no i ja po wizycie u sadysty..... wrrr bolało dzisiaj

wyrywanie nie bolalo kurde osttanio, a szlifowanie cholernie

a dostałam baaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo znieczulenia

w koncu nie robila mi jedynek u dwójek tylko bok najpierw bo przez to e nie mam tych zebów am wade zgryzu- on ato jakos tam cpecjalistycznie to nazwała, ale że długo nie mam na dole szóstek i 5 u góry to mi praktycznie góna 6 dotykała dziąsła na dole- i najpierw musi zrobić bok, bo przody bedzie musiala zrobic dlzsze niz mam, bo by była szpara

ale to akurat super, bo i tak chcialam dluzsze, a nie takie kwadraciki ja miałam

no i wybrałam kolor- najjaśieszy jaki był, ale to i tak nie taki jak mi sie wymarzył

zobaczymy jaki bedzie efekt- powiedziala ze to są jedyne na palecie naturalne kolory jak bym chciala jasniejszt to bedzie widac ze mam sztuczne

mnie to nie interesuje ze bedzie widac ze sztuczne- ma byc snieznobiale

nie no, ona powiedziala że bedzie ok

pralka sie odkaminiela,wlaczylam udka,ogarnelam siebie troche,wlasnie mala poszla p budzic bo o 16 jedzie.tyle pozytku z chlopa w tym tyg

ja jak mam gebe otwarta 15minut to juz praiwe placze z bolu.pewnie dlatego ze jeden staw mam neprawidlowy i nie moge szeroko geby owteirac
ja sie narazie odmeldowuje
do pozniej
oj to niedobrze- jkos te 2 godz otwarta paszcza wytrzymalam, najgprszy był ból
Mamitka ano dietuję sie bo mi się niestety przytyło:-
-
-
-
-(ja nigdy zgrabna i powabna nie byłam ale teraz to masakra jakaś:-
-
-(
słuchajci odgarniam snieg słyszę jedzie smieciara a u nas smieci raz w tygodniu wybierają pojemnik pełniutki a mi się przypomniało że w domu pełen worek śmieci w tym poranny cuchnacy pamper Antka to biegiem na góre po smieci myslę wrzucę im do śmieciary biegnę ze śmieciami w dół bo widzę że już mój kosz wysypują co by mi nie odjechali a że na szubko klapki założyłam to jak gruchnełam na chodnik to mi się gwiazdki pokazały

kolano sobie rozwaliłam i całe brawe biodro mnie boli

to się nazywa wywalić się a nie smieci
biedna....
ja robie spaghetti z miesem

i moi sie nażerają jak świnie dolsownie

wczoraj chyba na discowery widziałam dokument o babce która miała pasożyta w głowi w mózgu tzn glisty byłam w szoku aż mnie ciary przechodziły

fajny jest taki cykl "moja szokująca historia"raz było o babce co miała tzw "noge słonia"schorzenie limfatyczne jedna jej noga miała sobwód 170 cm okropne ostatnio było o dziewczynie karlicy wzost 98 cm i jej ciąży lubię te historie choć czasami mnie przerażają

wITAM, JA TZLKO NA CHWILKE sorki ya caps
wklejam fotki, kiepskie bo y kamerki, ale chwilowo nie mam aparatu, ale napewno cos wam potem wkleje y impreyz
Trosyke kiepsko widać, ale ja jestem yadowlona

rewelacja