki sitko na dupsku :szok:Ale u nas już nic nie było same małe:no:Mają coś jeszcze dowieść bo napaliłam się na farbki do wanny może Zuza bardziej do kapieli się przekona;-)
Co do apteki to u nas otworzyli nową i poszłam z receptą na anty. Mówi kobitka że 25zł ale jak załóżę karte u nich to 20% zniżki będzie na wszystkie leki nie refundowane. Więc wyszłoby po 20zł a miałam 3 op na recepcie. Myślę jak tak to wezmę te 3. W innych aptekach tabletki kosztują 24-29zł.Załóżyła mi kartę w minutę. Przyszło do płacenia wyszło 79zł. Pytam czemu jak miało być po 20złx3=60. A ona że założenie karty 10zł. No dobra myślę przyda się. A cena tabletek wyszła 23zł bo to cena zakupu i większej zniżki nie może dać. Nosz ku... się wkurzyłam nie-wąsko i chciałam zwrócić ale ona że mam rezygnację z karty pisać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pokrzyczałam i wyszłam bo Zuza się rozpłakała a miałam ja na ręcach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam

Dzis szalony dzien
Wstalam o 8:15 bo zakrecilam sobie wloski wiec troche czas potrzebaowalam na sciaganie dziadostwa z glowy :)
Laura wstala o 8:30 szybko zrobilam jej sniadanko a ja wskoczylam do lazienki sie troche pomalowac:-)
Potem biegusiem ubieranie, a wlosy dalej nie ulozone.Tu trzeba wychodzic a ja z szopa na glowie no to szybko spineczka i gumka:-D
Sniadanko u Agnieszki super sie udalo.Bylo nas 9 kobietek i 1 facet w wieki 1 roku;-)
Zostawilismy Adze wielki balagan, biedaczka napewno sie nie bedzie nudzial:baffled:OJ wielki balagan:baffled:Sorry Agus:sorry2:
Siedzielimy do prawie 14.Potem odwiozlam kolezanke z synem - zasnal w aucie.Dzieciaczki super sie bawily:tak:
Zalioczylam z Lali wizyte u dentysty
Laura super zabki a ja musze wyrwac zeba ale sie nie spiesze heheh w sumie mam termin na za tydzien.lali byla dentystka w rekawiczkach i z lusterkiem w rece pieknie ogladala mamie zabki i wkladala do buzi ssak:-D
Swietna dentystka, mlodziutka dziewczyna widac ze dopiero po studiach:tak:
Fotki wkleje nak sciagne

no i trza nadrobic 2 strony:-)
:szok::szok::szok:Lali taka grzeczn u dentysty??? Ja chciałam iść z Zuzą ale jakoś się boję:zawstydzona/y:

nie ma sie co stresowac Ty sie nastawiaj na super zabawe:-)

fajnie ze moglas sie z ranka pobyczyc:tak:;
A do wypowiedzi ponizej ja skladam swoj podpis:tak:

mniammmm uwielbiam ruskie

uuuu no to dzis pospalas ladnie:tak:

fajnie ze z Maj dobrze i ze bedzie mogla wrocic do przedszkola, a Ty jeszcze troche sie bedziesz musiala z choroba pomeczyc:confused:
Wez mega dawke witamin i bedzie lepiej;-)

o Ty obzarciuchu:szok::-D:-D:-D
Tez bym nie dala nikomu:-D

calkowicie sie z Toba zgadzam czasami trzeba facetem potrzasnac Ale oni chyba tego potrzebuja bo jak komp sie zawieszaja:-DPotrzebny reset:-)

poto tu jestesmy;-)

:-D:-D:-D:-D

a co to za zabawka:confused:

pochwal sie wkej jakies foty.Brzoskwinoiwy fajny cieply kolorek:tak:

uuuuuu no to Ci dziewczynki wczoraj zaszalalay z tym spaniem:baffled:
Na lakocia sie zalapie jak do Pl pojade:-)

:-D:-D:-D:-D:-D

o kurcze czytalam wczesniej ze cos sie dziej, wspolczuje i dobrze zrobilas ze zglosilas sprwe na policje

nadrobilam uffffff
Do tych pampków były jakieś klocki albo little peoples fisher price. Wzięłam to drugie bo klocków mamy full. Nie dosyć że pampki w promocji to jeszcze zabawka:-):-)

Witam kobietki:tak::tak:
Ja sie nie odzywam bo dziecko mam chore i czasu brak bylam wczoraj z Emily u lekarza i okazalo sie ze ma zapalenie oskrzeli i zapelenie obu uszow
nie chce nic jesc a jak juz cos zje to zwymiotuje ale na szczescie pije
z antybiotykami tez jest bardzo ciezko zeby je wziela nie mam na nia sposobu na sile nie na spokojnie nie na przekuspstwo tez nie no nic tylko bym mogla glosno ryczec z nerwow ale sie powstrzymuje:tak::tak:
wspólczuje zapalenie uszu paskudna sprawa-zdrówka;-);-)

1788.gif
HURRAAAAA!!!!
1788.gif

2007.gif
2007.gif
2007.gif
2007.gif

1745.gif

265.gif

Takiej to dobrze:tak:

Z grubsza was poczytalam.Nie jestem w stanie wiecej nadrobic bo maly tuptus mi biega pod nogami :-).
JOASIU tacy sa faceci ze komplikuja sobie zycie zamiast cieszyc sie z tego co maja .Dziewczyny juz ci tutaj wszystko poradzily ,nic dodac nic ujac :-) .
MALINKA moj G tez zawsze mowi Jakos to bedzie.Jakos sie wymysli ,a mnie to do szalu doprowadza :-( .
JUSTA a to M nie prcowal?czy jakies dluzsze wolne mialm?bo ja nie w temacie?
MEDEUSKA daj spokoj z tymi nerwami na papierosy .Tak jak pisala MALINKA nie dawaj na leki ani na nic innego .Po co ma brac leki jak sie truje petami :-( .

No David mi na szczescie pomogl ogarnac bo tak to bym moze nadal sprzatala:-D:-D:-D:-D no to masz szczescie co do bolu glowy bo mnie strasznie glowa boli juz wzielam tablety :tak::tak: musze isc podlogo pomyc poki Emily i David spia ale jakos mi sie nie chce:no::no::no:
widzisz jakiego masz fajnego meza
Mi to bylo glupio jak wyszlam z kibla patrze a cala ferajna stoi juz ubrana:szok:
Nie lubie zostawiac balaganu po sobie:baffled:
Byla Beata i poskarazylam jej sie z tym balaganem:cool:
Hej Laski ,ale u nas sypie:szok:od 16 zaczęło ,a teraz śnieg wali na całego ,do tego wiatr ,azs ie boje co to będzie jutro:szok:

Medeuska ja bym odpuściła szkoda nerwów ,na fajki nie dawaj ,nie kupuj,nie dawaj też na inne rzeczy ,bo skoro woli palić,niech sobie wyczaruje jak mu nie szkoda,na siłe za niego nie rzucisz niestety:no:a umiarkowana obraza nie zaszkodzi by wiedział ,ze zawinił ,bo jego słowo nic warte nie jest:dry:
Jutro to napewno zaspy:-D A Ty wezmniesz lopate i heja na calego, bedziesz buszowala w sniegu:-D:-D:-D
Mysle ze to dobre rozwiazanie z tymi papierochami dla Adama.Nie dawac kasy:tak:i nie stersowac sie bo nie warto z papierochami nie wygrasz jak sam palacy nie chce sie wyrwac z nalogu
1788.gif
HURRAAAAA!!!!
1788.gif

2007.gif
2007.gif
2007.gif
2007.gif

1745.gif

265.gif

:-D:-D
Justa, szalejesz;-):tak::-D:-D.
Do zamkniętego nie mam dojścia i pisać tam nie mogę:no::sorry2:.
Hej,niedawno z kursu wróciłam.Niestety nie ma głowy do czytania:sorry2::no::-(.
Kurs bardzo fajny - darmowy i jeszcze w co drugi weekend do studium na technika BHP:tak:.Wypadło mi to wszystko w ciągu 2 godzin wczoraj,pojeździłam,załatwiłam i mam:tak::cool::cool:.
To nie jest to szkolenie co mnie nie przyjęli tylko zupełnie coś innego - przekwalifikowanie zawodowe - Kadry i płace z obsługa komputera w stopniu rozszerzonym.:-p - jakby wystarczająco z kompem nie była obeznana:tak::-D:-D.

szalejesz kobieto

reklama
Do góry