luna665
Mama grudniowa 2007
Postanowiłas to po 10, jest prawie wpół do 12 a ja nada takich decyzji w głoqie nie mam, no akoś mi sie nie chce. Wyselekcjionowałam nowego kandydata do Wladz KMT, uff.Poleżałam troche teraz sie zerwałam do kompa i myśle ,ze pora juz sie ubrać i wstać całkiem,sie brykne po chlebek i do mamy na herbatkę![]()
Ale jest tak pięknie za oknem, że chyba rusze dupsko, bo az zal w domu sedziec, gdybym miala obiad szybki, o bym do bratowej poleciala, tak mi sie zachcialo, ale ...
o, moja to z pufy wskakuje, tez na główkę, a później krzk-wypuć mieeeeeeMadziula co do mamy co do mamy wpadnij do mnie
wiedziałamze twoja mama ma jekie,s doswiadczenia z tą akwizycją dlatego Wiki do ciebie odesłałam
siedzę z wami i myślę zrobie sobie herbatkę wychodzę do kuchni a moje dziecko które było na podłodze jest w łóżeczkumyslę jak on to skubaniec zrobił
wyciągnełam go postawiłam na podłodze i patrze a ten myk na skrzynkę z zabawkami podciągnięcie przechył w pół i na główkę do łóżeczka
kaskader jak nic
![]()
Zapytam, a jak nie powie, to sama moze WAM znajdę, hiihzapytaj moze w necie gdzies poczytal to podrzuce stronke mojemu![]()
No to jak postanowiłam, tak odpadam, lece, pa