reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale lipa. A jsli moge wiedzieć, to ile tzreba miec na osobę, żeby się o cos starać? I czy wszedzie jest tak samo, chyba tak, co?

Malina ja przy tobie wymiękam:)))

hehehehehehehe
widac należało się.
U mojego P w pracy jest taki jeden zakapiocha, nie dość, ze , a szkoda gadać, najlepsze-on tez wszystkim wyzera sniadanie, wypija kawy, no i ch lopacy nalali mu do kubka , wypłukali w tym i postawili. Przyszedl na śniadanie, zaparzył se w tym czyjejś kawy i mówi, że jak siki smakuje, hehehehe. Ale wypił do dna. Chłopaki mało z krzeseł nie pospadali.

Niech mnie ktoś kopnie w dupsko, pozmywałam i wen asię skończyła.
Kurde, chce dziś wszsystko porobić bo może moj mialby jutro w koncu wolne, to by sie razem posiedzialo, a nie na szmacie latało.
dobrze mu zrobili.
To się facet napił.:-D:-D:-D:-D

Nie warto :no::no: byłam tam, przez chwilkę, może dwie panienki sympatyczne, a reszta nie odzywa sie do nikogo poza sobą :baffled:

U mnie tez tak jest i srasznie mnie to wpienia :wściekła/y:
Dzięki za info MH to nie będę zaglądać :happy::happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Kerna ja mam taki sam plan co niektórym w tej zasranej firmie coś na sranie dać:-D:-D:-D:-D:-D
a co do progów i zasiłków to śmiechu warte no 350 razy 3 u was to daje kwotę szumną no niech ich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no tak za 1050 zł to kurna żyć nie umierać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja bym sie odwołała wyżej bo ok jest was 3 a nie przekraczacie bóg wie ile a 4 członek rodziny w drodze:tak:
Lunka siki no sikam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MH mi też się stronka nie odświeża:no::no::no::no::no: a szlag mnie trafia bo mam czasamiwrażenie że jestem sama :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Natalineczka ja do szkoły internetowej nie chodziłam i rozeznania nie mam :no: a poszłabym ale do takiej normalnej co się trzeba ubrać umalować ludzi spotkać odezwać no i WYJŚĆ Z DOMU!!!!!!!!!!!!!!!
się mięso smaży ,się woda na kaszę nastawiła sie tzreba by ruzyć ale mi się nie chce:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ale lipa. A jsli moge wiedzieć, to ile tzreba miec na osobę, żeby się o cos starać? I czy wszedzie jest tak samo, chyba tak, co?

Malina ja przy tobie wymiękam:)))

hehehehehehehe
widac należało się.
U mojego P w pracy jest taki jeden zakapiocha, nie dość, ze , a szkoda gadać, najlepsze-on tez wszystkim wyzera sniadanie, wypija kawy, no i ch lopacy nalali mu do kubka , wypłukali w tym i postawili. Przyszedl na śniadanie, zaparzył se w tym czyjejś kawy i mówi, że jak siki smakuje, hehehehe. Ale wypił do dna. Chłopaki mało z krzeseł nie pospadali.

Niech mnie ktoś kopnie w dupsko, pozmywałam i wen asię skończyła.
Kurde, chce dziś wszsystko porobić bo może moj mialby jutro w koncu wolne, to by sie razem posiedzialo, a nie na szmacie latało.
:-D:-D:-D:-D kubeczek tez fajne
a co do progów to są różne niestety, prawie do każdego świadczenia jest inny próg:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
dla mnie to jest głupota
Odświerza wam się stronka sama? Bo ja ciągle musze to robić, zeby zobaczyc czy cos napisane. Anabubie przez to zaraz transwer sie skonczy.
niestety ja też tak mam ale myslalam ze to norma bo wczesniej tez tak mialam, tzn wczesniej wczesniej bo juz pozniej nie:tak::tak::tak::tak:
troche zawile ale moze kotoras rozumie:sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie wczorajszy obiadek czyli ryż z kurczakiem z warzywami.:-) Malina ty leniu wstrętny!!!:cool2::cool2::cool2: no ale jak masz wode tak super wytresowana że sama ci sie do gara leje to luzik;-);-)
No właśnie ja nie wiem co teraz zrobić!!! no daj spokój mój dostaje 915zł na rękę a na umowie ma oczywiscie więcej... no i jej mówię, że szczepionka, że rachunki..a ona że nie przekraczamy i nic nie zrobi. Ewentualnie moge zebrać zaświadczenia...ze mały potrzebuje tej szcepionki jak wody:wściekła/y: a aj że w ciaży jestem...no i wtedy coś nam dadzą ale to nie będzie duzo :sorry2::sorry2:

My juz po spacerku i zakupkach a dziewczynki juz leza w wyrkach:tak::tak::tak:
Jeszcze w sklepie zawołały bulke i zjadly po pol:tak::tak::tak:Jak wstana to odgrzeje obiadek i bedziemy jedli:tak::tak::tak:
Zaraz planuje wstawic na jutro pomidorowe:tak::tak::tak:
Ja siedze sobie na allegro i zamiast capucinko mam flache coli bo juz tak dawno za mna chodzila:tak::tak::tak:
Zapomnialam Wam napisac ze jak wlaczalam Im rano bajki to najpierw musialam ustawic godzine na dekoderze bo cos mi sie porypalo tam i moja Klaudia tak czeka na te bajki i czeka az wkoncu mowi do mnie " no dalje te bajki bo sie wk****e:szok::szok::szok:No bylam w mega szoku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobra moje kochane.
Czas na neta się dla mnie skończył.
Co prawda w między czasie wstawiłam pranie,zmywarkę,zjadłam obiadek i młodego nakarmiłam,podmieniłam wodę w zbiorniku i zmieniłam królikowi w klatce,więc na pusto nie siedziałam.:no::happy2::happy2:
Czas zbierać się do fundacji.
Małego przegonię 3 przystanki na piechotę to w fundacji spokojniejszy będzie.:-D:-D:-D:-D
kurcze skad ty bierzes te sily i energie :szok::szok::szok::szok::szok:
ja to ostatnio wogele nie mam na nic sily a o energii zyciowej to nawet nie pamietam czym to sie objawia:no::no::no::no::no:
Kerna ja mam taki sam plan co niektórym w tej zasranej firmie coś na sranie dać:-D:-D:-D:-D:-D
a co do progów i zasiłków to śmiechu warte no 350 razy 3 u was to daje kwotę szumną no niech ich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no tak za 1050 zł to kurna żyć nie umierać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja bym sie odwołała wyżej bo ok jest was 3 a nie przekraczacie bóg wie ile a 4 członek rodziny w drodze:tak:
Lunka siki no sikam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MH mi też się stronka nie odświeża:no::no::no::no::no: a szlag mnie trafia bo mam czasamiwrażenie że jestem sama :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Natalineczka ja do szkoły internetowej nie chodziłam i rozeznania nie mam :no: a poszłabym ale do takiej normalnej co się trzeba ubrać umalować ludzi spotkać odezwać no i WYJŚĆ Z DOMU!!!!!!!!!!!!!!!
się mięso smaży ,się woda na kaszę nastawiła sie tzreba by ruzyć ale mi się nie chce:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ja tez bym poszla ale kaski nie mam i zbytnio nie mam czasu i zreszta ochoty j.w.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D
a poki i tak siedze w domku i do pracy na pewno nie pojde wiec ten czas wegetacji na podniesienie kwalifikacji bym se poswiecila

dowikla:szok::szok::szok: o masakra!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: ale tekst:szok::szok::szok::szok:

A co do otyłości Twoich dziewczyn:-D złota rada mojej wszechwiedzącej mamy:
dawaj jeść dużo słodkiego, bo wtedy się soki trawienne wydzielają czy cos tam i dziecko cały czas chce jesć. Wtedy jest grubiutkie i ładnie je:tak: tak wiec do dzieła!!!

dowikla:szok::szok::szok: o masakra!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: ale tekst:szok::szok::szok::szok:

A co do otyłości Twoich dziewczyn:-D złota rada mojej wszechwiedzącej mamy:
dawaj jeść dużo słodkiego, bo wtedy się soki trawienne wydzielają czy cos tam i dziecko cały czas chce jesć. Wtedy jest grubiutkie i ładnie je:tak: tak wiec do dzieła!!!

WOW co za dobra rada:szok::szok::szok:Nie ma to jak upas dzieci slodyczami:baffled::baffled::baffled:
Dzieki,ale w takim razie juz wole zeby byly takie jakie sa;-):-)

Co do tej baby z opieki to nie fajnie:no::no::no:
No ale jak uda sie Tobie zalatwic te zaswiadczenia i chce sie Tobie to neich płaca o co-po to sa

reklama
Dowikla myslałam, że się skusisz jednak:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:;-)
no z tym mopsem mnie zrobili nieźle....kurde matka mi małego wzięła do siebie i trafia mnie:wściekła/y: nie znosze jak ona opiekuje sie małym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry