reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O matko jedyna ja poszlam sie tylko wykapac a wy tu produkujecie jak szalone :szok::szok::szok: i widze ze gorace tematy znowu poruszacie:-D:-D:-D oj oj bedzie sie dzialo najpierw sie napalicie na BB a potem sie za rycerzykow bedziecie brac albo za rekoczyn:-D:-D:-D:-D

reklama
Dobra babencje,ja wybywam sił nabrać na jutro;-):tak:.
115908356247657e5fb0402.jpg

pod
pierwsze_patchworkowe_poduchy2_blox.jpg

Justyś no my wiemy rękodzieło w cenie ale ty tu siedz zdążyć się obrobic kochana;-):-D
Agnes a to bidulka z Oliwki:-(kurcze Antkowi ostatnie 4 i 3 to wyszły nie wiem kiedy patrzę a one sa no cud:szok:
Anabubka ja mam wózek bexe ax 3 to trójkołowiec i zaczął mi szwnkować a teraz kółko się blokuje staje w poprzek i Pietruszka mi powiedział że te kóleczki zgubiłam chyba z łożyska:baffled:ale czy ja wiem czy zgubiłam:confused:a zresztą kto by tego szukał w sniegu po kolana :sorry2:a zreztą z mojego pietruszki to taki mechanik jak ze mnie dziewica:-)więc objawy takowe że to kółko jest niby obrotowe a teraz zamiast się obracać to jedzie jedzie prosto i nagle bach w poprzek staje i musze taranem po śniegu:confused:to tako obrazowo wytłumaczone inaczej nie potrafię a ja się na tym znam tak i jak mój Pietruszka:zawstydzona/y:

Malinka byc moze ze łożysku kólkowe i sie rozsypało:tak::tak::tak::tak:tak wiem chyba o co kaman.ja tak miałam z rowerem ze poprostu koło przestało się krecic.zapyatm jutro tatay,mam nadzieje ze nie zapomne,zeby nie było tak pozno to bym od reki zadzwoniła.
a moj tata to złota raczka i on rózne cuda zrobic potrafi.nie wiem czy do tego ma sprzet,ale moze cos podpowie:tak::tak::tak::tak::tak:

O matko jedyna ja poszlam sie tylko wykapac a wy tu produkujecie jak szalone :szok::szok::szok: i widze ze gorace tematy znowu poruszacie:-D:-D:-D oj oj bedzie sie dzialo najpierw sie napalicie na BB a potem sie za rycerzykow bedziecie brac albo za rekoczyn:-D:-D:-D:-D

u mnie ani jedno ani drugie
pozostaje pomarzyc......:-:)-:)-:)-(

Justyś no my wiemy rękodzieło w cenie ale ty tu siedz zdążyć się obrobic kochana;-):-D
Agnes a to bidulka z Oliwki:-(kurcze Antkowi ostatnie 4 i 3 to wyszły nie wiem kiedy patrzę a one sa no cud:szok:
Anabubka ja mam wózek bexe ax 3 to trójkołowiec i zaczął mi szwnkować a teraz kółko się blokuje staje w poprzek i Pietruszka mi powiedział że te kóleczki zgubiłam chyba z łożyska:baffled:ale czy ja wiem czy zgubiłam:confused:a zresztą kto by tego szukał w sniegu po kolana :sorry2:a zreztą z mojego pietruszki to taki mechanik jak ze mnie dziewica:-)więc objawy takowe że to kółko jest niby obrotowe a teraz zamiast się obracać to jedzie jedzie prosto i nagle bach w poprzek staje i musze taranem po śniegu:confused:to tako obrazowo wytłumaczone inaczej nie potrafię a ja się na tym znam tak i jak mój Pietruszka:zawstydzona/y:
malina ty się zaorzesz ( tak sie to pisze?:confused:- zaćmienie mam:baffled:)tym wózkiem :tak::-D:-D:-D Podeślij ten wózek mojemu na jutro. Zrobi a i nudzić się nie będzie.:dry:
zostaw chorego biedaka:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
szuka instrukcji obslugi do rycerzyka :-D

Dobra babencje,ja wybywam sił nabrać na jutro;-):tak:.
115908356247657e5fb0402.jpg

pod
pierwsze_patchworkowe_poduchy2_blox.jpg
ło ho ho ho , tym bardziej sie nie położę.:no:

Marta no utłukę cię za te robale:szok::szok::szok:siem zlękłam :szok::szok::szok:
Anabubka jestem jestem no zostawei go najwyżej rękodzieło uprawiac bede:-D
Justyś miała poczekac to poszła wskazującym się obrobić a mówiłam czekaj ....zdążysz...ot się cieszy że chłopa nie ma w domu:-):-):-)
ja tak jednym okiem na discowery world patrzę bo doktor G jest a ja to lovam ogromniaście:tak:i czekam na co ten facet zmarł:baffled:

Marta no utłukę cię za te robale:szok::szok::szok:siem zlękłam :szok::szok::szok:
Justyś miała poczekac to poszła wskazującym się obrobić a mówiłam czekaj ....zdążysz...ot się cieszy że chłopa nie ma w domu:-):-):-)
ja tak jednym okiem na discowery world patrzę bo doktor G jest a ja to lovam ogromniaście:tak:i czekam na co ten facet zmarł:baffled:

jaki doktor g?
szkoda ze ja mam tylko podts 5 kanalow:-(

o jesteś Justyś :-)jak nie wiesz jak napisać to pisz "bo się nam zaorasz malinuś..." o i nie ma problemu ortograficznego:-D
Anabubka to ty podpytaj a ja jutro jak nie będzie sypało zbytnio to jeszcze może chłopakków z warsztatu samochodowego co jest blisko mnie zapytam moze nawet sobie make up strzelę i guzik w kutrce jeden odepnę to może cos zaradzą tak sobie teraz myślę:dry:

Uwielbiam na doktor G patrzec ale u nas leci to dosc pozno bo dopiero o 00:30 ale zawsze w poniedzialki staram sie to ogladac:tak::tak::tak:

reklama
o jesteś Justyś :-)jak nie wiesz jak napisać to pisz "bo się nam zaorasz malinuś..." o i nie ma problemu ortograficznego:-D
Anabubka to ty podpytaj a ja jutro jak nie będzie sypało zbytnio to jeszcze może chłopakków z warsztatu samochodowego co jest blisko mnie zapytam moze nawet sobie make up strzelę i guzik w kutrce jeden odepnę to może cos zaradzą tak sobie teraz myślę:dry:

:-D:-D:-D zrobisz strit i padną do twych stóp.:tak: A gdzie Pietrucha?

Do góry