Mama Helenki
i Aniki :D
Kurcze nie moge sie przestwaic 
W tezmusicie wybrać zaawansowana edycję, żeby sie emotikony pojawiały

W tezmusicie wybrać zaawansowana edycję, żeby sie emotikony pojawiały

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja masz odpwiedź to tam gdzie jest zatwierdź odp to bok masz zaawansowana edycję i tam są emotki;-);-)Dzieki w koncu jakas podstawe opanowalam .Ale gdzie sa te buzki????????
Nie wkurzaj sie bo zlosc peiknosci szkodzi :-).
Bylismy w kociele ale nie dlugo bo z Oliwka nie dalo sie dzis wytrzymac.Caly czas chciala wychodzic z kosciola.Na dworze tez marudzila .Zaliczylismy krotki spacer A jak wrocilismy do domu to Oliwka dopiero usnela :-).
a może zęby???A ja powoli załapuję i nową szatę graf. będą nadal zmieniać i emoticony i kolory itp. Mam nadzieję że będzie lepiej.
Oj a ja mam dziś dzieńdo dupyyyyyyyyyyZjadłam naleśniki i tak mnie mzuliło, że ledwo siedze..czuję się okropnie..do tego dziś mamy isc na obiadek rodzinny do rodziców..nie wiem jak ja to nerwowo wytrzymam
A bejbes strajkuje mi i nie chce sapćani w nocy a ni w dzień! Płacze, jęczy i pół godziny wrzasku zanim zaśnie..a i tak zaraz się budzi. Ja nie wiem o co jemu chodzi
![]()
To podrzuc nam pozniej linka tego co sprzedajesz.a ja siedzę sobie na allegro i wystawiam troche rzeczy na sprzedaż
kurcze jak pisze to nie mam teraz tych buziek zaraz się wkurzę wrrrrr
A zagladalas Jemu do buzki?Moze zabki wychodza i dlatego taki jestA ja powoli załapuję i nową szatę graf. będą nadal zmieniać i emoticony i kolory itp. Mam nadzieję że będzie lepiej.
Oj a ja mam dziś dzieńdo dupyyyyyyyyyyZjadłam naleśniki i tak mnie mzuliło, że ledwo siedze..czuję się okropnie..do tego dziś mamy isc na obiadek rodzinny do rodziców..nie wiem jak ja to nerwowo wytrzymam
A bejbes strajkuje mi i nie chce sapćani w nocy a ni w dzień! Płacze, jęczy i pół godziny wrzasku zanim zaśnie..a i tak zaraz się budzi. Ja nie wiem o co jemu chodzi
![]()
Oj ja tez mam dzis dzien do dupy Ale o tym napisze nizej.Ja jednak zycze ci spokojnego i milego obiadu rodzinnego.Przynajmniej nie musialas robic obiaduA ja powoli załapuję i nową szatę graf. będą nadal zmieniać i emoticony i kolory itp. Mam nadzieję że będzie lepiej.
![]()
Super ze umowa podpisana.I co bedzie tam troche remontowac???????O matko a to co???? przeca tu nie da rady się połapać :/ zanim ja dojdę co gdzie i jak to rok minie! Ja wpadłam tylko się przywitać, wczoraj żeśmy podpisali umowę ale dopiero po świętach się tam przeprowadzimy. Idę bo nie wiem co i jakwpadnę wieczorem i się może połapię co i jak. Do potem
![]()
widze ze masz takie odczucia co do strony jak jakurczę jak sie sprawdza swoją substrykcję????po co oni to wszystko zmieniali,chyba im sie za bardzo nudziło,do bani jest to nowe bb
ide stąd bo sie wkurzyłam![]()
to jest taki pojazd jak rower tylko nier ma pedalow i nozkami trzeba sie odpychacNo tak spanie do 12 hehe-tez bym tak chciala
Chinszczyzne tez bym sobie zjadla,ale to moze w jakis dzien sobie zrobie
ANIU
Jaki to hest rower bez pedalow???
O kurde pobudka o 6;30-masakra.
Ja sie przebudzilam po 6 bo Klaudia cos pojekiwala i mnie wolala ze ma krzywo poduszke i musialam Jej poprawic.
A to BB nowe juz widzialam wczoraj na moderatorni i mi sie podobalo wizualnie,ale tearz tez nie moglam sie polapac bo wchodzac w dany temat wyswietlaja sie ostatnie posty ale mam nadzieje ze to zmienia
Muszisz kliknac w ten "+" jak chcesz zacytowac kilka cytatow tak jak przed zmiana a pozniej do gory na lewo w odpowiedz na ten temat czy cos takiego
A subskrybcje to sprawdzasz w ustawieniach-to jest do gory na prawo
My wstalismy kolo 9 tzn ja bo dzieciaki juz wczesniej.Ale jakos sie wyspalam.Slonce pieknie swieci,wiec po sniadanku zniose mlodym rowerki i beda smigac po podworku.Mam nadzieje ze jest cieplo
ciotka no to poszalleliscie wczoraj eleganckoJestemale te nowe BB do dupy
nie podoba mi sie za bardzo.....
no i na nowo trzeba sie przyzwyczajać
a ja Wam powiem, że mieliśmy wczoraj miły wieczór:-) wypiłam 4 piwaale reszty opowidac nie bede
nto super- zawsze będziecie na swoim- nieważne jak na początku- wszystko sobie robicie po swojemuoby Wam za remont spuścili
wspólczuje....
co do farbek, to ja sie z nim bede bawic w lato jak nie bedzie mial roku nimia potem bedde go juz uczyła normalnie alowac jak bedzie starszy;-)
a co do wózka, to jednak kupilam ten bez regulacji- z regulacją zaden mis ie nie podoba, a jak jest to drooogi i mni ena niego nie staćja nie chodze duzoz wózkiem, większosc wszedzie autem,a wóek to tylko na spacer, więc nic sie maksowi nie stanie;-) poza tym doszłam do wniosku ze gdyby to bylo tak wane, to nie dopusciliby ylu wózków bez regulacji do sprzedaży
to super - miłego popołudnia;-)
dzięęęęęęęę-kuuuuu-jeeeeee![]()
jedyne co fajne w nowym forum ze mozna podziękować za posta
co za gość
mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:-(
to super ze juz lepiej
no to zaszlałaśja tez sie jutro biore za okna
cirkawe cóż ja tak wzieło na wkurzanie Cie
ale sie jej czepiasz
pewnie jej chodziło o kącik, chcala napisać koncik, bo mogła zrobić bląd ort, a jeszcze jej sie wdało u przez przypadek
masakra, ja nie umiałam posta napisać
mi sie niebardzo podoba bo takie surowe teraz białei jeszcze trzeba sie na nowo przyzwycajać
wrrrrrr tez sie wkurzyłam jak weszłam![]()
Witam i ja
Co za zmiany musiałam trochę sie pozastanawiać jak napisac posta
I nie miałam wogóle buziek ale juz mam
Ja siedze i obijam sie mąż chce zebym napiła sie z nim winka swojskiego moze skusze sie na łyczek:-):-):-)
No i obiadek trzeba zrobic ale nie mam pomyslu jest rosół ale to malo jak dla moich chłopaków:--
-
-(
Miłej niedzielki dla wszystkch