reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anaconda ale ty płacisz za pdgrzaną wodę takkkk????
bo ja mam tyle za zimną a podgrzanie to juz w mojej gesti no bo to nie blok tylko dom:baffled::baffled:

Anaconda ale ty płacisz za pdgrzaną wodę takkkk????
bo ja mam tyle za zimną a podgrzanie to juz w mojej gesti no bo to nie blok tylko dom:baffled::baffled:

Za zimną:tak::tak::tak:, podgrzanie wody to ponad 15zł za m3 plus ta zimna jeszcze ponad 6zł czyli m3 ciepłej wody kosztuje ponad 22zł:szok::szok: - takie ceny są w Lublinie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a wy wynajmujecie 2 pokojowe tak???
ile u was wynajem z czynszem??czy wy wynajem a czynsz właścicielka sama?
bo ostatnio fajne ogłoszenie znalazłam koło nas w blokach 3 pokojowe 60m za 1000 zł się ucieszyłam Pietruszka dzwoni babaka mówi że jeszcze media no to media to dla mnie prąd woda gaz internet kablówka itp a babka no że to co wymienilismy +czynsz a ten bagatela 540 zł no ale ogrzewanie w nim wliczone:baffled:

A ja się zmobilizowałam i wszystko wyprasowałam :tak::tak::tak::tak:
zaraz sobie ziemniaczki do obiadu obiorę potem mielońce zrobie tylko mi miesko odmarznie:tak:
Medea tyłów z kasą nie zazdroszczę:no::no::no:ten dodatkowy tysiak becikowego by ci sie przydał oj przydał podreperował by troche budżet domowy:tak:
ja dostałam rachunek za wodę niby mniej zużyliśmy ale rachunk większy :szok:bo...woda kosztowała 3.20 a już 3.90 ścieki kosztowały 4.50 a już 5.70:szok::szok::szok:i jak tu oszczędzać chyba trzeba się w sniegu myć:baffled::baffled::baffled:
QUOTE]

malinka trzeba snieg zbierac i czekac az sie roztopi a potem cala rodzina w jednej wodzie:baffled:

A ja ogladam TVN i wlasnie gadali ze u mlodych dziewczyn szkoda szlifowac zeby i jest jakas inna metoda.Wlasnie bebce 38 letnie ja robili:tak:

A malinka i bylo:A teraz rekodzielo, meszczyzni precz! heheheh

Nam to z wynajmem to się super udało bo choć mieszkanko małe 32m i bez balkonu (tak 2 pokoiki i kuchnia) to płacimy 600zł w czym już jest czynsz tylko ta babka sama sobie go opłaca. my mamy jeszcze media czyli prąd, woda, kablówka bo gaz, ścieki, ogrzewanie już jest w czynszu. No oczywiście pomierniki na kaloryferach są i trzeba troszkę przykręcać ale jak do tej pory zawsze wychodzi na0zł. A tak to w Lublinie za wynajem mieszkania chcą od 800zł plus czynsz:tak::tak::tak:

malinka trzeba snieg zbierac i czekac az sie roztopi a potem cala rodzina w jednej wodzie:baffled:

A ja ogladam TVN i wlasnie gadali ze u mlodych dziewczyn szkoda szlifowac zeby i jest jakas inna metoda.Wlasnie bebce 38 letnie ja robili:tak:

A malinka i bylo:A teraz rekodzielo, meszczyzni precz! heheheh
Ania z tym śniegiem to nie głupi pomysł i jak plus nie dość że za darmo to jeszcze mnie do topnienia i bym podwórko wiosną miała suche:-D:-D
a z tym rękodziełem to mówiłam w cenie:-D:-D:-Dale żeby tak mężczyźni precz o co to to nie:no::-D:-D:-D:-D

reklama
no to faktycznie Anacondzia to okazja takie mieszkanko:tak:a nie chce babka sprzedać wam później:confused:
a jak tam u małża z pracą podjął już jakąś decyzję????

Do góry