reklama
Meduska że niby dużą dupę i uda to ty?????????????

no kochana to mnie ubawiłaś

Dorota to widzę że pościsz jak i my

Antek bajek praktycznie nie ogląda

jak dzieciaki oglądają to rzuci okiem co leci i idzie się bawić
czasami reklama go jakaś zainteresuje i tyle
za to wszystkie książki do czytania mi znosi i trzeba mu czytać
i pokazuje krowa muuuuu kotek miauuuu piesek wał

sami nie wiemy dlaczego wał ale tak mu wychodzi
no i uwielbia rozmawiać przez telefon przykłada go do ucha i ostatnio jego rozmowa wygląda tak :blam blam.........adzi miau tom........hem hem....jep
....jep......taaaa.....taaaaa....papa papa....

i odkłada telefon

a teraz śpi sobie zupka prawie gotowa tylko puszkę pomidorów otworzę doprawię i będzie git
w domu już czysto normalnie jak nigdy o tej porze
ja okno u dzieci myłam w tmtym tygodniu w kuchni w poniedziałek jeszcze mi u nas zostało i w łazience
może się dziś zmobilizuję

się zobaczy póki co muszę chyba poprasowac jak wrócę z Julią ze szkoły

Dorota to widzę że pościsz jak i my

Antek bajek praktycznie nie ogląda

a teraz śpi sobie zupka prawie gotowa tylko puszkę pomidorów otworzę doprawię i będzie git

madziulanatasza
Fanka BB :)
Malina dobry pomysł ,codziennie po jednym oknie ,nie zmęczę sie,a okna będa czyste
Dorotka ,pewnie ,jak mozna za jednymzamachem to szkoda sie tłuc 2 razy po tej pośniegowej brei
A to gadułka z ANntka,słodki chłopak

Dorotka ,pewnie ,jak mozna za jednymzamachem to szkoda sie tłuc 2 razy po tej pośniegowej brei

A to gadułka z ANntka,słodki chłopak

Marta1981
Rodzyneczka
Witam, nadrobiłam

.
. U Olka -wirus jak nic mega biegunka :-
-(- wczoraj w nocy tyle mi roboty zadał

, spał dupcią w stronę pokoju,a ja rozłożyłam sobie materac koło kanapy,żeby w razie czego być blisko i jak 
......
- dywan, 2 koce, 2 kołdry, 3 poduszki, materac już poprałam dziś. Dziś lepiej ale dietka musi być.

.

- normalnie zakochałam się w jego uśmiechu
:-):-).

.
- tak trzymać;-)
.

bo słonko cudowne i śnieg się topi

.
?
- jak urodzisz to od wizyt znajomych nie będziesz mogła się opędzić;-)
.
Zdrówka dla wszystkich.

Wybaczam;-)Kochana doczytać doczytałam,tylko z tego mojego przygnębienia i żalu chłopców Twoich pomyliłam
Jak tak szybko idzie to jest na bank wirusówka.Tu raczej nifuroksazyd nie pomoże,trzeba podać Enterol bardziej i będzie spokój.;-):-):-)

Dzięki za przypomnienie ;-)- jeszcze przedwczoraj pamiętałamPoza tym dziś Środa Popielcowa i pościk.;-):-)

Ale słodziak z Michasiano w końcu po długich walkach z kompem udało mi się i wrzucam fotki..
1 na poprawe humorku.. jak się powinno jeść ryż preparowany
2,3 zestaw majsterkowicza i uśmiech od ucha do ucha

Dokładnie Oriflame- pisz jak na spowiedzi;-)dlatego sie smialam ze firmowy:-)
ambitna kobietka jestes.a na ktorym roku i ile masz lta?
bno my tu musimy wszytsko wiedziec![]()

Podoba mi się Twoje podejście do życiaanabuba mam 24 lata i jestem na pierwszym roku bo wcześniej Amelka była za mała żeby ją zostawić na cały dzień z kimkolwiek. Ambitna jestem bo mam cel i łapię się wszystkich zajęć, które mogę robić w domu. W oriflame nie zarabiam dużo ale to lubię.

U mnieWIOSNO!WIOSNO GDZIE JESTES???????????

Ja byłam wcześniej w Oriflame, potem Faberlic a teraz Yves Rocher.doskonlae Cie rozuime.tez robila studia jak siedzialam w domu ze tsrasz corka
i siedze u konkurencji troche-w Avonie:-)![]()
A może ma przerośnięte migdałki i nie może oddychać przez nos podczas snu
Co do robaków to tylko Maja dostała lekarstwo, w nocy już nie kaszle tylko jak się budzi to kilka razy sobie musi odkaszlnąć ale zauważyłam że ona śpi z uchyloną buzią![]()

Witaj:-), widzę po suwaczku,że już ciąża na finiszuwitam
jak ja wam zazdroszczędziś bardzo ja bym wyjść z domku chciała ale mi już rozmiar brzucha i samopoczucie nie pozwala.... a do tego Kubusia mam chorego i coś mu antybiotyk szwankuje bo znowu w nocy miał gorączkę
jutro dopiero do lekarza idziemy więc i tak nas jeszcze parę ładnych dni siedzenia w domu czeka.....
a jak na złość wszyscy znajomi w pracy nie ma się do kogo odezwać
pozdrawiam![]()

Zdrówka dla wszystkich.
normalnie Meduska w akcie desperacji pokażę ci mój zad i zobaczysz co to znaczy mieć na czym siedzieć

Madziula ja tam się przemęczać nie lubię
i dlatego właśnie tak po jednym myję

zgadłaś
ale za to co 2 tygodnie wszystkie mam umyte

mojej Julinie w butach zimowych od środka tkie coś przy pięcie poszło nie wiem jak to nazwac ale teraz odstaje i ją obtarło
noga ją bolała jak doszliśmy do szkoły nawet krew jej leciał:-(butów zimowych jej teraz nie kupię bo i po co jk to końcówka zimy
a na adidasy jeszcze za zimno i za mokro
WIOSNO PRZYCHODŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madziula ja tam się przemęczać nie lubię

mojej Julinie w butach zimowych od środka tkie coś przy pięcie poszło nie wiem jak to nazwac ale teraz odstaje i ją obtarło

madziulanatasza
Fanka BB :)
A to do bani z JUliny butami sie porobiło,faktycznie szkoda kupić zimówki ,ale faktycznie to nie pora na adidasy,Klaudia w kozakach całą skórkę z czubka zdarła,ale chodzi ten miesiac mam nadzieję nie cały, jakoś wytrzyma
moje buty też przemakaja jak szalone,jeszcze nigdy tak za wiosna nie tęskniłam jak teraz

Oj Marta to ci się mały pochorował biedaczek:-
-
-
-(zdrówka dla niego

moi jak mieli biegunkę to im taki sok marchwiowy w aptece kupowałam cholera nie pamiętam nazwy coś 2000

miał w nazwie

Antoszka się obudził z płaczem

spał 35 minut

u nas wczoraj topniało a dziś -3 na termometrze do tego wiatr mocno wieje taki aż przeszywa
a słonka ni hu hu

Antoszka się obudził z płaczem

u nas wczoraj topniało a dziś -3 na termometrze do tego wiatr mocno wieje taki aż przeszywa

Witam
Ja sie tylko melduje bo zaraz wychodze po siostre i idziemy na zakupy a pozniej do mnie na obiadzio

Pogoda sie spierniczylo bo znowu mocno wieje

Sprobuje chociaz troszke poczytac ale nie wiem ile zdaze;-):-)
Ja sie tylko melduje bo zaraz wychodze po siostre i idziemy na zakupy a pozniej do mnie na obiadzio

Pogoda sie spierniczylo bo znowu mocno wieje

Sprobuje chociaz troszke poczytac ale nie wiem ile zdaze;-):-)
reklama
B
Beata1988
Gość
Witam Was Kochane. Nie nadrobię bo tak mnie dzisiaj dziąsło boli że buzi nie mogę otwierać ani nic
prawie nic nie jadłam przez to od wczoraj
ale za to dał takie znieczulenie że szok
nic nie czułam przez ponad trzy godziny po wizycie
no ale jak puściło wieczorem akurat jak się kładłam to masakra. Od razu tabletkę i spać
dzisiaj to mi tylko pulsuje ale ja już nie mogę
mieliśmy jechać do Wrocka ale wczoraj nie miałam jak się przygotować, Kubę spakować itd na 17 do dentysty potem na zakupy,m do siostry uszczelkę wymienić i tak zleciało do 20
wczoraj M mnie jeszcze wkurzył na wieczór i mi powiedział że mam się do niego nie odzywać, no to ma załatwiona. A dzisiaj się zachowuje jakby nigdy nic
niech spada na szczaw liście pompować 

Podziel się: