reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem na chwilunie:tak:
Meduska bólu u dentysty nie zazdroszczę:no:ale grunt że niedługo efekty będą:tak::tak:a meridia tak jak i zelixa i wszystkie tego typu pochodne sa na bazie narkotyku:baffled:meridia jest od wczoraj wycofana z apteki:baffled:
Iwcik gdzie ja ci się przyznam do wagi:-D:-D:-D:-D:-Djak osiągnę efekt to powiem ile waże:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a czy uzależniają:dry:nie wiem ja kiedyś brałam przez 2 m-ce i odstawiłam bez problemu :tak:
kolano łupie mnie okrutnia altacetu w domu brak ale sie do rana wyliże pewnikiem ja jak ten pies tylko sinior zostanie na dupce też mam sinior konkretny Pietruszka mnie łaskawie poinformował:-D:-D:-D
Kernuś będzie dobrze bo musi:tak:a z szwem to pamiętaj byle do 18 tygodnia ci go załozyła albo krążek :tak:lepiej nie później:no:

reklama
My po kolacyjce, Zuza zasnęła i ja tez sie położe-gardło mnie boli, zimno mi:-:)-(

Mamita

Mój jest pyrożerny:-D

ALE zajefajnie opisałaś mężusia:-D:-D:-D:-D
Dla niego może być 1 klopsik ale ziemniaków 2 kg:tak:

witam laski.
nie poczytam bo ledwo siedze i na żłołądku siedzi my chyba jakiś słoń bo boli i ściska i już nie iwem jak się nazywam.....
Wpadam tylko napisać Wam jak po wizycie. Maluch jest, serce bije, ma 16mm, fotka i kruciusieńki filmik też.
Ale babka mnie najpierw wystraszyła, a potem pogratulowałą....no qwa a ja teraz zamiast sie cieszyć to stresa mam...
A było tak: jakieś 3min szukałą szyjki...grzebałą i znaleźć nie mogła...okazało się że bardzo wygięta. znalazła cosik na szyjce jakieś cholerstwo i nie wiem jak sie nazywa ale już wolałą mi nie tłumaczyć jak widziaął moją reakcję....potem przedstawiła scenariusz skracajacej się szyjki, że założą szew jakby co. tak więc po tych wspaniałych wieściach powiedziała gratuluję...aha i do tego mam PCO więc z cukrzycą moge być dobrym kumplem:baffled:
Oh jaka jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no nic ponarzekałąm sobie i spadam bo konam...miłej nocki babolce;-)
PCO?

Coś tu pusto jest gdzie sa wszystkie mamuski , chyba to jeszcze nie ta godzina:confused::confused::confused::confused: tu trzeba zaglądac po 22.00 wtedy lecą tematy, co???????:happy2::happy2:

Zgadłaś:-D:-D

Malinka a po co altacet??? Pietruszka Ci okład zrobi:-D:-p:-p

witajcie nocne ptaszyny
juz myslalam ze dzis komus sie krzywda stanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak sie z wami pozegnlaam,zrobilam obiad,p troche poodsniezal,panny sie powbaily,ale co chwiel jakies krzyki.pozmywalam i poszlysmy do babci.mala na piechote .ok do babci ladnei szla.u babci znow wojny z Paulina.w ogole doprowadza mnie do szalu swoim zachowaniem.ja wiem ze to taki glupi wiek,ale juz nie mam sily.do tego jej nadpobudliwosc i ciagle zawiechy to juz nie na moje zdrowie.nie pomaga ze 100razy prosze o cos,dopeiro jak sie wydre i zaczne bluzgac do dociera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oczywiscie bluzgi to jako przecinki czy rozladowanie emocji bo chyba do rekoczynow by przeszlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u mamy ciut odpoczlam.ale oczywisicie nie moglam ich zgonic zeby sie poubieraly.w koncy=u z krzykami wylalzlaymsy po 20 od mamy.mala wieksozsc drogi skrzeczlaa,marudzila bo mleko chce.musialam ja troche ponisc zeby szybciej bylo.zeby nie to ze mroz to by cala droge jeczala.poza tym 12godzin bez snu jzu ja zmeczylo.
w domu szybkie mycie i moment padla.pozniej znow bitwy slowna z Paulina.w koncu tez sie polozyla.
ja sie dalam psom jesc i wzielam sie za psrztanaie bo niezly syf sie zrobil a jutro nie ebde miala kiedy

i w koncu mam cisze.....

wyzyzalilam sie ale juz sie wykanczam psychicznie.@ mnie dobija, brak slonca mnie dobija,caly dzien sama z tymi potworami mnie dobija i brak cwiczn mnie dobija
mama dosc juz tego swniegu,marzy mi sie wsiasc na rower i pojechac w sina dal.......

dobrze ze jutro jade do psiapsioly na noc.bede sie musialauzerac z tymi malpami ale wygadamsie,posmieje,oze jakies winko alb piwko zmontujemy i bedzie milo:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wracam w piatek blizej wieczora,przynajmniej tak plan.
a jutro jeszcze nie wiemo ktorej,jak wstane i sie spakuje to zobacze

to ide poczytac

U mnie wkońcu pług przejechał miasto zlitowało sie bo mąż to myslał ze musi do miasta na autobus iśc przez te zaspy 6 km , całe szczescie ze synus stojąc w oknie patrzyl na pieski zauwazył ze droga leci pług no to mąż nie długo mysląc szybko sie ubrał pożegnal sie z dzieckiem i mamusia brzusio pogłaskał i wio na glówną droge do autka i za pługiem
o no tos ie udalo szwagrowi.Droga do Blazowej troche trudna w sniezyce:baffled:
wITAM, JA TZLKO NA CHWILKE sorki ya caps

wklejam fotki, kiepskie bo y kamerki, ale chwilowo nie mam aparatu, ale napewno cos wam potem wkleje y impreyz :-p

Trosyke kiepsko widać, ale ja jestem yadowlona :tak::tak::tak:
super!

Jaka rana :confused: z tej opryszczki ci się zrobiła ? Spirytusik najlepszy :-p Ale smarujemy, nie pijemy :-p;-)
:-D:-D:-D:-D
nie kochana po opryszce to juz śladu nie mam tylko goniłam w klapkach za śmieciarą i pierdyknełam jak długa na chodniku i rozwaliłam kolano i stłukłam biodro:baffled: i biodro jak biodro boli ale jako tako a kolano skóra zdarta sinior zaczyna wychodzić i puchnie z lekka
rywanol:tak:
no i ja po wizycie u sadysty..... wrrr bolało dzisiaj:dry::dry::dry::dry:

wyrywanie nie bolalo kurde osttanio, a szlifowanie cholernie:baffled:
a dostałam baaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo znieczulenia:baffled:
w koncu nie robila mi jedynek u dwójek tylko bok najpierw bo przez to e nie mam tych zebów am wade zgryzu- on ato jakos tam cpecjalistycznie to nazwała, ale że długo nie mam na dole szóstek i 5 u góry to mi praktycznie góna 6 dotykała dziąsła na dole- i najpierw musi zrobić bok, bo przody bedzie musiala zrobic dlzsze niz mam, bo by była szpara:-D
ale to akurat super, bo i tak chcialam dluzsze, a nie takie kwadraciki ja miałam:-p:-p

no i wybrałam kolor- najjaśieszy jaki był, ale to i tak nie taki jak mi sie wymarzył:baffled: zobaczymy jaki bedzie efekt- powiedziala ze to są jedyne na palecie naturalne kolory jak bym chciala jasniejszt to bedzie widac ze mam sztuczne:baffled: mnie to nie interesuje ze bedzie widac ze sztuczne- ma byc snieznobiale:-D:-D:-

rewelacja:tak::tak:
wspolczuje wazne ze juz po :tak:Bierz snieznobiale a co tam :sorry2:
witam i ja
Ja mam od rana mega lenia nic mi sie nie chce nic dzis nie zrobilam i nadal mi sie nie chce nic robic przyczytalam wszystkie posty ale odpisywac mi sie tez nie chce - wybaczcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mialam jechac na zakupy i co pomalowalam sie a potem stwierdzilam ze jednak mi sie nie chce jechac i lezalam na sofie prawie cale popoludnie
Nie wiem sama co mi dzisiaj jest
pizama day :)
Wazne ze sie pomalowalas:tak:
:szok::szok::szok:CZyli mozna sie uzaleznic od tych tabletek skoro są na amfie...naprawde czy to jakies ploty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja właśnie powysyłałam do znajomych fotki mojego bejbolka , maksiu juz spi ja na kolacje wmuciłam dwa banany:-D:-D:-D i popiłam soczkiem i na deserek wieczorny wcinam paluszki:-D:-D:-D

Coś tu pusto jest gdzie sa wszystkie mamuski , chyba to jeszcze nie ta godzina:confused::confused::confused::confused: tu trzeba zaglądac po 22.00 wtedy lecą tematy, co???????:happy2::happy2:

czasami po 22 zloty sa ale czasem pusto
Fajna kolacja:-D

Anabubaka glowa do gory jutro bedzie lepszy dzien i mam nadzieje ze sloneczko u Ciebie zawita.Mialas ciezki dzionek:sorry2:

Malinka a Twoj jadlospis na dzis superanski:tak:

Zrobilsymy z Laura zakupki wiec jutro robie oponki:-)
O 19 wl;aczylam wode do kapieli a ze Laura zrobila mi miejsce weszlam razem z nia.Potem byla kolacja, mycie zabkow.Poszlam do kuchni wracam z mleczkiem dla siebie a tu Laura spi na siedzaco:szok:
Fajnie ze zasnela bo caly czas gadala mi ze nie chce spac:-D
Potem zadzwonilam do mamy, nastepnie do Agnieszki.
Az dotarlam tu a mialam z moim film ogladac:baffled:

Mamitka ano dietuję sie bo mi się niestety przytyło:-:)-:)-:)-:)-(ja nigdy zgrabna i powabna nie byłam ale teraz to masakra jakaś:-:)-:)-(
słuchajci odgarniam snieg słyszę jedzie smieciara a u nas smieci raz w tygodniu wybierają pojemnik pełniutki a mi się przypomniało że w domu pełen worek śmieci w tym poranny cuchnacy pamper Antka to biegiem na góre po smieci myslę wrzucę im do śmieciary biegnę ze śmieciami w dół bo widzę że już mój kosz wysypują co by mi nie odjechali a że na szubko klapki założyłam to jak gruchnełam na chodnik to mi się gwiazdki pokazały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kolano sobie rozwaliłam i całe brawe biodro mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to się nazywa wywalić się a nie smieci:wściekła/y::wściekła/y:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuto musial bolec:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Anabuba nie ma to jak baba w ciąży i auto pcha :-D:-D:-D dobrze ze u mnie na wsi jeszcze nikt nie wie bo by powiedzieli ze zgłupiałam :-D:-D:-D

Medeuska mój chłop to nie naje sie tym ja bym zjadła i to ze smakiem:tak::tak::tak:

no ja tez mialam cie ochrzaniac ale ze jetses nowa to daruje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moj na sczescie zje co mu dam byleby duzo:tak::tak::tak::tak::tak:

W
Anabuba, wykrakałaś, sypie jak nie wiem co :szok: będę musiała odśnieżyć :dry:
a co tylko ja mam miec zle:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Jesli chodzi o te 40 postow na jednej stronie -to nie ustawie bo nie potrafie:zawstydzona/y:

wchodzisz w edycje opcji i tam gdzies masz ile postwo na strone

Ja mialam jutro dzwonic do kliniki do labolatorium jak stoja badania oliwki do tego Turnera ,ale nie wytrzymalam i zadzwonilam dzis .Dowiedzialam sie ze badania ida ku koncowi ,do konca tygodnia beda robili ostatnie dokraplania-cokolwiek mialoby to znaczyc i babka mysli ze we wtorek spokojnie moge dzwonic do lekarzy po wyniki.
Kurcze mam nadzieje ze we wtorek sie dowiem czy Oliwka chora czy zdrowa bo juz szalu dostaje z tego czekania
dobrze bedzie

Zaczelam czytac ale juz mi sie odechcialo:-DMam piec stron po 40 postow:szok::szok::szok:Powariowalyscie laski czy

zaluj ze Cie wieczorem wczoraj nie bylo
lepiej sobie poczytaj:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p

Biedny twój chłop,ale mam nadzieje ,ze jesteś w stanie otworzyc buzie wystarczjaco szeroko na wystarczająco długo:-p
:

a roznie z tym bywa

oj boli a do tego puchnie:baffled:
Dorotka a ja jakoś wierzę że wyniki Oliwki sa dobre:tak:
Ivcik ja stosuje dietke MŻ Madziula mi przysłała kilka tabletek zelixxy tak na rozruch kiedys ja stosowałam już:tak:
pomyłam podłogi pierogi sie rozmrażaja miałam prasować ale mnie to kolano boli i chyba odpuszczę sobie:baffled:
]

biedacwto
pocalowac?

wczoraj chyba na discowery widziałam dokument o babce która miała pasożyta w głowi w mózgu tzn glisty byłam w szoku aż mnie ciary przechodziły:szok::szok::szok:fajny jest taki cykl "moja szokująca historia"raz było o babce co miała tzw "noge słonia"schorzenie limfatyczne jedna jej noga miała sobwód 170 cm okropne ostatnio było o dziewczynie karlicy wzost 98 cm i jej ciąży lubię te historie choć czasami mnie przerażają:szok:

oj dsobrze ze my wiemy co w nas zyje:tak::tak::tak::tak:
ja na szczecsie duzo rzeczy ze studiow zapomnialam bo z niektorych zajec wracalam chora

Ty to faktycznie w mrozach mieszkasz u mnie cudne slonce zimy ani widu ani slychu:-D
/QUOTE]
dobrze Ci

wITAM, JA TZLKO NA CHWILKE sorki ya caps

wklejam fotki, kiepskie bo y kamerki, ale chwilowo nie mam aparatu, ale napewno cos wam potem wkleje y impreyz :-p

Trosyke kiepsko widać, ale ja jestem yadowlona :tak::tak::tak:

ladnie ywgladasz:tak:

ja musze tylko powiedziec jeszcze ze dzis mi odsniezyli droge:szok::szok::szok::szok::szok:
bylam w szoku bo u mnie zawsze nakoncu i po 2 dniach.a tu u mnie ok a u mojje mamy zasypane:szok::szok::szok::szok:

Qrwa forum mi sie wiesza albo laptop swiruje juz trzeci raz pisze posta i go wiesza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiec teraz bede pisac z pamieci bez cytatów

Mamita dobrej nocki zyczę , a jeden klop i 2kg ziemniaków to u mojego na odwrót 2kg klopsików i 1 ziemniak:-D:-D:-D

Anka no to pooglądane masz , a mój to faktycznie miał cholerne szczęscie :tak::tak: no co kolacja smakowała:-):-):-)

Malinka zapytac zawsze można , pytałam tylko z ciekawości, ile musialaby byc moja kumpela na tych tabletach, masz jakies rozeznanie ile mozna w ciągu miesiaca stracić zbednych kg.

Anabuba jak czytalam twoj post to usmiałam sie bardzo zabawnie opisalaś swój dzien mimo iz przyznam nie należał do łatwych ciągłe krzyki masakra ile mozna wytrzymać, chyba jesteś silną kobitką i masz stalowe nerwy:tak::tak::tak: a okreslenie małpy to juz walnęłam smiechem , przecudnie to opisałaś ;-)wypad do psiapsióły napewno cie odpreży ;-);-);-) a jeszcze jak gólniecie jakie winko to pewnie bedzie wesoło:-):-)

To chyba dobrze ze jestem nowa bo widze ze poczatkujacy ma względy i opirnicz mi ujdzie bokiem................. obiecuje juz nie bedę..............

Ostatnia edycja:
no i ja po wizycie u sadysty..... wrrr bolało dzisiaj:dry::dry::dry::dry:

wyrywanie nie bolalo kurde osttanio, a szlifowanie cholernie:baffled:
a dostałam baaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo znieczulenia:baffled:
w koncu nie robila mi jedynek u dwójek tylko bok najpierw bo przez to e nie mam tych zebów am wade zgryzu- on ato jakos tam cpecjalistycznie to nazwała, ale że długo nie mam na dole szóstek i 5 u góry to mi praktycznie góna 6 dotykała dziąsła na dole- i najpierw musi zrobić bok, bo przody bedzie musiala zrobic dlzsze niz mam, bo by była szpara:-D
ale to akurat super, bo i tak chcialam dluzsze, a nie takie kwadraciki ja miałam:-p:-p

no i wybrałam kolor- najjaśieszy jaki był, ale to i tak nie taki jak mi sie wymarzył:baffled: zobaczymy jaki bedzie efekt- powiedziala ze to są jedyne na palecie naturalne kolory jak bym chciala jasniejszt to bedzie widac ze mam sztuczne:baffled: mnie to nie interesuje ze bedzie widac ze sztuczne- ma byc snieznobiale:-D:-D:-D

nie no, ona powiedziala że bedzie ok:tak::tak::tak:
oj to niedobrze- jkos te 2 godz otwarta paszcza wytrzymalam, najgprszy był ból:baffled:

biedna....:baffled:
ja robie spaghetti z miesem:-p i moi sie nażerają jak świnie dolsownie:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok:

rewelacja:tak::tak:

wspolczuej bolu
ja bym 2godz nie wytrzymala,ale jak z przodu to wiadomoze wystarczy tylko lekko gebe otowrzyc
w kazdym razie nie zazdroszcze.moaj siiosrta miala podobnei jak Ty lae do tego jeszcze miala ciete co tam bo jeden zab nizej,cuda na kiju,ale w ogole nie iwdac ze ma sztuczne,ale miala scigany kamien i wybielane reszte zebow

witam i ja
Ja mam od rana mega lenia nic mi sie nie chce nic dzis nie zrobilam i nadal mi sie nie chce nic robic przyczytalam wszystkie posty ale odpisywac mi sie tez nie chce - wybaczcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mialam jechac na zakupy i co pomalowalam sie a potem stwierdzilam ze jednak mi sie nie chce jechac i lezalam na sofie prawie cale popoludnie
Nie wiem sama co mi dzisiaj jest

o mamo!]takiej to dobrze
ja nawet jak chora to nie moge polezec
i wlaznie znow cos mniew nosie kreci ale wzielma traflu i mam nadzieje ze mi przejdzie

witam laski.
nie poczytam bo ledwo siedze i na żłołądku siedzi my chyba jakiś słoń bo boli i ściska i już nie iwem jak się nazywam.....
Wpadam tylko napisać Wam jak po wizycie. Maluch jest, serce bije, ma 16mm, fotka i kruciusieńki filmik też.
Ale babka mnie najpierw wystraszyła, a potem pogratulowałą....no qwa a ja teraz zamiast sie cieszyć to stresa mam...
A było tak: jakieś 3min szukałą szyjki...grzebałą i znaleźć nie mogła...okazało się że bardzo wygięta. znalazła cosik na szyjce jakieś cholerstwo i nie wiem jak sie nazywa ale już wolałą mi nie tłumaczyć jak widziaął moją reakcję....potem przedstawiła scenariusz skracajacej się szyjki, że założą szew jakby co. tak więc po tych wspaniałych wieściach powiedziała gratuluję...aha i do tego mam PCO więc z cukrzycą moge być dobrym kumplem:baffled:
Oh jaka jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no nic ponarzekałąm sobie i spadam bo konam...miłej nocki babolce;-)

u lalala
nie boj sie
z racji ze masz PCO to dobrze ze szybko zaslzas w ciaze:tak::tak::tak::tak::tak:
ale po ciazy bedziesz musiala sie leczyc,bo na dluzsza mete ta choroba moze zrobic wiele zlego w oragniznie kobiety
a co szyjki=teraz zakldaja taki specjlany krazek,tyle ze o ok200zl kosztuje,ale jak Cie nie stac to moga zaszyac,ale ponoc lepiej ten krazek

ale spokojnie.dobrze bedzie

Anabubka dzień świra normalnie:szok::-D
Oby wyjazd się udał:tak::tak::tak:

Ja dopije herbatkę i idę spać

oj dzien swira:tak::tak::tak::tak:]
PCO to zespół policystycznych jajjników

reklama
Q
Anabuba jak czytalam twoj post to usmiałam sie bardzo zabawnie opisalaś swój dzien mimo iz przyznam nie należał do łatwych ciągłe krzyki masakra ile mozna wytrzymać, chyba jesteś silną kobitką i masz stalowe nerwy:tak::tak::tak: a okreslenie małpy to juz walnęłam smiechem , przecudnie to opisałaś ;-)wypad do psiapsióły napewno cie odpreży ;-);-);-) a jeszcze jak gólniecie jakie winko to pewnie bedzie wesoło:-):-)

To chyba dobrze ze jestem nowa bo widze ze poczatkujacy ma względy i opirnicz mi ujdzie bokiem................. obiecuje juz nie bedę..............

juz myslalam ze jestem sama znowu:baffled:
a z czego tu sie smiac co????????????:cool2:
ja newrwy ze stali?zebym miala to bym tak miesem nie rzucala:-p:-p:-p:-p:-p:-p
na mlodsza z reguly mowie bydle:-):-):-):-):-):-)
a dzisijeszy dzien nie nalzel do udanych,ale juz po;)
no masz farta bo ja na kobiety w ciazy nie krzycze:-D:-D:-D:-D
a uwierz ze niejden sie juz moich wrzaskow przestraszyl:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Do góry