reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anaconda ,a masz wieksze fotki calego igloo,jak sie robiło,ja ostatni raz to igloo robiłam w podstawówce chyba ,fajna zabawa ,a Maja jaka zadowolona:)

No właśnie nie mam innych fotek bo zapomnieliśmy wziąć aparatu i fotki cykałam telefonem który prawie padał:crazy::crazy:
Beata super by było jakby wam z tym mieszkaniem wypaliło:tak::tak::tak:

Witam w nowy tydzień. M w domu, Kuba śpi a ja już mam wszystko zrobione jeszcze tylko jakąś zupke zrobić muszę :tak: Komputer coś mi się zacina, miałam posty zaznaczone i nic pusto :crazy: dzisiaj byliśmy mieszkanko oglądać. Fajne, bo parter domku jednorodzinnego :tak: nawet duże, dwa pokoje, kuchnia tylko mały kibel do remontu :sorry: ale tak to fajnie. Blisko sklepy, szkoła, plac zabaw. U góry mieszka dziewczyna z chłopakiem i dzieckiem, mniej więcej w moim wieku. Wspólne wejście na razie ale to nie problem bo dziewczyna rzadko wychodzi :tak: baba chce 800zł do tego opłaty ale może zejdzie z ceny i oby. Ale jak na razie się zastanawiamy bo to nie tak łatwo :sorry: po pewnym czasie trzeba podłogi zrobić, drzwi wymienić w środku, no i meble agd i rtv :sorry: no zobaczymy jak to będzie :tak: idę do kuchni zajrzę potem papa :-D
Fajnie by było,jak byście dali radę to wynająć :tak:

Witam i ja popołudniowo

Wróciłam z masaży no i biedny ten mój M znowu odwala drge łopatą , niestety koparka nie dotarła do nas moze dotrze ok17.00 a on o tej godzinie musi juz do roboty sie zbierać wychodzi na to ze bede musiała go zawieź ja:tak::tak::tak:

Maksiu dzielnie pomaga tatusiowi a ja pokuje dziecko bo jedzie dzisiaj do dziadków na ferie bedzie troche luzu:happy::happy::happy:ja dopiero pojade w czwartek bo muszę skończyć zabiegi:tak::tak:

Obiadek sie gotuje no i pieską musze ugotowac na zapas zeby miały co jeść:tak::tak:

Dobra ide was poczytac co naskrobałyście od wczoraj:-):-):-)
witaj.

IWCIK tak kolacja.kapiel i seks bardzo udane :-).

Kurcze moje dziecko jeszcze spi a ja siedze i siedze.Spi juz od ponad 2 godzin.Juz dawno tyle nie spala :-).
Fajnie,że się wszystko udało.

ANACONDA zapomnialam napiac Swietne fotki MAJI .

Powiec mi jak tam kaszel nocny bo nie doczytalam?????.

KERNA i ciebie zapomnialam skrzyczec ze ty ze sniegiem walczysz?Kobieto tobie nie wolno.Ty masz sie oszczedzac .

Mam zapchana rurę odpływowa od umywalki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: szlag by to trafił, chciałam sama przepchać a tylko sie urobiłam :no::no::no:

Z tego wszystkiego na obiad zamówiłam pizze, zaraz przywiozą :-p

MH wspólczuje zapchanej umywalki ,czyli nie udało sie??wzywasz fachure ,czy m sie tym zajmie jak wróci??
Przynajmniej masz pyszny i błyskawiczny obiad:-D

U mnie w domu ja jestem hydraulikiem :-D:-p M by prędzej coś popsuł niż naprawił :-D:-D:eek: No a obiadek niczego sobie :-p

No i bez fachowca sie nie obejdzie :eek:

Poszalałam w tym miesiącu na allegro więc ten fachowiec mi nie po drodze :eek:

Ale u mnie sie zrobila super pogoda:tak::tak::tak:Jest tak cieplo ze az chcialo sie byc na dworze:tak::tak::tak:Poszlam z mlodymi po Dominika na sankach i poszlismy kolo szkoly na gorki:tak::tak::tak:Dzieciakom bardzo sie podobalo i niezle sie wyszaleli i w ten sposob bylismy na dworze prawie dwie godzinki:tak::tak::tak:Gdyby nie to ze mlode byly spiace to pewnie bysmy jeszcze byli:-)Teraz dziewczynki juz leza i mam nadzieje ze troszke pospia:tak::tak::tak:
No i ja przed wyjsciem wystawilam sobie pranie na balkon bo jest +5 stopni:tak::tak::tak::tak:
Teraz robie sobie capucinko i szukam czegos slodkiego;-):-)

reklama
MH -to nie za wesoło z tą rurą.
A próbowałaś czymś zalać?
Typu kret,soda kaustyczna?

A ja jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Do góry