reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

i ja zmykam :tak:
1753.gif

MIŁEJ NOCKI !:tak:

reklama
z 5kg ziemniakow to dlugo nie pociagniesz:-D:-D
A po mleko to moze idz bez wkladania dupencji w snieg:-D
Kolorowych snow

oooo to ma takie ciezkie wstawanie?

Moj sie podniosl i poszedl pod prysznic:sorry2:
no ma ciezkie wstawanie i to jeszcze jak potrafi wstac isc do wc posiedziec tam troche i stwierdzic ze wraca do lozka bo mu zimno i ma jeszcze5 min to musi je wykorzystac:-D:-D:-D

to super!:tak::tak::tak::tak:
Ania o Tobie oczywiscie tez myslalam:tak::tak::tak::tak:

heheheh juz sobie wyobrazam jego mine:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja dzis zakupki zrobilam
chcialam dal mlej recepte na mleko ale za duzo ludzi bylo i nie mialam czasu tyle czekac

glupi jaki????????????????chyba ze lubi oczy na zapalki stawiac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a tak w ogole to u Was ten sam czas co u nas?
No glupi to raczej nie:-D:-D:-D ale nie potrafi usnac przed polnoca nawet jak sie poloze o 22 to do polnocy bedzie sie meczyl chyba juz sie tak przyzwyczail a zreszta czasami spi popoludniu wiec potem mu ciezko usnac:-D:tak::tak::tak:

A czas mamy ten sam co w PL:tak::tak:

Justa dobranoc
Anabubka ten sam czas:tak::-D:-D

Moj gotowy to ja lece pod prysznica tak co go wykorzystam, nie prysznic tylko mojego:-D

Dobranoc
idz wymecz chlopa:tak::tak:
dobranoc

UWAGA UWAGA!!!!
dziewczyny!!pisze do was w imieniu innego zaprzyjaznionego forum!!!na forach o temetyce ciażowej i poronieniu grasuje trol.jest juz takze na baby-boom jej nick to kasada27 ale na innych forach ukrywala sie pod wieloma innym nickami!!!!ta schizofrenka wymysla rozne historie-na kazdym forum ma inna- raz pisze ze stracila 4 ciąże raz ze 5 raz pisze ze ma jedno dziecko,ze juz nie moze miec dzieci i t p na zaprzyjaznionym forum naciagnela nawet dziewczyne i nie oddala jej pieniedzy!!!!!!neka i obraza wyzwiskami! nie dajcie sie jej!!i uwazajcie!!!

Przeczytalam tego posta na innym watku i dziewczyny prosily o dalszy przekaz tego posta na inne watki tak wiec tez tak zrobilam:tak::tak:

Cholercia to mojego nawet jak głowa boli, umiera... to tylko jedno w głowie. :-D I twierdzi: na ból głowy najlepszy stosunek płciowy.:baffled:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka wreszcie usnęła,myslałam że nie uśnie,płakała mówiła że ją boli w buzi więc na bank dziąslo,więc dałam jej przeciwbulowy i usnęła mi na kolanach wtulona we mnie szlochając.już ja zaniosłam do łożeczka i spi.
oj bidulka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Przychodzi do salonu i mowi ze siku zrobila ja sie patrez:szok:kurde na podloge sie zesikala:szok::szok:lece do pokoju, patrze a Lali do mnie pokazujan na nocnik tutaj zrobilam:-D:-D
no brawo!!!
oj dawno tak fajnie mi się nie czytało:-D:-D:-D chyba znowu pierwsza jestem:szok: więc od razu zgłosiłam poniższego posta (wiem, że nie mój rewir ale......)
Spaliśmy prawie do 8!!
Anabubka serio nie szczepiłaś już na gruźlice:confused::confused: to teraz się zastanawiam....może odpuścić...no nie wiem:no::no::no:
U nas wygwizdówa okropna z domu chyba nie wyjdę:baffled::baffled::baffled: brrr

Witam :tak:
4 strony po 40 postów :szok: Kiedy ja to nadrobie :szok::sorry2:

Dzisiaj idę z Helenką do logopedy :tak: Ciekawa jestem bardzo jak to wszystko wyjdzie :tak: A potem do fryzjera :tak: Może w końcu będę wyglądać jak człowiek :-D

Marata, wycztałam, ze masz jakieś problemy :-( Mam nadzieję, że wszystko się jakoś pozytywnie zakończy :-D

Partyska, będę w okolicy jeszcze w czerwcu to się wproszę :-p

Anabubka, biorę laktator będę ściągać, żeby utrzymać laktacje :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie ,wczoraj dziewczyny tyle natworyrzły,ze dziś jeszce śpią ,tylko ja z Kerna juz wstałam:tak:
Strasznie załuje ze mnie wczoraj nie było ,bo takie interesujace rzeczy pisałyście.....
o rekodziele...
o lekarstwie najlepszym na ból głowy....
o rodeo z rycerzem....

Anabubka i Malina to ja juz sie doczekać nie mogę ,a Krzyśka zamkniemy w komórce;-)a tak na serio to on pewnie sie też doczekać nie może:-D

Unas nocka git rtylko krótka jakaś ,sniegu napadało od cholery,dzieci opychaja sie budyniem śmietankowym na śniadnie ,a ja dziś sadzone jajeczko sobie zjadłam ,no pycha,zaraz trzeba będzie sie ubrać i coś ogarnąc:tak:

Do góry