madziulanatasza
Fanka BB :)
Też te programy na discovery swego czasu ogladałam,teraz głownie powqtórki lecą
Luna ,ale jestem ciekawa jak wygladasz
Luna ,ale jestem ciekawa jak wygladasz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to czekam na infoZapytam, a jak nie powie, to sama moze WAM znajdę, hiih
No to jak postanowiłam, tak odpadam, lece, pa
napisz potem jak byloMALINKA a wiesz jeszcz na jakie rzeczy dzieciece jest promocja?
Ja juz mam posprzatane.Oliwka zaraz zje 2 sniadanie a ja jeszcze 1 nie zdazylam zjesc .Lece zrobic sobie jajecznice :-).
Nie wiem czy wam mowila ale dzis G wraca z pracy ,zajmuje sie mala a ja lece na 18 do klubu wsparcia na spotkanie z kobietami wspoluzaleznionymi.
oj bedzie bolaloJa już z przychodni wróciłam, okazało się że Maja pasożytów nie ma no i co z tym kaszlem nie wiadomo, dostała teraz skierowanie do laryngologa i na morfologię, oj będzie płacz:--(
Dorota fajnie że na takie spotkanie idziesz, dużo się zapewne dowiesz i pokażą ci jak postępować z mężem, trzymam kciuki![]()
Ty to faktycznie w mrozach mieszkasz u mnie cudne slonce zimy ani widu ani slychuwitam z zasypancyh Mrozow
maskarycznie wieje i zasypie!!!!!!!!!!!!1
normlanie do jutra nas zasypie!oby pradu nie ukradli:-)wolalabym nie bo jutrodo koleznaki planuje pojechac.
nocka normlanie piekna!
Weronika jak usnale ok21 to wstala dopeiro przed 9 i nie obudzila sie o 7 na mleko
oby wiecej takich nocek.
wiec ja wstalam przed 9 ale ze zimno to kawka i zanim sie rozcmuchalam to sie 10 zrobila.w piecu rozplailam, pozmywalam,udka sie marynuja do pieczenia.
dziewczynom wlaczylam wlasnie bajke bo sie klocily,a p niech jeszcze pospi troche,ja moze cos popisze.
wybieram sie dzis do mamy po poludniu,ale zobacze jeszcze jak to bedzie,czy bedzie mi sie chcialo.najgorsze 500m bo pozniej to juz las i nie czuc tego wiatru.
alez mi sie nic nie chce
juz zdecywoanie wole sloneczko![]()
uuuuu no to mialas imnpreze ze sniegiem.pewnie jek ty bys jechal to bys dala rade ale wiesz jeszcze fiatem czerwonymWitam
poczytalam was troche i widzę ze był gorący temat wczoraj wieczorkiem niestety nie miałam neta tak sie wkurzyłam bo dopiero dzisiaj niedawno zaczął działac , zawsze jak jest potrzebny to go nie ma.:--
wściekła/y:
![]()
Ja od samego rana przygody mam , Najpierw sąsiadka wzięła dzieci do przedszkola no i okazało sie ze ujechali kilometr i w zaspie utknęli z trójką dziecino i trzeba było iśc odkopywac i wypchac jakoś , a tu wiatr szaleje ze o mało głowy urwac nie chce no i tak z godzinke zeszło zeby przepchac auto przez zaspy
dzieci nie dotarły do przedszkola trzeba w domu siedziec moze jutro odwalą , no i z moich masaży nici musiałam zadzwonic i odwołac bo nie da rady dojechac:-
-
-
-(
Maksiu siedzi niezadowolony ze musi w domku siedziećno ale co zrobic, właczyłam mu bajki to oglądał a teraz bawi sie kolejką z torami wiec troche mu zejdzie nim zbuduje trase dla lokomotywy
mykam obiadek robic bo chłop dał radę na około przyjechac a jak dojedzie do pracy to nie mam pojecia bo i rano on sie zakopał w zaspie i trzy inne autamasakra co za zima
A u was jak pogody , czy tylko u mnie tak piździ
Dajcie pomysła na szybki obiadek![]()
ja jak mam gebe otwarta 15minut to juz praiwe placze z bolu.pewnie dlatego ze jeden staw mam neprawidlowy i nie moge szeroko geby owteirac
ja sie narazie odmeldowuje
do pozniej
no to zes wywalila smieci o kurdeMamitka ano dietuję sie bo mi się niestety przytyło:--
-
-
-(ja nigdy zgrabna i powabna nie byłam ale teraz to masakra jakaś:-
-
-(
słuchajci odgarniam snieg słyszę jedzie smieciara a u nas smieci raz w tygodniu wybierają pojemnik pełniutki a mi się przypomniało że w domu pełen worek śmieci w tym poranny cuchnacy pamper Antka to biegiem na góre po smieci myslę wrzucę im do śmieciary biegnę ze śmieciami w dół bo widzę że już mój kosz wysypują co by mi nie odjechali a że na szubko klapki założyłam to jak gruchnełam na chodnik to mi się gwiazdki pokazałykolano sobie rozwaliłam i całe brawe biodro mnie boli
to się nazywa wywalić się a nie smieci
![]()
rosolek mu dajMadziula tez bym zjadła mielone dawno juz nie robiłam
Malinka u mnie zaspy po pas do gł,ównej drogi mam 300metrów i
Narazie wyjęłam piers z indora wiec coś wymysle bo mój chłop to musi mięso miec na obiad bo inaczej nie poje sobie i za pół godziny bedzie mówil ze głodny jest![]()
kawak w milym towarzystwieWitam babsztyle
Ja dopiero teraz bo jakos wczensiej nie mialam okazji usiasc do laptopaDo poludnia byla u mnei znajoma na kawce,pozniej to juz mi tak czas zlecial ze szok
Mlode spia(przynajmniej mam taka nadzieje) a Dominik u siebie:-)Nawet mi sie teraz kawy nie chcialo robic bo zaraz musze zmykam smazyc watrobke i obrac ziemniory
Pogoda fatalna bo nasypalo full sniegu a tearz powoli sie ten snieg topi
Dziewczynki juz sie troszke uspokoily i dzisiaj w nocy ladnie spaly
Dominikowi wypadl dzisija w szkole drugi zabek,wiec znowu w nocy bedzie musiala przyjsc zebowa wrozka
no to jeszcze troche i bedzie ci lzej.Najgorsze jest czekanieJa mialam jutro dzwonic do kliniki do labolatorium jak stoja badania oliwki do tego Turnera ,ale nie wytrzymalam i zadzwonilam dzis .Dowiedzialam sie ze badania ida ku koncowi ,do konca tygodnia beda robili ostatnie dokraplania-cokolwiek mialoby to znaczyc i babka mysli ze we wtorek spokojnie moge dzwonic do lekarzy po wyniki.
Kurcze mam nadzieje ze we wtorek sie dowiem czy Oliwka chora czy zdrowa bo juz szalu dostaje z tego czekania
:-)
dobrze zrobil a nie kopna cie w dup.e?Dorotko własnie jakoś tak wyszlo ze chciałam pomóc i trochę pchałam bo wkoncu był tam tez mój syn w tym samochodzie ale jak mąż dojechał a raczej doszedł to odrazu mnie pogonil i dostalam opier....papier
Miejmy nadzieje ze Oliwka bedzie i jest zdrowa:-):-):-)
dziekujeZaczelam czytac ale juz mi sie odechcialoMam piec stron po 40 postow
Powariowalyscie laski czy co
Widzialam ANKI fotki i musze Tobie powiedziec Aniu ze wygladasz przeslicznie
Dostalam tez wiadomosc o MARCIE i delikatnie mowiac to jestem w szokuJa to bym takiego kutafona zabila od razu jakby wpadl w moje lapska
Czy wszyscy faceci sa mięsożerni ??? bo jak dla mnie to zupki itp a mój synus to pierogi naleśniki itp
Malinka napewno boliiiii zrób sobie okład ....a smieci zdążyłaś wyżucic czy zostaly razem z toba na chodniku
U mnie mięsko sie piecze z warzywkami no i jeszcze ziemniaczki obrać z a surówka zastrajkuje....wsumie to moga byc buraczki mam jeszcze w słoiczkach![]()
Nosz kurde, moj to samo. Zje tyle ziemniaków na jak długo mu mięsa starczy, ech...mój chłop to musi mięso miec na obiad bo inaczej nie poje sobie i za pół godziny bedzie mówil ze głodny jest![]()
Jakbyś nie wyglądała, to się pokażDo fryzjera dopiero na trzecią, ale nie wiem jak będę wyglądać jak wrócę w tym śniegu![]()
Opier papier to za mało, i głupia ta, co wiedziala żeś w ciąży i pchac Ci pozwoliła!Dorotko własnie jakoś tak wyszlo ze chciałam pomóc i trochę pchałam bo wkoncu był tam tez mój syn w tym samochodzie ale jak mąż dojechał a raczej doszedł to odrazu mnie pogonil i dostalam opier....papier![]()
Oglądałam to akurat i też lubię ten program. Na prawdę można się zdziwić co tez na świecie się dzieje, pojęcia o wielu rzeczach nie mamy.wczoraj chyba na discowery widziałam dokument o babce która miała pasożyta w głowi w mózgu tzn glisty byłam w szoku aż mnie ciary przechodziłyfajny jest taki cykl "moja szokująca historia"raz było o babce co miała tzw "noge słonia"schorzenie limfatyczne jedna jej noga miała sobwód 170 cm okropne ostatnio było o dziewczynie karlicy wzost 98 cm i jej ciąży lubię te historie choć czasami mnie przerażają
![]()
hehe, nie cwaniakuj tylko przyłóż się do dyplomuHej,ja jak zwykle o tej porze z kursu;-). Robimy dyplomy akurat w Wordzie.Jutro wolne ale mam sporo załatwień,bo papiery muszę do Studium pozbierać.Ale w większości z Wami spędzę dzień.;-)
.
Właśnie wykadowca wróci.Pa
IWCIK tylko chyba ty przeczytalas ze ja sie ciesze ze wyniki we wtorek sie dowiem od Oliwki Dzieki ze to zauwazylas :-)
A tobie nalezy sie ostry klaps ze pchalas to auto .Oj jakbys ty byla moja to bym cie lala hihihih
LUNKA Napewno wygladasz slicznie a fotki?????/
MALINKA i jak boli jeszcze?
Oli juz sie bawi Ide odgrzac jej zupke .Jak dam rade to wejde jeszcze zanim pojde do klubu a jak nie to wieczorem
oj boli a do tego puchnie
Dorotka a ja jakoś wierzę że wyniki Oliwki sa dobre
Ivcik ja stosuje dietke MŻ Madziula mi przysłała kilka tabletek zelixxy tak na rozruch kiedys ja stosowałam już
pomyłam podłogi pierogi sie rozmrażaja miałam prasować ale mnie to kolano boli i chyba odpuszczę sobie
Lunka ja nigdy blondynką nie byłam raz miałam pasemka i sie źle czułamkiedyś lubiłam rudości a teraz tylko czerń(wyszczupla
) a teraz to z racji wielkiego lenia i braku kasy mam swój naturlny ciemny brąz:-)