reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to nie zle:-):-)ja nie uzywam takich haseł i moze dlatego mnie bawia ....bydle też ciekawe a co na to twoje dzieciaczki reaguja wogóle na to :-D
A mięsem to tak nie rzucaj lepiej ugotuj:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no to nie zle:-):-)ja nie uzywam takich haseł i moze dlatego mnie bawia ....bydle też ciekawe a co na to twoje dzieciaczki reaguja wogóle na to :-D
A mięsem to tak nie rzucaj lepiej ugotuj:-D:-D:-D:-D:-D

hheheheheheh
jak ja to mowie-wole kryczec niz mam lac!:tak::tak:
Malina gdzie jestes?
pytalam tate i powiedzial ze mozesz miec w koel lozyska oporowe albo tulejki
najepiej rozbrac kolo i znaisc do mechanika albo do slusarza-mechanika
powiedzial ze na kzdym lozysku jest wybita seria czy cos takiego i ze powinno sie dac wymienic:tak::tak::tak::tak:

kerna kochana nie masz sie co martwic ja mialam szew i krazek zakladany w 14tc moj ordynator w szpitalu mi mowil zeby nie pozniej niz do 16tc z tym czekac:tak::tak: wiec tak szwy i krazek zciegneli mi 2 tygodnie przed terminem i mnie straszyli ze dziecko odrazu wyjdzie i co czekalam spokojnie te 2 tygodnie a potem robili mi cesarke:-D:-D:-D mi sie od samego poczatku szyjka skracala w pierwszej ciazy mialam to samo dlatego stracilam w 25tc a przy drugim lekarze juz nie popelnili tego bledu i mi wlasnie zalozyli krazek i szew:tak::tak::tak: jedyny minus to sex byl zabroniony przez cala ciaze i musialam lezec moglam wstawac tylko do wc no ale mam nadzieje ze u ciebie nie bedzie az tak zle bo ja to prawie cala ciaze w szpitalu spedzilam

cos mnie leb boli od tego kompa:baffled:
Spadam Laure przeniesc i klade sie spac

Gwiazdka głośno z nieba krzyczy,
Dobrej nocy Tobie życzy.

Paaaaa

chyba chłop do łóża woła:-D:-D:-D

Anabuba ja tez wole pokrzyczec niz bic ale dla mojego syna najlepsza kara która działa to to ze nie bedzie mógł jeść slodyczy przez tydzień :tak::tak::tak:odrazu działa na wszystko:-):-)

Dobranoc wszystkim ja tez spadam oczka sie zamykaja mykne tu rano poczytac:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)łych snów wszystkim zycze:tak::tak::tak:

Hej mamuski ,ja spac od 4 nie umiem wiec weszlam popisac troche i pojde spac jak jeszcze Oliwka mi pozwoli:tak:.
Dzis 2 raz szok spaniowy .Spala od 22.30 do 4 .No no pomalu i jej sie ten czas spania wydluza:tak:.Jeszcze ja swoj sen wydluze i bedzie git:-D.

Na wczorajszym spotkaniu kobiet w klubie abstynenta bylo bardzo fajnie.Bylo nas 5 babek .Ja i jeszcze taka jedna starsza bylysmy 1 raz.Wszystkie ciesza sie ze ja i M zaczynamy tak wczesnie bo one wszystkie zaczely od takiej grupy za pozno,jak ich malzenstwo sie rozwalilo i jak juz sa calkiem roztrzesione przez to co akohol uczynil zlego w ich zyciu.Tam mamy zasade to co uslyszalysmy tam pozostaje to tam .Nie wynosi sie tego na zewnatrz:tak:.
Dowiedzialam sie ze ja bede miala swoja terapie i G swoja:tak:.

G idzie dzis na chwile po pracy do tego klubu abstynenta .A jutro na 15.30 ma swoja pierwsza terapie grupowa.W sobote kolo 16/17 planujemy isc tam cala nasza trojka:tak:.Podobno w soboty jest tam najbardziej rodzinnie,wiec chcemy sie przejsc.Wiecie oni sie tam traktuja jak jedna wielka rodzina.Siedza i klachaja.Jak masz problem mozna przyjsc sie wyplakac .Mozna przyjsc poogladac tv .Poprostu jak nie masz co z czasem zrobic a nie chcesz isc do klanjpy to tam mozna isc .Plus jeszcze ten prezes uklada nam z psychologiem terapie wiec jest ok.No ja planuje co srode chodzic na te kobiety ,chyba ze cos mi wypadnie a w miedzy czasie czasem z G tam sie przejsc :tak:.

Jesli chcemy nalezec do klubu to placi sie na miesiac 10 zl taka skladka no to u nas 20 zl i w czerwcu podajze 21 czerwca jedziemy na darmowe tygodniowe wczasy z nimi:tak:.Fajna sprawa.

reklama
O tej babce z nogą słonia to i ja oglądałam, normalnie nie zdajemy sobie sprawy jakie ludzie mają schorzenia.
A oglądałaś o "Dziewczynce bez twarzy"?
Kiedy i o ktorej dokladnie leci ten program?
u ciebie zimy brak:szok::szok::szok:jak ja ci zazdroszcze ja to przez te zaspy nie mam się jak wózkiem przebić no lipa jak nic:baffled:
a niby w mieście mieszkam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ja dzis musze isc do urzedu pracy a to kawalek odemnie .I juz widze jak sie umecze w tym sniegu z wozkiem:baffled:.No a tez niby w miescie mieszkam:wściekła/y:
LUNKA mala do wrzesnia do przedszkola?czy wczesniej?.Do kiedy masz wychowawczy?No i rozumiem ze wracasz do tej samej pracy?

Ja wychowawczy mialam do konca stycznia .Teraz jestem bez pracy i dlatego ide zalatwiac sobie na pol roku zasilek dla bezronotnych:tak:
A u mnie niedawno był listonosz z suknią dla Mai na bal karnawałowy i powiem wam że bardzo mi się podoba:tak::tak::tak:
Super ze ci sie podoba .No i ja tez o fotki prosze
wITAM, JA TZLKO NA CHWILKE sorki ya caps

wklejam fotki, kiepskie bo y kamerki, ale chwilowo nie mam aparatu, ale napewno cos wam potem wkleje y impreyz :-p

Trosyke kiepsko widać, ale ja jestem yadowlona :tak::tak::tak:
Super fryzurka.Bardzo ladnie ci :tak:
MH no ślicznie a najlepiej to ten mały smakosz przy cycu:-D:-D:-Dale fryzurka bardzo twarzowa:tak::tak::tak::tak:
No a ja taka wpatrzona w piekna MH ze nawet tego smakosza przy cycu nie zauwazyla:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie kochana po opryszce to juz śladu nie mam tylko goniłam w klapkach za śmieciarą i pierdyknełam jak długa na chodniku i rozwaliłam kolano i stłukłam biodro:baffled: i biodro jak biodro boli ale jako tako a kolano skóra zdarta sinior zaczyna wychodzić i puchnie z lekka
Oj biedna tys :-(I jak to kolano i biodro dzis?

Do góry