anaconda27
styczniówka2006
Powiec mi jak tam kaszel nocny bo nie doczytalam?????.
Maja w nocy już nie kaszle ale jak się tylko obudzi to kilka razy sobie odkaszlnie

kerna a nie opłaca Ci sie bardziej zmienić bojlera elekrtycznego na gazowy piecyk który grzeje bieżąco wodę jak leci?
Tak jak dziewczyny już pisały za duży koszt podłączenia i ona chyba nie ma gazu ziemnego

Ja ostatnio mojego pieca tez sie boje
Jak nei da sie go porzadnie naprawic to juz rozgladalam sie za nowym i na przyszly sezon grzewczy bym musiala kupic
No to spory wydatek cię czeka

Kurcze wam też wyskakuje ta reklama co kilka sekund?? wkurza mnie już!!
Mnie też wyskakiwała i strasznie na nerwy działała

dowikluś Amelia to taki szczypior jak twoje dziewczynki.9 kg żywej wagi.
Nie mierzyli jej.
Ale ubranka nosi na 74, 80 są jeszcze troszkę za duże.
W sumie ja nie wiem czemu z niej taki okruszek , jak ciągle buźką miele.![]()
Po prostu od małego o linię dba

Znowu byl facet naprawiac mi piec bo znowu mi sie wylaczyłJuz mam dosyc tego mojego pieca,tak mnie to wkurza ze szok
![]()
No to faktycznie coś ostatnio często się psuje
anaconda fajne focie ,Oliwka znów wołała że to jej zdjęcia,nie mogę z niej![]()
Dobra jest

a z mieszkaniem to mamy mało czasu, najlepiej jak najszybciej ale teraz to ode mnie zależy bo M zdecydowany. Mu łatwo powiedzieć bo on już się wyprowadził od rodziców ja nie. Ale jak już chcemy się umówić z babą tak że ny zrobimy łazienkę ale za to nie zapłacimy za marzec za czynsz bo za cono do jutra dałam sobie czas
![]()
No i jaką decyzję podjęłaś?
Ja jestem zla na swojego i nie odzywamy sie do siebie.Staralam sie z nim pogadac ale dzis nie da sie z nim gadac.Nie mam pewnosci ze nie wypil :-(.Teraz juz wszystko z niego wywietrzalo cokolwiek to bylo :-(.
Ty się wykończysz tym ciągłym podejrzewaniem go
pogadalismy troche o patryku.. zobaczymy jak to bedzie.... dzisiaj juz nei mialam ochoty do konca z nim rozmawiać............
Miejmy nadzieję że to mu da coś do myślenia
a myslalas o przeplywowym ogrzewaczu wody?dziala jak te piecyki gazowe tylko na prad.znajomi maja i nie placa jakos duzo
My mieliśmy taki w kuchni jak u teściowej mieszkaliśmy i za prąd wychodziło coś koło 50-100zł więcej na 2 m-ce
Na karnawal pomoalowala Laure na kotka
Oczytwiscie fotki sa tylko trzeba je zrucic na kompa
Gdyby nie to ze zmarznelam na kosc to bylo extra.Laura nazbierala cala torebke cukierkow.Dorosli to gorzej niz te dzieciaki![]()
No to super że karnawał udany i czekamy teraz na foteczki

witam nocno-porannie....
Maks znów przed 5 zrobił nam pobudke
n poprostu rany ptaszekobojetnie o której sie go położy
wcoraj poszedl pred 7 spac, przed wczoraj po 8 i tez wstał o 5
czasem chodzi spac o 7 a wtaje o 6 nie wiem od czego to zalezy
Nie da mamie pospac i tyle....
Oj nie da pospać

A Oliwka mnie dzis rozbawiła.jak ubierałąm ją do lekarza,to tłumaczyłam ze ma ładnie otworzyc buzię i pokazac gardełko pani doktor,że Pani zbada i dostanie niespodziankę jak będzie gzreczna.bo u nas w przychodni zawsze lakarze dają dzieciaki jakieś drobiazgi.
i tak gadamy że może dostanie lizaczka,balonika,naklejki a może kolorowankę jak ostatnio.i się jej pytam co by chciała dzis dostać?a Oliwka na to:
ja wolę laptopa![]()
A co się będzie rozdrabniać, jak prezent to już jakiś konkretny

A to moja bryka + trochę bałaganu z mojej kuchni![]()
No taka bryka to ze śniegiem na bank sobie poradzi

moja Julinka uparła się że jak Adaś wróci ze szkoły to idziemy na zakupy bo ona chce żeby brat wybrał sobie prezent a ona za niego ze swojej kasy zapłacipowiedziałą wiesz mama tak max do 50 zł co by mi trochę kasy zostało
ja myslę kurcze to ile ona tej kasy ma???pokazuje mi swój portfelik a tam 170 zł
mówi że sobie ciuła
![]()
No to nieźle sobie naskładała