B
Beata1988
Gość
No w końcu wojskowy
sam chciał to poszedł ja mu przecież nie będę zabraniać
no to szef nie źle kombinuje z resztą jak każdy tylko żeby im było najlepiej 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no dokładnie żebys wiedziała, normalnie mam tkiegowkur ze masakra nawet nie mam jak sie za jakims kredytem rozgladacNo w końcu wojskowysam chciał to poszedł ja mu przecież nie będę zabraniać
no to szef nie źle kombinuje z resztą jak każdy tylko żeby im było najlepiej
![]()
No nie zupełnie nasze ale mam nadzieje i mój też ze cały dom bedzie nasz ale raczej bedzie na nas bo mój ma tylko siostre a ona mieszka u meza tak więdz dom bedzie na nas no a to pietro gdzie my siedzimy niby jest nasze tylko nie na papieże bo my w domu mieszkamy nie w bloku.no i superaśnie, to wasze już ???
ja nie w temacie zbytnio![]()
A ja nie wiem ile metrów u nas jest tak ze 2 pokoje są duże a kuchniai łazienka mała no i korytazyk jeszcze mamy ale też mały.Ale w całym domu są juz duże pomieszczeniaNo Wiki pochwal się ile macie metrówja też mam wrażenie że duże macie mieszkanko :-)
no z narazie spokoj czasem jakies zgrzyty ale to takie przejsciowe zwlaszcza teraz jak jestem strasznie nadwrazliwaFaktycznie Beata,ale jak mówia ,jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma,moze to nie takie głupie wyprowadzić sie....bo to duża róznica w cenie....
Witaj Natalineczka ,jak tam sprawy z m ,dogadujecie sie ??
Natalineczka nie wiem czy juz gratulowałam ale teraz zauważyłam ze ty w ciązy jestes Gratuluje fasolkie no to twój wojskowy a nawet nie wiedziałam, my to myslimy ta chatke na kurzej łapce remontowac ale m jakos sie nie kwapi zeby za kredytem sie rozgladac,
zreszta co on za kredyt dostanie jak ma umowe co prawda na stałe ale za 1317 zl
bo szef nie chce wiekszych podatkow placic i najnizsza im wpisuje![]()
dziekuje dziekuje;-);-);-)Natalineczka nie wiem czy juz gratulowałam ale teraz zauważyłam ze ty w ciązy jestes Gratuluje fasolki