wiktoria12
Mama i żona :)
A mi Kamilek teraz wszedł do szafki z majtkami Martynki i skarpetkami i czegos szuka bo ciagle mowi ze ,,ma ''
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpadłam i ja i naciagacze tj,aktywizatorzy ,juz popisałam z Wiki na gg ,moja mam kupiła trochę rzecyz,bo sie łatwo naciagać daje ,ja nie ,ten odkurzcz nie jest nawet 4 tyś.warty ,a co dopiero 8,połowy funkcji i tak nie wykorzystać ,a woda będzie smierdziała,bo po pewnym czsie nie bedzie cisie chciałocodziennie jej wymieniac ,a na olejki zapachowe szkoda kasy.Dziadostwo i tyle,Na pewno nie za te pieniadze
.Poleżałam troche teraz sie zerwałam do kompa i myśle ,ze pora juz sie ubrać i wstać całkiem,sie brykne po chlebek i do mamy na herbatkę![]()
A mi Kamilek teraz wszedł do szafki z majtkami Martynki i skarpetkami i czegos szuka bo ciagle mowi ze ,,ma ''
no bede miala nakladki takie tymczasowe- ale nie wiem jak one beda wyglądacWiki nie posiadam nawet o takim nie słyszałam ja mam zelmera i jestem z niego zadowolona
hej Anakondzia nie ma to jak dziecię w przedszkolu
Meduska a ty na te oszlifowane zęby to od razu będziesz miała nakładki czy niebo jak nie to chyba to boli co????????????
co robicie dzis gwiazdy na obiad bo mi jakos weny brak może sie od was natchnę![]()
ooo mniammalinka ja nie robie bo mały jeszcze nie może ale zeziarłabym fasolkę po bretońsku![]()
ja tez musze rozmrozic i wszystko zjescMamitka to sie nazywa mieć zaplanowane obiadynie no jesteś niezła
ja chyba sobie pierogi ruskie wyciągnę z zamrażary i tak muszę ją rozmrażać i musimy wyjeść wsio z niejto ja pokożystam z gotowców pietruszka jako ten lepiej gotujący w sobotę jak będe w pracy coś ugotuje
![]()
ooo ja chyba tez bo mi zrobiłas smakaA ja chyba na wieczór zrobię placuszki z jabłkami z zsiadłego mleka![]()
noo niewydajny-kuowałam, ale cholernie cienki i mało go- teraz kupuje z tesco za 4,5 8 rolekNo ten biedronkowy papier to faktycznie migiem idzie, ja lubię z lidla - biały co jest 10 rolek za 6zł bodajże, polecam, superwydajny i mięciutki![]()
to tyle dobrzeNie wiem czy znalazl to czego szukal ale ladnie posprzatal to co wysypal
siedzę z wami i myślę zrobie sobie herbatkę wychodzę do kuchni a moje dziecko które było na podłodze jest w łóżeczkumyslę jak on to skubaniec zrobił
wyciągnełam go postawiłam na podłodze i patrze a ten myk na skrzynkę z zabawkami podciągnięcie przechył w pół i na główkę do łóżeczka
kaskader jak nic
![]()