reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam na nocnej zmianie:happy:
Ania dzięki za priv:tak:ślicznie wyglądasz :tak::tak:a Emily A&E jak urosła:szok::szok:zdrówka dla niej zapalenie uszu jest paskudne moja Julia często ma rz miała płukanie ucha no i pękniety bębenek straszny ból bidulka kochana A&ERpamiętaj kochana aby iśc z nią do kontroli jak skończy brać antybiotyk najlepiej do laryngologa:tak:
Martuś kochanan jestem w głębokim szoku:szok::szok::szok:***** mać co za ludzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak można ci kochana jakoś pomóc to pisz śmiało:tak::tak:tulam cię mocno na ukojenie:tak:
Meduska oj stary chłop a jak dziecko jak oni wszyscy:eek::eek::eek:
Mamitka nie ma to jak promocja:eek::eek::eek:
Lunka mi tu gdzieś migneła hej kochana Piciu w domku czy w pracy????
Justyś no radocha twoja mnie powaliła:rofl2::rofl2:pokazałam Pietruszce a on w śmiech i pyt z czego ta radość?to mu mówię chłop do pracy poszedł :rofl2:a on hmmma co czeka na kochanka :rofl2:ja no chyba nieeeee:eek:nic nam o tym nie mówiła:eek::rofl2:a Pietruszka nawet mi nie pokazuj jak ty się cieszysz jak ja wychodzę do pracy:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D
Antoszka śpi ,Pietruszka też widzę powoli odpływa to ja co ???myk herbatkę z cytrynką i przed kompa na bb a tak sobie obiecywałam że wieczorkiem poprasuje:eek::eek:ale taka śnieżyca wieje okropnie może jutro neta nie będzie trzeba korzystać:rofl2: hmmm prądu też może nie być wsumie:baffled::baffled:ale bez wyprasowanej koszuli wytrzymam a bez was nie:tak::rofl2:
pewnie niebawem Anabubka na miotle nadleci:-pona dziś bidulka po sadyście:baffled::baffled:

reklama
pati to zaśpiewam ci pieśń.....boli mnie noga w biedrze! nie mogę chodzić dobrze! ale tańcować mogę! zawiąze chustką nogę:-)
Malinka a cieszsyz się??? Jak P zamyka drzwi z tamtej strony???:confused::cool2:
a co do marty to ja już nawet nie mogę znaleźć odpowiednich przekleństw.....jeszcze takich nie wymyślili...

Malinka dziekuje :) Masz racje z tym netem, jutro mozesz nie miec to skorzystaj dzis.A z ta koszula tos walnela:-D:-D:-D Moj drzemie to ja tez korzystam.Laura zasnela nawet nie wiem o kotrej:sorry2: Wazne ze spi i nie marudzi:-D

1788.gif
HURRAAAAA!!!!
1788.gif

2007.gif
2007.gif
2007.gif
2007.gif

MEŻOL POJECHAŁ DO PRACY!!!

1745.gif

Rebiata oddelegowana do babci
... ta noc jest tylko moja.:sorry2::-D:-D:-D

265.gif

ja tez mam mez na nocce NIE SZALEJ BABULCU ZA BARDZO:-D:-D:-D:-D:-D;-)

Ktorej info w sprawie Marty na priva?
:baffled: prosze o wiadomośc bo nie wiem o co chodzi

reklama
Do góry