anka26_x_07
Mama Laury :)
kochana to karnawal:-)My po spacerku, spotkałam się ze znajomą, dawno się nie widziałyśmy i było bardzo miłoA stan chodników maskara
wszystko zaczyna płynąc, Helenka miała rajstopy mokre do kolan
No ale ona szczęśliwa bo mogła po kałuży chodzić, bo cała nasza droga to była jedna wielka kałuża
Anika spała na spacerze jakieś 30 min więc będzie ciekawie wieczorem
Malinka, współczuje twojemu synkowi :-( A koledzy brak słów, dzieci są bardzo brutalne w swoich osądach
Anka a co to za parada?? bo ja gapa nie doczytałam![]()
witam na forumWitam :-)dziękuję za przywitanie tak jestem nowa tutaj ale w domu już 8 lat mam synka Mateusz 2002 oraz córeczkę Laure 2008 może będę mogła z wami pisaćtak przeglądałam i odpisałam na post Malinki
OK szczesliwa mamusia i żonka prowadząca dom oraz wychowuje moje szkrabki niestety mój mąż chciał tak
cały dzień sama z Lalą ale jest grzeczna i jak na swój wiek dużo potrafi ma się od kogo uczyć hi hi
lubię czytać no i gotować mało znajomych i brak sąsiadów:-( niestety mieszkam troszkę na uboczu ,całymi dniami ,snuję się po domu no i doszło do tego ze rozmawiam ze ścianami odpisuję teraz bo zazwyczaj jak ja jestem na dole to Lala jest na górze i muszę tak chodzić po schodach żeby zobaczyć co robi :-)
mamy tu tez mamusie z Gliwic

Ja uciekam do sadysty
Miesko w piekarniku ziemniaki na piecyku.Moj przyjedzie to zjedza