Uff,przebrnełam ,ale napisane

MH ślicznie wygladąsz

Dowikla bardzo ładne wykładziny w pokojach u dzieciaków,moi tez mają ulice,a to naprawde oklepane ,bo w co drugim mieszkaniu dzieci maja taką wykładzinę

U nas woda 3.20 ,a kanał 4.90 bodajze,ale ja z tych rachunków o słabo umiem cokolwiek wyczytać

Anabuba ,zyczę ci dzis przyjemnego odpoczynku ,nawet nie wiesz jak dobrze cie rozumiem

Ja sie odchudzam dietą MŻ,zelixę mam przetrenowaną ,a po niej jo-jo wiec nie chce wiecej

ale ja sie codzienni ruszam 3razy w tygodniu chodzę na siłke ,a 2 razy na aerobic,ale też nie pracuje wiec mam czas,bo jak pójdę do pracy to sie mi ukróci ta forma ruchu

Myszunia chyba każdy mały mężczyzna musi przejśc przez poierwsze próby golenia Ksawier z rok temu sobie brodę pociął ,przyleciał z płaczem z łazienki i na nasze wystraszone pytania dlaczego mu krew leci mówił że nie wie

mały cwaniaczek,skończyło sie na eleganckich prostych kreskach strupów które z duma prezentował w przedszkolu ,ze to po goleniu
Mnie sie też dziś głupoty sniły,jakieś węze mnie pogryzły,w ogóle banialuki takie że nie ma czym sie chwalić.
marzenia dziewczyny macie piękne,moje ,podobne i choć mam własny dom i podwórze,to absolutny brak finansów który by pozwoił na realizacje marzeń

U mnie dziś domowe przedszazkole ,do Ksawka przyszedł kolega i objeli dom we władanie,

K dalej czeka na wypłatę ,szlag mnie trafia
Dorotka bardzo sie cieszę ,ze tarapia sie udała ,ze takie duze wsparcie tam dostaliście

zyczę samych sukcesów