reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justyś a ty co jak po zpałki:sorry::sorry::sorry:
....moja Julina mnie powaliła dziś tekstem idziemy ze szkoły a tu w zaspie leży pudełko po kondonach i jeden zużyty obok:sorry:Julina patrzy na to staneła i cały czas sie wpatruje.....ja mówię no chodź Julinka idziemy ..a ona no patrz mama kondony:szok::-Dja no kondony a właściwie pudełko po kondonach......usiłuje być poważna a ze śmiechu mnie dusi:-D:-DJulina myśli myśli i...że też im sie chciało sex uprawiać w tym śniegu:szok::szok::-D:-D:-D...........ale dzieci z tego nie bedzie się zabezpieczali:-D:-D:-D:-D:-D
no to dziecko mam wyedukowane:szok::-D:-D:-D
a , bo jak chłop w domu to bajzer w domu i w mojej głowie.:confused2:

Julina the best. :tak::-D:-D:-D
Chyba wszstkie te Julki takie mądrale.:tak:;-):-D Moja kiedyś do kuchni przyszła i pyta :
- mama co na obiad?
To ja wyliczam : kotleciki, ziemniaczki i suróweczka. Na co ona :
- i co jeszcze?
Ja : i nic już
Ona: Myśli, myśli, myśli... a po chwili- mama a co to jest ten inicjusz? :eek:
Padłam.:confused2::-D:-D:-D:-D

Witam:-):-):-)
My już po lekarzu, Maja teraz śpi to ja do kompa na chwilkę zasiadłam:tak::tak:. No niestety Maja ma zapalenie ucha i dostała antybiotyk:-:)-:)-( do tego pediatra wcale jej nie chciała nic dać tylko kazała do laryngologa iść, to ja jej mówię że mam wizytę zapisaną na 25 lutego, a ona żeby iść teraz i powiedzieć ze z bólem ucha, to ja jej swoje że dzieci to tylko 2 dni w tygodniu przyjmują, no i wreszcie dupę ruszyła i zajrzała małej do tego bolącego ucha:angry::angry:, no i w poniedziałek do kontroli
ojoj biedactwo.:-(Bo przeważnie z takim problemem do laryngologa wysyłają.:tak::confused2:do specjalisty. Doktorzy i NFZ.:wściekła/y:

No nic... i ja zmykam ( znowu) do garów.:tak::confused2::confused2::confused2:

reklama
witam :-) mielismy dziś z mężem "mokrą robotę "czyscilismy filt ri pompę od pralki bo mi ostatnio nie odwirowywala dobrze zeszło nma do 13 potem obiad pomyłam gary a teraz ksiazeczka herbatka i błogie lenistwo:-D

a , bo jak chłop w domu to bajzer w domu i w mojej głowie.:confused2:

Julina the best. :tak::-D:-D:-D
Chyba wszstkie te Julki takie mądrale.:tak:;-):-D Moja kiedyś do kuchni przyszła i pyta :
- mama co na obiad?
To ja wyliczam : kotleciki, ziemniaczki i suróweczka. Na co ona :
- i co jeszcze?
Ja : i nic już
Ona: Myśli, myśli, myśli... a po chwili- mama a co to jest ten inicjusz? :eek:
Padłam.:confused2::-D:-D:-D:-D

ojoj biedactwo.:-(Bo przeważnie z takim problemem do laryngologa wysyłają.:tak::confused2:do specjalisty. Doktorzy i NFZ.:wściekła/y:

No nic... i ja zmykam ( znowu) do garów.:tak::confused2::confused2::confused2:
incjusz:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnormalnie wyje:-D:-D:-D:-Dprzypomniał mi sie dowcip sprzed lat wielu
synku popatrz pająk je biedronkę
mamo a co to jest dronka:-D:-D:-D:-D
Anaconda niestety reali nasz i nfz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze dostała antybiotyk i oby jej szybko przeszło bo ból ucha jest okropny:no::no:
Joasiu hej:happy:
to faktycznie mokra robota:-D:-D:-D
mój chłop juz dobry miesiąc zabiera się do odkręcenia syfonu w łazience pod umywalka bo woda schodzi coraz wolniej i bulgocze:eek:ale pewnie dokąd nie zatka się na amen to jeszcze poczekam:eek::eek::eek:

moja Julina mnie powaliła dziś tekstem idziemy ze szkoły a tu w zaspie leży pudełko po kondonach i jeden zużyty obok:sorry:Julina patrzy na to staneła i cały czas sie wpatruje.....ja mówię no chodź Julinka idziemy ..a ona no patrz mama kondony:szok::-Dja no kondony a właściwie pudełko po kondonach......usiłuje być poważna a ze śmiechu mnie dusi:-D:-DJulina myśli myśli i...że też im sie chciało sex uprawiać w tym śniegu:szok::szok::-D:-D:-D...........ale dzieci z tego nie bedzie się zabezpieczali:-D:-D:-D:-D:-D
no to dziecko mam wyedukowane:szok::-D:-D:-D
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Anaconda zdrówka dla Majci- Boże jak ona biedna musi sie meczyc, przeciez ból ucha jest nie do zniesienia:-:)-(

Witam :-),pozdrawiam wszystkie mamusie które trzymają za mnie kciuki ale jak widać troszkę już złapałam i daje sobie jakoś radę ,obiecuję dać zdjęcia .
:tak::tak:Właśnie wróciłam do domu zaliczyłam fryzjera oczywiście o mało zawału nie dostałam skusiłam się na ścięcie góry ale duł długi został (ale super)
decydowałam się tak od 2 lat:no:,o 13.00 wizyta u neurologa z małą -kontrola wszystko jak najlepiej już:happy::happy::happy: także udany dzień ,mała zasnęła w aucie i w nocy będzie wesoło
teraz zastanawiam sIę co zrobić do jedzenia jak już zjem to (studiowanie)zdjęć :-) .pozdrawiam

HA,HAJusta to ulubione danie wszystkich na diecie ,ja dziś na kolacje mam inicjusz:-D:-D:-D
Słuchajcie u mnie piekne słoneczko dziś świeci ,aż miło tylko jak wyrze przez okno i widzę te hałdy śniegu to ,az mi przykro sie robi:crazy:Na termometrze mam +3 ale sople nie kapią ,ani lód nie puszcza,te ciepełko to tylko od słonka chyba:tak:

Dzieci wywiozłam na kółko plastyczne,godzina ciszy i spokioju,
Dzis jakaś dziewczynka w szkole nogę złamała na stołówce ,Klaudia mówiła ,że biegła jak jakiś chłopak szybko odsunął krzesło i zaczepiła nogą....widziałam karetke jak byłam po Ksawka,:-(

Monic pstryknij fotkę nowej fryzurki ,chętnie zobaczymy:tak:

Monic ja tez prosze o fotkę nowej fryzury:tak::tak::tak:
ja się noszę ze zmiana fryzury od x lat:szok::szok:ale teraz mam długie proste i jakoś mi najłatwiej nad nimi zapanować:-pw domu kucyk i już nic nie przeszkadza:rofl2:
Madziula a kto złamał nogę???zaraz mi się przypomina Kondzi od nich z klasy i długa jego rechabilitacja....Adam mówi że Kondzi do teraz nie chodzi dobrze na ta nogę:-(

Monic ja tez prosze o fotkę nowej fryzury:tak::tak::tak:
ja się noszę ze zmiana fryzury od x lat:szok::szok:ale teraz mam długie proste i jakoś mi najłatwiej nad nimi zapanować:-pw domu kucyk i już nic nie przeszkadza:rofl2:
Madziula a kto złamał nogę???zaraz mi się przypomina Kondzi od nich z klasy i długa jego rechabilitacja....Adam mówi że Kondzi do teraz nie chodzi dobrze na ta nogę:-(

To tak jak ja miałam ale w końcu postanowiłam aż w nocy nie spałam :szok:,zawszę kucyk i gotowe gorzej na jakieś wyjście bo wszyscy mówili że wyglądam jak Maryśka ,więc
postanowiłam no i teraz wyglądam jakoś na człowieka :-):-).Polecam zmianę wiem że jest ciężko ,boże fryzjerka się na mnie patrzyła do końca dnia jej współczuję nabawiła się stresów u mnie :-D:-D:-D

Nie mam pojecia kto złamał nogę ,ktoś z gimnazjum:eek:,bo ja wiem ,jak lata po szkole to tak jak reszta:tak:

Monic jak piszesz odpowiedz,to ponizej"zatwierdz wiadomość"masz"zarządzaj załącznikami" kliknij tam,a reszta to jak na nk,łatwo pójdzie:tak:

Malina masz pewność przynajmniej ,ze Jula za młodu nie wpadnie::))

reklama
Madziula ja tam pewności nie mam co do tego ze za młodu nie wpadnie:sorry:mój brat niby wszystko wiedział i mówił do mojego taty że on to wie co i jak no i w wieku 19 lat został tatusiem:sorry::-D:-D:-D:-D
Monic ja też wiem że gdybym obcieła włosy to pewnie lepiej bym się czuła ale jak pomyslę że trzeba te włosy układac itp to mi ochota przechodzi bo ja przy włosach nic nie lubie robić:no:za leniwa na to jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry