reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
KERNA
Ja miałam teraz rachunek za prad 144zl:szok::szok::szok:A mam kuchenke elektryczna,uzywam czajnika na prad ,piore dlugie programy,uzywam mikrofali,jak zapale swiatlo to pali mi sie dopoki spac nie ide i stale wlaczam laptopa:szok::szok::szok:Normalnie luzik na maksa
A za gaz mialam za listopad i grudzien 266zł:szok::szok::szok:a ogrzewanie mialam wlaczone 24 godziny na dobe

widze ze ekstra temat wydatków .....masakra ale widze ze nie tylko ja płace kolosalne rachunki..........moje rachunki podobne sa do twoich Dowikla

Ja tez tak płace tylko odwrotnie bo ja wiecej mam za prąd 244zł , pralka chodzi 2-3 razy na dzień , swiatło non stop sie swieci do pózna no i dwa telewizory , lodówka zamrażalka mikrofala tez to wszystko ciągnie .........a za gaz przyszło mi165z, a tez mam junkers gazowy i kuchenke gazowąz których non stop sie używa

U mnie nadal drogia nie odwalona:-:)-:)-(koło domu mam juz taką zaspe ze dziecko zjezdza z niej jak z górki:happy::happy::happy:

Ja też mam cały czas jakąś głupią reklamę wkurza mnie to.................

JUŻ MAM DOŚĆ TEJ WYSKAKUJĄCEJ REKLAMY FRREWOLNE DOMENY:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
my po obiadku dzis mielone z ziemniaczkami i surówką jami:-)
mam absolutnie dość zimy i śniegu droga po julkę do szkoły to masakra:angry:a do tego te samochody nidgzie na bok nie zjadą tylko trąbia a ja wiązanki im puszczam gorące:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No to zostałam sama :-):-):-):-)

Mąż pojechał do pracy zabrał ze soba Maksia do dziadków po drodze go podrzuci , dziecko ma ferie i ja chyba też:-D:-D:-Dciekawe co ja bede teraz robić:-D:-D:-D
Wino jest ale żadnego sąsiada nie ma ..........:-D:-D:-D

dowikluś Amelia to taki szczypior jak twoje dziewczynki.:tak: 9 kg żywej wagi.:cool: Nie mierzyli jej. :no::confused2:Ale ubranka nosi na 74, 80 są jeszcze troszkę za duże.:tak:
W sumie ja nie wiem czemu z niej taki okruszek , jak ciągle buźką miele.:cool:

medeuska wstawanie o 7 mnie śpiocha wykańcza.:sorry::laugh2:

malinka załóz domenę za darmo, dadzą ci spokój.;-):-D:-D

Iwcik28 :-D

spadam do garów:cool:

co tu tak pusto:-:)-:)-(
Jak ja mam wolne to nie ma nikogo:-:)-:)-(
A ja sama w domu zaden sąsiad sie nie napatoczył , matko pewnie dlatego ze wszystkich zasypało:-D:-D:-D:-D

To ja ide cos zjeść , może gołabki przekąszę:rofl2::rofl2::rofl2:

widze ze ekstra temat wydatków .....masakra ale widze ze nie tylko ja płace kolosalne rachunki..........moje rachunki podobne sa do twoich Dowikla

Ja tez tak płace tylko odwrotnie bo ja wiecej mam za prąd 244zł , pralka chodzi 2-3 razy na dzień , swiatło non stop sie swieci do pózna no i dwa telewizory , lodówka zamrażalka mikrofala tez to wszystko ciągnie .........a za gaz przyszło mi165z, a tez mam junkers gazowy i kuchenke gazowąz których non stop sie używa

U mnie nadal drogia nie odwalona:-:)-:)-(koło domu mam juz taką zaspe ze dziecko zjezdza z niej jak z górki:happy::happy::happy:

Ja też mam cały czas jakąś głupią reklamę wkurza mnie to.................
A jakie Ty masz ogrzewanie?
Bo ja mam gazowe i dlatego jestem w szoku ze mam takie nieskie rachunki:tak::tak::tak::-);-)
Ale oczywiscie nie obraze sie na nie za to ze sa takie niskie;-):-)
No to zostałam sama :-):-):-):-)

Mąż pojechał do pracy zabrał ze soba Maksia do dziadków po drodze go podrzuci , dziecko ma ferie i ja chyba też:-D:-D:-Dciekawe co ja bede teraz robić:-D:-D:-D
Wino jest ale żadnego sąsiada nie ma ..........:-D:-D:-D
hehe winka sie Tobie zachcialo;-):-D:-D:-D:-D
dowikluś Amelia to taki szczypior jak twoje dziewczynki.:tak: 9 kg żywej wagi.:cool: Nie mierzyli jej. :no::confused2:Ale ubranka nosi na 74, 80 są jeszcze troszkę za duże.:tak:
W sumie ja nie wiem czemu z niej taki okruszek , jak ciągle buźką miele.:cool:

medeuska wstawanie o 7 mnie śpiocha wykańcza.:sorry::laugh2:

malinka załóz domenę za darmo, dadzą ci spokój.;-):-D:-D

Iwcik28 :-D

spadam do garów:cool:
No to moje w sumie tez nosza takie ubranka ale waza 8 kg:szok::szok::szok::szok:

No to witam wieczorkiem
Znowu byl facet naprawiac mi piec bo znowu mi sie wylaczył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz mam dosyc tego mojego pieca,tak mnie to wkurza ze szok:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mlodzi wlasnie jedza paroweczki a mi chce sie strasznie pic jakbym miala mega kacura:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

hejka babole :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

z tego co zapamietałam to :

myszunia a sio na porodówkę :tak::tak::tak::tak:

anaconda fajne focie ,Oliwka znów wołała że to jej zdjęcia,nie mogę z niej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ania zazdroszczę tych zabaw u Was .na fotki czekamy :tak::tak::tak::tak::tak:

mnie tez ta reklama co wyskakuje na bb coraz bardziej wkurza !!!!!

justa no to amelka tez ma szczypiorkowata figurkę :tak::tak::tak::tak: najwazniejsz eze zdrowa:tak::tak::tak::tak:

malinka a co do twojej szefowej to szkoda słów :no::no::no::no:

MH jak mogłaś zapomniec o Walentynkach????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: o Ty gapo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka już leży w łozku,a ja czekam na moje seriale :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jutro musimy rano wstać bo Oliwka na 8.00 ran do kontroli :tak::tak::tak::tak::tak:

a M u dentysty,póxno wróci bo miał dopiero wizytę na 19.30:tak::tak::tak::tak::tak: ja jestem zarejstrowana dopiero na 3 marca:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry