reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzieki w koncu jakas podstawe opanowalam .Ale gdzie sa te buzki????????

Nie wkurzaj sie bo zlosc peiknosci szkodzi :-).

Bylismy w kociele ale nie dlugo bo z Oliwka nie dalo sie dzis wytrzymac.Caly czas chciala wychodzic z kosciola.Na dworze tez marudzila .Zaliczylismy krotki spacer A jak wrocilismy do domu to Oliwka dopiero usnela :-).
ja masz odpwiedź to tam gdzie jest zatwierdź odp to bok masz zaawansowana edycję i tam są emotki;-);-):tak::tak::tak::tak:
A ja powoli załapuję i nową szatę graf. będą nadal zmieniać i emoticony i kolory itp. Mam nadzieję że będzie lepiej.
Oj a ja mam dziś dzieńdo dupyyyyyyyyyy:wściekła/y: Zjadłam naleśniki i tak mnie mzuliło, że ledwo siedze..czuję się okropnie..do tego dziś mamy isc na obiadek rodzinny do rodziców..nie wiem jak ja to nerwowo wytrzymam:no::no:
A bejbes strajkuje mi i nie chce sapć:szok: ani w nocy a ni w dzień! Płacze, jęczy i pół godziny wrzasku zanim zaśnie..a i tak zaraz się budzi. Ja nie wiem o co jemu chodzi:no::no:
a może zęby???
a jak juz sie łapiesz to powiedz mi z łaski swojej ;-);-) gdzie moge znaleść moje ostatnie posty??
ja ich nadal nie znalazłam:no::no::no::no::no:

a ja siedzę sobie na allegro i wystawiam troche rzeczy na sprzedaż

kurcze jak pisze to nie mam teraz tych buziek zaraz się wkurzę wrrrrr
To podrzuc nam pozniej linka tego co sprzedajesz.
A ja powoli załapuję i nową szatę graf. będą nadal zmieniać i emoticony i kolory itp. Mam nadzieję że będzie lepiej.
Oj a ja mam dziś dzieńdo dupyyyyyyyyyy:wściekła/y: Zjadłam naleśniki i tak mnie mzuliło, że ledwo siedze..czuję się okropnie..do tego dziś mamy isc na obiadek rodzinny do rodziców..nie wiem jak ja to nerwowo wytrzymam:no::no:
A bejbes strajkuje mi i nie chce sapć:szok: ani w nocy a ni w dzień! Płacze, jęczy i pół godziny wrzasku zanim zaśnie..a i tak zaraz się budzi. Ja nie wiem o co jemu chodzi:no::no:
A zagladalas Jemu do buzki?Moze zabki wychodza i dlatego taki jest

MAMITKA
Moje nigdy nie marudzily na zeby.I cale szczescie,wszystkie zeby wyszly bezobjawowo w sumie a ze non stop zagladalam do geb i szukalam to dlatego wogole wiem kiedy wychodzily;)

My bylismy na podworku ale cholernie wieje.Mlode troszke pojezdzily na rowerkach,ale dopiero na dworze widac ze nie za bardzo dosiegaja do tych pedalow i ciezko Im sie jezdzi
Zaraz klade dziewczynki i ide na chwilke do tesciowej bo chce cos z allegro

Witam i ja

Co za zmiany musiałam trochę sie pozastanawiać jak napisac posta:-D:-D:-D:-D
I nie miałam wogóle buziek ale juz mam:-D:-D:-D

Ja siedze i obijam sie mąż chce zebym napiła sie z nim winka swojskiego moze skusze sie na łyczek:-):-):-)

No i obiadek trzeba zrobic ale nie mam pomyslu jest rosół ale to malo jak dla moich chłopaków:-:)-:)-:)-(
Miłej niedzielki dla wszystkch

O matko a to co???? przeca tu nie da rady się połapać :/ zanim ja dojdę co gdzie i jak to rok minie! Ja wpadłam tylko się przywitać, wczoraj żeśmy podpisali umowę ale dopiero po świętach się tam przeprowadzimy. Idę bo nie wiem co i jak :( wpadnę wieczorem i się może połapię co i jak. Do potem :)

Oj ja tez mam dzis dzien do dupy Ale o tym napisze nizej.Ja jednak zycze ci spokojnego i milego obiadu rodzinnego.Przynajmniej nie musialas robic obiadu:tak:
O matko a to co???? przeca tu nie da rady się połapać :/ zanim ja dojdę co gdzie i jak to rok minie! Ja wpadłam tylko się przywitać, wczoraj żeśmy podpisali umowę ale dopiero po świętach się tam przeprowadzimy. Idę bo nie wiem co i jak :( wpadnę wieczorem i się może połapię co i jak. Do potem :)
Super ze umowa podpisana.I co bedzie tam troche remontowac???????

Ja jestem dzis jakas dziwna.Non stop poplakuje sobie i to bez powodu.Za sekunde mi przechodzi i jest ok.Pol dnia juz leze pod kolderka.G za mnie wszystko robi bo mnie sie nic nie chce.
Hormony mi szaleja :eek:.

G zabral a chwile mala na rowerek.Ja zeszlam z nimi pod klatke i nacykalam jej troche zdjec :tak:.
Jak dojde jak sie tutaj je dodaje to pokaze wam zdjecia .:tak:

Wkleilam zdjecia pod spodem .Ale nie wiem dlaczego takie duze te zdjecia.Sorki ale ja nie umiem tego zmniejszyc .

Ostatnia edycja:
2qjdr9x.jpg

25hjxva.jpg

2ugnhfk.jpg

Rany ,witam sie ,
co za masakra ta nowa szata:szok:a było tak fajnie i czytelnie ,po co to zmieniać??:szok:
Dzień mnie nie było i proszę ,ledwo wiem o co chodizi.
Sobota zajeta m w domu cały dzień ,zakupy ,potem dzieci do rodziców odwiezliśmy ,więc zostaliśmy sami w domu ,to też mieliśmy co robić:-Drano pospaliśmy do 10 ,film ,dzieci z powrotem mi brat przyprowadził ,bo rodzice do szczecina pojechali,spacerek ,obiad i już ponad pół dnia w tyle:rofl2:
Na razie odpadam ,może z czasem sie przyzwyczaje:szok:

reklama
kurczę jak sie sprawdza swoją substrykcję???? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:po co oni to wszystko zmieniali,chyba im sie za bardzo nudziło,do bani jest to nowe bb :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

ide stąd bo sie wkurzyłam :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
widze ze masz takie odczucia co do strony jak ja
No tak spanie do 12 hehe-tez bym tak chciala
Chinszczyzne tez bym sobie zjadla,ale to moze w jakis dzien sobie zrobie
ANIU
Jaki to hest rower bez pedalow???

O kurde pobudka o 6;30-masakra.
Ja sie przebudzilam po 6 bo Klaudia cos pojekiwala i mnie wolala ze ma krzywo poduszke i musialam Jej poprawic.
A to BB nowe juz widzialam wczoraj na moderatorni i mi sie podobalo wizualnie,ale tearz tez nie moglam sie polapac bo wchodzac w dany temat wyswietlaja sie ostatnie posty ale mam nadzieje ze to zmienia

Muszisz kliknac w ten "+" jak chcesz zacytowac kilka cytatow tak jak przed zmiana a pozniej do gory na lewo w odpowiedz na ten temat czy cos takiego

A subskrybcje to sprawdzasz w ustawieniach-to jest do gory na prawo

My wstalismy kolo 9 tzn ja bo dzieciaki juz wczesniej.Ale jakos sie wyspalam.Slonce pieknie swieci,wiec po sniadanku zniose mlodym rowerki i beda smigac po podworku.Mam nadzieje ze jest cieplo
to jest taki pojazd jak rower tylko nier ma pedalow i nozkami trzeba sie odpychac
Jestem:sorry: ale te nowe BB do dupy:sorry: nie podoba mi sie za bardzo.....
no i na nowo trzeba sie przyzwyczajać:sorry:

a ja Wam powiem, że mieliśmy wczoraj miły wieczór:-) wypiłam 4 piwa:szok: ale reszty opowidac nie bede:zawstydzona/y::rofl2:

nto super- zawsze będziecie na swoim- nieważne jak na początku- wszystko sobie robicie po swojemu:tak: oby Wam za remont spuścili:tak:

wspólczuje....

co do farbek, to ja sie z nim bede bawic w lato jak nie bedzie mial roku nimi:-D a potem bedde go juz uczyła normalnie alowac jak bedzie starszy;-)

a co do wózka, to jednak kupilam ten bez regulacji- z regulacją zaden mis ie nie podoba, a jak jest to drooogi i mni ena niego nie stać:no: ja nie chodze duzoz wózkiem, większosc wszedzie autem,a wóek to tylko na spacer, więc nic sie maksowi nie stanie;-) poza tym doszłam do wniosku ze gdyby to bylo tak wane, to nie dopusciliby ylu wózków bez regulacji do sprzedaży:tak:

to super - miłego popołudnia;-)
dzięęęęęęęę-kuuuuu-jeeeeee:rofl2::rofl2:
jedyne co fajne w nowym forum ze mozna podziękować za posta:rofl2:

:szok::szok: co za gość:confused2:

mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:-(

to super ze juz lepiej:tak:

no to zaszlałaś:-D ja tez sie jutro biore za okna:tak::tak:

cirkawe cóż ja tak wzieło na wkurzanie Cie:sorry::-D:rofl2:
ale sie jej czepiasz:rofl2::rofl2::rofl2:

pewnie jej chodziło o kącik, chcala napisać koncik, bo mogła zrobić bląd ort, a jeszcze jej sie wdało u przez przypadek:rofl2::rofl2::rofl2:

:rofl2::rofl2::rofl2::-D

masakra, ja nie umiałam posta napisać:confused2:

mi sie niebardzo podoba bo takie surowe teraz białe:confused2: i jeszcze trzeba sie na nowo przyzwycajać:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

wrrrrrr tez sie wkurzyłam jak weszłam:crazy::wściekła/y::wściekła/y:
ciotka no to poszalleliscie wczoraj elegancko :))
Witam i ja

Co za zmiany musiałam trochę sie pozastanawiać jak napisac posta:-D:-D:-D:-D
I nie miałam wogóle buziek ale juz mam:-D:-D:-D

Ja siedze i obijam sie mąż chce zebym napiła sie z nim winka swojskiego moze skusze sie na łyczek:-):-):-)

No i obiadek trzeba zrobic ale nie mam pomyslu jest rosół ale to malo jak dla moich chłopaków:-:)-:)-:)-(
Miłej niedzielki dla wszystkch

ja Ci dam winko TY TY!!

Widze ze wiekszosc ma mieszane uczucia cop do nowego BB ale trzeba sie przyzwyczaic.Musze troche porzadku zrobic w ustawieniach bo to jakas masakra.Na obiad mielismy wczorajsza chinszczyzne
Jestesmy po kawce i ciescie.lali oglada bajeczke o ksiezniczce a moj poszedl chyba kawulca zrobic :D

Do góry