reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kerna to ładnie ci waży :tak::tak::tak:Antek ma ubranka na 80-86 z tym ze te na 80 tzn bodziaki to już coraz większe dekoldy mają od naciągania się:-D:-D:-Da waga 9600:tak:a je naprawde sporo:tak::tak::tak:on się robi jak tatuś długi i cienki:tak::tak:albo jak kto woli długi jak miesiąc a cienki jak wypłata:-)
Dorota ja dziś zdążyłam wstać jedno dziecko do szkoły wyszykować zrobić nam śniadanko ubrac Antka pościelić łóżka wziąść prysznic ogarnąć kuchnię i też zasiadłam na bb:-p:-p:-pa co jak Antonio zaśnie to ogarnę resztę;-)

reklama
MH faktycznie cena super:tak::tak::tak::tak:nie jest ciężki bo jak na pożądny wózek 11 kg to nie jest aż tak duzo:no:no i pewnie daje radę po tej brei śniegowej:tak:mi ten beżowy też się podoba:tak::tak::tak::tak:
a Niki tak szybko śpi to o której wstała???
chociaż mój Antek też taki był jak zaliczał w nocy po 5-7 pobudek i budził się na dobre o 5 to o 8.30 często miał pierwszą drzemkę:eek:

KERNA zaniedlugo sobie przypomnisz jak wyglada pobutki nocne albo ranne wstawanie :-)/Choc zycze ci super dziecka ktore przesypia cale noce :-).
MH no falt takiej przekladanej raczki w wzoku tez ci zazdroszcze.Ja nie mam i zaluje :-(.

Ja pomalu ogarniam ale jakos wolno mi to idzie.Teraz idziemy z niunia zjesc sniadanie :-).

Moja Niki była cudownym dzieckiem, co tylko spało i jadło, nocki przespane, ale tylko do 3 miesiąca :eek::sorry:
mi od jakiś 2 m-cy dopiero dane są przespane noce a i to nie zawsze z tym że teraz to już nie jest tak jak kiedyś że bujanie noszenie tulenie teraz się obudzi dostaje butelkę z wodą 3 razy zasiorbnie i spi dalej więc nawet tych pobudek się tak nie odczuwa:no:za to Adam jak miał 5 tygodni to przesypiał całe nocki tzn spał od 20-21 do 6 rano:tak:a Julka to była mega spiochem i jak miała 6 tygondni to spała od 19-20 do 9-10 rano bez pobudek:szok: ja wcześniej wstawałam od niej zdążyłam często śniadanko zjeść ogarnąć chatkę adama do przedszkol zaprowadzić a ta spała:tak::tak:

mi od jakiś 2 m-cy dopiero dane są przespane noce a i to nie zawsze z tym że teraz to już nie jest tak jak kiedyś że bujanie noszenie tulenie teraz się obudzi dostaje butelkę z wodą 3 razy zasiorbnie i spi dalej więc nawet tych pobudek się tak nie odczuwa:no:za to Adam jak miał 5 tygodni to przesypiał całe nocki tzn spał od 20-21 do 6 rano:tak:a Julka to była mega spiochem i jak miała 6 tygondni to spała od 19-20 do 9-10 rano bez pobudek:szok: ja wcześniej wstawałam od niej zdążyłam często śniadanko zjeść ogarnąć chatkę adama do przedszkol zaprowadzić a ta spała:tak::tak:

WOW :szok::szok::szok: Dla moich dzieci to szkoda czasu na sen :eek: Aczkolwiek Helenka o 20 jest śpią i sama się potrafi upomnieć o spanie :tak: Ale to tez od niedawna :sorry:

reklama
MH to i tak nie mialas zle .Dobrze ze 3 miesiace choc Niki dawala ci sie wyspas.
A HElenka jak spala jak byla mautka?
U mnie do dzis nie mam spokojnych nocek.Choc teraz jak sa 2 pobutki i to na kilka minut to jestem mega zadowolona :-).
MALINKA twoja Julka jest niezla z tym spaniem .

Ja tez licze na to ze kiedy Oliwka bedzie ladnie przesypiala nocki.Kiedys sie doczekam :-)

Do góry