reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No w końcu wojskowy :tak: sam chciał to poszedł ja mu przecież nie będę zabraniać :laugh2: no to szef nie źle kombinuje z resztą jak każdy tylko żeby im było najlepiej :crazy:

reklama
Faktycznie Beata,ale jak mówia ,jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma,moze to nie takie głupie wyprowadzić sie....bo to duża róznica w cenie....:tak:
Witaj Natalineczka ,jak tam sprawy z m ,dogadujecie sie ??

no i superaśnie, to wasze już ???
ja nie w temacie zbytnio :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No nie zupełnie nasze ale mam nadzieje i mój też ze cały dom bedzie nasz ale raczej bedzie na nas bo mój ma tylko siostre a ona mieszka u meza tak więdz dom bedzie na nas no a to pietro gdzie my siedzimy niby jest nasze tylko nie na papieże bo my w domu mieszkamy nie w bloku.
No Wiki pochwal się ile macie metrów :tak: ja też mam wrażenie że duże macie mieszkanko :-)
A ja nie wiem ile metrów u nas jest tak ze 2 pokoje są duże a kuchniai łazienka mała no i korytazyk jeszcze mamy ale też mały.Ale w całym domu są juz duże pomieszczenia

Madziula wyprowadzić się łatwo powiedzieć bo chcemy ale tu boli to że ja ostatnia w domu zostałam i jeszcze Kuba babci serce pęknie :-( a wiem jaka moja mama jest, wali głupimy tekstami że w tobie poczucie winy się aż odzywa :sorry: no wiadomo że jej też ciężko no ale ile można mieszkać u rodziców, jak mnie stać mniej więcej na wyprowadzenie się to szukam :tak: a jej w końcu przejdzie :tak:

Faktycznie Beata,ale jak mówia ,jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma,moze to nie takie głupie wyprowadzić sie....bo to duża róznica w cenie....:tak:
Witaj Natalineczka ,jak tam sprawy z m ,dogadujecie sie ??
no z narazie spokoj czasem jakies zgrzyty ale to takie przejsciowe zwlaszcza teraz jak jestem strasznie nadwrazliwa :sorry::sorry::-D:-D:-D

e no to twój wojskowy a nawet nie wiedziałam, my to myslimy ta chatke na kurzej łapce remontowac ale m jakos sie nie kwapi zeby za kredytem sie rozgladac, :sorry::sorry::sorry:
zreszta co on za kredyt dostanie jak ma umowe co prawda na stałe ale za 1317 zl :sorry::sorry::crazy::crazy::crazy::crazy:
bo szef nie chce wiekszych podatkow placic i najnizsza im wpisuje :crazy::crazy::crazy::crazy:
Natalineczka nie wiem czy juz gratulowałam ale teraz zauważyłam ze ty w ciązy jestes Gratuluje fasolki

Taka ta Polska porąbana jest niestety :no: dobra dziewczynki ja muszę mykać bo to już 13 zaraz tata przyjdzie i mamie obiad muszę zrobić :sorry: jak dam radę zajrzę wieczorem papa :-D:tak: a tu coś do śmiechu
Po miłym obiedzie dwie pary wstają od stołu. Kobiety poszły do kuchni, a mężczyźni do pokoju gościnnego. Jeden mówi do drugiego:
- Myślę, że to wspaniale, że cały czas mówisz do swojej żony "słoneczko", "dzióbku", "cukiereczku".
Ten na to:
- Prawdę mówiąc, cztery lata temu zapomniałem, jak ma na imię

- Wiesz, twoja żona to straszna śmieszka!
- ?!
- Jak opowiedziałem jej kawał, to tak się śmiała, że o mało co oboje nie spadliśmy z łóżka!

Dobry kumpel mówi do kumpla:
- Roman, muszę ci coś ci wyznać.
- Tak?
- Przespałem się z twoją żoną.
- No i co z tego?
- Rozwiedź się z nią!
- Po co?
- Słuchaj, całe osiedle z nią śpi. Rozwiedź się!
- Po co?
- Chłopie, pół miasta ją rżnie! Rozwiedź się!!!
- Po co?
- W kolejce się ustawiają, żeby ją dymać! Roman, rozwiedź się!
- Po co? Żeby w kolejce stać?

- Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem?
- Dwulatka można zostawić samego z nianią. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kowalski miał w bloku zbirów, co to mu nigdy przejść obok spokojnie nie dawały. W najlepszym razie się nasłuchał mięsa, w najgorszym razie oberwał. Za którymś razem nie wytrzymał i zwrócił się do znajomego. A on na to:
- Słuchaj, stary. Masz posturę. Ty się zapisz na karate i zobaczysz, za trzy miesiące żaden ci nie podskoczy. A póki co ich unikaj.
Kowalski zrobił jak mu znajomy radził, przez trzy miesiące unikał drabów i chodził na karate. W końcu któregoś dnia stwierdził, że teraz już się z nimi rozprawi, i poszedł na spotkanie z nimi.
Nazajutrz znajomy widzi Kowalskiego całego poobijanego.
- Stary, co ci się stało?
- Znowu te dranie z mojego bloku.
- No ale karate...
- Tak, ale to na nic. Zaatakowali mnie, zanim zdążyłem założyć kimono.

I jeszcze jeden :-D:-D:-D:-D teraz to już mykam :-)

Do góry