reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wpadłam i ja i naciagacze tj,aktywizatorzy ,juz popisałam z Wiki na gg ,moja mam kupiła trochę rzecyz,bo sie łatwo naciagać daje ,ja nie ,ten odkurzcz nie jest nawet 4 tyś.warty ,a co dopiero 8,połowy funkcji i tak nie wykorzystać ,a woda będzie smierdziała,bo po pewnym czsie nie bedzie cisie chciałocodziennie jej wymieniac ,a na olejki zapachowe szkoda kasy.Dziadostwo i tyle,Na pewno nie za te pieniadze
.Poleżałam troche teraz sie zerwałam do kompa i myśle ,ze pora juz sie ubrać i wstać całkiem,sie brykne po chlebek i do mamy na herbatkę:tak:

Jestem tego samego zdania:tak::tak::tak:

A mi Kamilek teraz wszedł do szafki z majtkami Martynki i skarpetkami i czegos szuka bo ciagle mowi ze ,,ma ''

:-D:-D:-D:-D no widocznie czegoś tam konkretnego szuka:-D:-D:-D
A ja dziś wreszcie odbiorę wyniki badań małej, ciekawe czy ma te robaki czy nie:confused::confused::confused:

hej Beatka:happy2:można się wściec jak auto szwankuje:wściekła/y:
Wiki Antek też uwielbia w szufladach w komodzie grzebać:-D:-D
Antoszka zaraz lulknie to ja narazie spadam coś ogarnąć potem wpadnę z kawulcem:tak:

Beata auto to skarbonka co zrobisz:baffled:
Co do szuflad to Lali tez miala faze na wysiaganie i wkladanie ciuchow

No a my sie ubieramy i spoadamy na miasto:-)
Potem sie zamelduje:tak:

Wiki nie posiadam nawet o takim nie słyszałam ja mam zelmera i jestem z niego zadowolona:tak::tak::tak:
hej Anakondzia nie ma to jak dziecię w przedszkolu:-D:-D
Meduska a ty na te oszlifowane zęby to od razu będziesz miała nakładki czy nie:dry:bo jak nie to chyba to boli co????????????
co robicie dzis gwiazdy na obiad bo mi jakos weny brak może sie od was natchnę:cool2:
no bede miala nakladki takie tymczasowe- ale nie wiem jak one beda wyglądac:eek::-D:baffled: wytrzymam:-D
malinka ja nie robie bo mały jeszcze nie może ale zeziarłabym fasolkę po bretońsku:tak::tak::tak:
ooo mniam

Mamitka to sie nazywa mieć zaplanowane obiady:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-Dnie no jesteś niezła:-D:-D:-D:-D
ja chyba sobie pierogi ruskie wyciągnę z zamrażary i tak muszę ją rozmrażać i musimy wyjeść wsio z niej:dry::dry::dry:to ja pokożystam z gotowców pietruszka jako ten lepiej gotujący w sobotę jak będe w pracy coś ugotuje:-p
ja tez musze rozmrozic i wszystko zjesc:tak:

A ja chyba na wieczór zrobię placuszki z jabłkami z zsiadłego mleka:tak::tak::tak:
ooo ja chyba tez bo mi zrobiłas smaka:-D

No ten biedronkowy papier to faktycznie migiem idzie, ja lubię z lidla - biały co jest 10 rolek za 6zł bodajże, polecam, superwydajny i mięciutki:tak::tak::tak:
noo niewydajny-kuowałam, ale cholernie cienki i mało go- teraz kupuje z tesco za 4,5 8 rolek

Nie wiem czy znalazl to czego szukal ale ladnie posprzatal to co wysypal
to tyle dobrze:-D

siedzę z wami i myślę zrobie sobie herbatkę wychodzę do kuchni a moje dziecko które było na podłodze jest w łóżeczku:szok:myslę jak on to skubaniec zrobił:dry:wyciągnełam go postawiłam na podłodze i patrze a ten myk na skrzynkę z zabawkami podciągnięcie przechył w pół i na główkę do łóżeczka:szok::szok::szok::szok:kaskader jak nic:szok::szok::szok:
:szok::szok::szok:o szok!! Chyab by mi serce stanęło:baffled: mój mnie dziś też zaskoczył..z racji, że uwielbia piloty, a jeden leżał w głębi kanapy to postękał, postękał i wlazł na łózko! Ja się odwracam a ten stoi z pilotem i przełącza kanały z bananem na buzi:baffled: a ja już miałam wizję jak leci i wybija sobie zęby o ławę:dry::dry::dry:. a przed chwilą znowu wyskrobał się na pudło z zabawkami...no wizji mi nie brakowało, ale luzik boładnie zchodzi:happy2:
Medeuska.......masochizm jak nic:cool2: ale za to będziesz mieć amerykański uśmiech:-)
a srajtaśmę z lidla muszę wypróbowac:tak:
bejbes poszedł spać, do pieca dowalone, a ja z mega mdłościami zasiadam...no kiedy te katusze się skończą:wściekła/y: dziś chyba zrobię kotlety mielone drobiowe z ziemniakami i cosik jeszcze do tego ale nie wiem jescze co...

reklama
laski jak któtaś m blisko auchan to są mega promocje na dziecięce rzeczy też:tak:a Medea są też fajne spacerówki z kubusiem puchatkiem i miki mause za 199 zł:tak:
aój wariat nie chce spać:no:

Do góry