anaconda27
styczniówka2006
Malinka to tania woda u was, u mas m3 ponad 6zł kosztuje

A ja dziś też mielone mam, tylko że wyjęte z zamrażalki

A ja dziś też mielone mam, tylko że wyjęte z zamrażalki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anaconda ale ty płacisz za pdgrzaną wodę takkkk????
bo ja mam tyle za zimną a podgrzanie to juz w mojej gesti no bo to nie blok tylko dom![]()
A ja się zmobilizowałam i wszystko wyprasowałam
zaraz sobie ziemniaczki do obiadu obiorę potem mielońce zrobie tylko mi miesko odmarznie
Medea tyłów z kasą nie zazdroszczęten dodatkowy tysiak becikowego by ci sie przydał oj przydał podreperował by troche budżet domowy
ja dostałam rachunek za wodę niby mniej zużyliśmy ale rachunk większybo...woda kosztowała 3.20 a już 3.90 ścieki kosztowały 4.50 a już 5.70
i jak tu oszczędzać chyba trzeba się w sniegu myć
QUOTE]
malinka trzeba snieg zbierac i czekac az sie roztopi a potem cala rodzina w jednej wodzie
A ja ogladam TVN i wlasnie gadali ze u mlodych dziewczyn szkoda szlifowac zeby i jest jakas inna metoda.Wlasnie bebce 38 letnie ja robili
A malinka i bylo:A teraz rekodzielo, meszczyzni precz! heheheh
Ania z tym śniegiem to nie głupi pomysł i jak plus nie dość że za darmo to jeszcze mnie do topnienia i bym podwórko wiosną miała suchemalinka trzeba snieg zbierac i czekac az sie roztopi a potem cala rodzina w jednej wodzie
A ja ogladam TVN i wlasnie gadali ze u mlodych dziewczyn szkoda szlifowac zeby i jest jakas inna metoda.Wlasnie bebce 38 letnie ja robili
A malinka i bylo:A teraz rekodzielo, meszczyzni precz! heheheh