reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U mnie też troszkę popadało, ale nie ma tragedii :-p

Helenka się rozebrała i gania na golasa :-D:-D:-D:baffled:

A fryzjerka mam nadzieję, że sobie poradzi z tym g co mam na głowie :dry:

Mh fajnie Ci i czekamy na fotki:tak:
Madziula no mówie Ci jakie wczoraj laski mioały humor:szok::szok::-D:-D
mmmmmm budyń.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: chyba będę musiałą coś w tym kierunku zrobić:cool2:

Wiem Kerna poczytałam wszystko ,jak na tyle stron migiem przeczytałam ,bo wypowiedzi były bardzo monotematyczne:-D
Prawdziwa fryzjerka da radę ,ja mojej Klaudii w sobotę postanowiłam skrócić włosy ,a poniewaz ona ma strasznie gęste,coś słabo mi wyszło:zawstydzona/y:wiec ja w samochód ido fryzjera zanim jej fryzure calkiem pogrązze ,ma teraz Klaudia włosy do brody,równiótkie i śliczne.jESTEM PEWNA ,ZE FRYZJERKA JAKO PRAWDZIWA FACHURA DA RADĘ:tak:

Wpadłam tylko dobrej nocki życzyć:-):-)
Anka ślicznie wyglądasz w loczkach i nowym kolorku:tak::tak:
Marta oj ktoś nieźle chce ci zaszkodzić - co za cham i świnia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
medeuska ja myślałam że ty tylko tak chcesz żeby przestał palić bo to głupi nałóg, ale jeśli to o zdrowie jego chodzi to gnęb go i kłóć się na całego
no wlasnie w tym sek ze on nie moze palic:baffled:

witam na nocnej zmianie:-)
dzionek szybko minal.wstalam przed 9,pozniej trzeba bylo szybko ograniac towarzystwo,w piecu napalic i po 11 z placzem Weroniki i krzykami wylazlam z domu.costa moja mala bestia jakos ostatnio rozryczana,wszytsko chce laczem.ale ja sie nie daje:cool2:
do Pauliny trzeba sie drzec zeby ocs dotralo.noramalnie malo ich nie rozszarpalam.
no i ruszysymy po tych zasniezonych drogach.jak juz dolecialam dobratowej to pot mi po dupie plynal:wściekła/y:
szybko zostawilam dziewczny i do sadystki.musialam poczekac bo 2 pacjentow bylo przedze mna ale pol godz i wyszlam spowrotem:tak:
pozniej posoiedzlsymy trcohe u bratwoej,ja o suchympysku bo nie moglamani jesc ani pic,przezylam

pozniej w drodze do domu zakupy male,ale ciezkie.ledwo ten wozke pchalam.ale dolazlam znow spocona jak mysz.ehhhh

jak juz sie ogarnleam w domu,to wzielam sie za porzadki w Pauliny ibraniach.musialam jej wiekszosc rajstop pocerowac,bo cale poza tym za w kazdych na placach dziura.jak ona to robi ze nawet w grubyc rajstopach ma dziury?:szok::szok:

2pralki oranelam,posprzatalam,dziewczyny wykapalam i pozlozylam spac.
i w koncu siedze:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a jeszcze moj tata wpadl do mnie z faworkami bo mama nowy przepis sprawdzala:tak::tak::tak::tak:
takie ze zamiastsmeitany(bo mala nie moze),dala piwo.i powiem ze baaaaardzo chru[iace wyszly:tak::tak::tak::tak::tak:

]to ide poczytac
ty to masz zawsze przezycia:-p:-p:-p:-p

Witam witam
OOOOOOOOOOmatko Trzy strony do nadrobieni po 40 postów nieeeee ale wy jaj dajecie heheheheh

Ja caly popołudnie spedziąłm w rzeszowie na zabiegach a pózniej to z synem na sankach byłam poświrować no i tunele kopalismy hehehe tak sie zmęczyłam ze sie położyłam i zasnęłam, zerkam tutaj ale was duzo i dużo piszecie nie da rady tego przeczytac trzeba tu zaglądac ze trzy razy na dzień zeby nadążyc heheheh

Malinka ja mam syna tez o ciemnej karnacji heheheh

Pati witam widze ze częsciej zaglądasz teraz , no i możemy isc na balety teraz to ja bym poszła z brzuchem na ostatniej imprezce byłas ty i Medeuska wiec może teraz ja ...hahahah

Siostra ales sie wykręciła coćbys na randke szła a nie na śniadanie

Aga tobie współczuje sprzątania jak tam tornado przeszlo hehehe

Justa kot jest zajefajny normalnie rozbawił mnie :-D:-D:-D

Kolorowych snów dla tych które ida spać :tak::tak::tak:
noooo to musisz przyjecha ci idziemy w tango:-D

Dobra babencje,ja wybywam sił nabrać na jutro;-):tak:.
115908356247657e5fb0402.jpg

pod
pierwsze_patchworkowe_poduchy2_blox.jpg
feeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-p

co do Twojej spraawy to nie wiem co powiedziec:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

aja oczywiscie na szybko wskoczyam troche po lebkach nadrobiłam i lece sprzaatc.... a na 15 na szlifowanie zębów:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled:

Hej mamuski .Wyscie chyba oszalay 12 stron przez noc napisac ????
Kurcze no to czytania bede miala niezle hihihi.

Oliwka sie budzi wiec narazie ide ja ogarnac :-) .
Budzila sie w nocy o 24 o 1.40 o 4.45 o 6 no i teraz wstala .Ale ja jestem jkos wyspana :-)

ANKA slicznie wygladasz z tych wloskach .Pasuje ci :-)
A&E zdrowka dla was kochane

U mnie dzis 0 stopni ale strasznie wieje wiec nie wiem czy gdzies wyjde z Oliwka ,chyba ze sie wiatr uspokoji

Witam porannie
U nas strasznie wieje ale na szczęście jeszcze śnieg nie sypie:tak::tak:
Maja w przedszkolu a ja wreszcie odetchnę:-p:-p:-p
Idę troszkę was poczytać:tak::tak::tak:

reklama
UWAGA UWAGA!!!!
dziewczyny!!pisze do was w imieniu innego zaprzyjaznionego forum!!!na forach o temetyce ciażowej i poronieniu grasuje trol.jest juz takze na baby-boom jej nick to kasada27 ale na innych forach ukrywala sie pod wieloma innym nickami!!!!ta schizofrenka wymysla rozne historie-na kazdym forum ma inna- raz pisze ze stracila 4 ciąże raz ze 5 raz pisze ze ma jedno dziecko,ze juz nie moze miec dzieci i t p na zaprzyjaznionym forum naciagnela nawet dziewczyne i nie oddala jej pieniedzy!!!!!!neka i obraza wyzwiskami! nie dajcie sie jej!!i uwazajcie!!!

Przeczytalam tego posta na innym watku i dziewczyny prosily o dalszy przekaz tego posta na inne watki tak wiec tez tak zrobilam:tak::tak:
już taka jedna i u nas kiedyś bya pamiętacie Ola czy jkos tak:baffled:
Nie ma to jak ścieranie kurzu z mebli
:szok::szok::szok:nie ma to jak spam:no::no:
U mnie też troszkę popadało, ale nie ma tragedii :-p

Helenka się rozebrała i gania na golasa :-D:-D:-D:baffled:

A fryzjerka mam nadzieję, że sobie poradzi z tym g co mam na głowie :dry:

a co by miała nie poradzic :sorry2:tylko kochana pokaż nam sie potem :tak:
tak sobie m yśle kiedy ja byłam ostatni raz u fryzjera:baffled::baffled:chyba rok temu:baffled::baffled:
Wiem Kerna poczytałam wszystko ,jak na tyle stron migiem przeczytałam ,bo wypowiedzi były bardzo monotematyczne:-D
Prawdziwa fryzjerka da radę ,ja mojej Klaudii w sobotę postanowiłam skrócić włosy ,a poniewaz ona ma strasznie gęste,coś słabo mi wyszło:zawstydzona/y:wiec ja w samochód ido fryzjera zanim jej fryzure calkiem pogrązze ,ma teraz Klaudia włosy do brody,równiótkie i śliczne.jESTEM PEWNA ,ZE FRYZJERKA JAKO PRAWDZIWA FACHURA DA RADĘ:tak:
widxziałam na NK Klauduśke w nowej fryzurce wygląda super:tak:
ale powiem wam laski że nie znam drugiej takiej osoby jak Madziuli Klauduśka która by miała tak gęste włosy:szok::tak:
No witam porannie chłopa pożegnałam o 8.30 poszedł do pracy zakupy rankiem szybkie wręcz błyskawiczne zrobiłam śniadanko zjedzone to ja co myyk zgodnie z obietnicą na bb:-D:-Dprąd jest net jest i teraz mam zagwózdkę siedzieć z wam prasować siedzieć z wami prasować siedzieć z wami prasować:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:chyba monetą rzuce :dry::dry::dry:ale to potem najpierw posiedzę:-D

Do góry