reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka.

wpadłam na chwilkę.
Oliwka usypia a my oglądamy King Konga :tak::tak::tak::tak:

a mni e całe dziąsło boli od tego wyrwanego zeba.masakra.zaraz wezmę znowu przeciwbólowe.

Teściowa podeszła mi do tego dentysty i wypisał mi receptę na antybiotyk.ale do teściów jedziemy dopiero niedzielę ,musze jakos do tego czasu wytrzymać.

a dlaczego nie ma nikogo?jak ja mam chwilke aby z wami posiedziec to jak na złość wszystkie wybyły :cool::cool::cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
AGNES wspolczuje bolu :-(.
KERNA fajnie ze M zajmie sie malym jak pojdziesz do szpitala.A kiedy dokladnie idziesz?i jak dlugo tam bedziesz?

Dziekuje wam dziewczyny za wszystkie komplementy.Przez ponad 7 lat nie uslyszalam od M tylu komplementow jak od was w ciagu jednego dnia :-).

My ogladamy kin konga :-).

Dzis zadzwonila do mnie kolezanka czy nie chce jutro z Oliwka jachac na darmowa wizyte u logopedy .Wiec jade :-).
Jedziemy kolo 11.30 Oliwka jest zarejestrowana na 12.20 :-).

Ja juz mowie dobranoc :-)

Witajcie :-)

Czy mogę tu do Was dołączyć :blink:
Jakoś wcześniej nie widziałam tego wątku, a też sama siedzę z córeczką w domu :tak:

Kerna my się już poznałyśmy na innym wątku ;-)
witam na forum
,,,,,,,,,,ggtfhvvvvvv vvASDTRVVffffffffffffffffffffffffffff:-Dwitam a to na poczatku toGabih:baffled:hhhhhhhhhhawsdrgyhhhhuhjh9hhkohlhp;'][hhhjjjjj
:-D:-D:-D
Moni kja jestemz Krosna..takze i też nie tak blisko:tak:
A z klawiarutą..dajceie spokój mój musi se poklikać bo inaczej nie ma zabawy...i to upodobał sobie ten przycisk co otwiera wndowsa...:sorry2::sorry2:
moja tez lubi ten przycisk:-D
Będzie pyszne

To już coś więcej wiemy o Tobie.

Wróciłam jakiś czas temu z fundacji.
Jak mówiłam tak zrobiłam przegoniłam Kubę 3 przystanki aytobusowe na piechotkę :-D:-D:-D
potem w sali SI sam się na maxa dobodżcował,bo dziś mu Andrzej pozwolił na wszystko co chce :szok::szok::szok::szok:
Poszła więc w ruch deskorolka,duża piłka z kolcami (taka metrowa) ,podwieszane huśtawki,sak ,równoważnia,przeciąganie liny ,ale na deskorolce i ciągnał się sam do ściany ,trampolina,materace,gry,klocki,ziarna w miskach no istny cyrk mu dziś zrobił.:-D:-D:-D:-D
Po takiej intensywnej zabawie myślałam,że on będzie wykończony a on z powrotem też na piechotę wrócił i to prawie cały czas podbiegał sobie podśpiewując .:szok::szok::szok::szok::-):-):-):-)
No ma chłopak nadmiar energii ,że ho ho.
Wpadł do domu to 2 kawałki z mega pizzy obsunął i 1.3 szklanki soku wypił na raz.:-D:-D:-D:-D:-D
A ja wlazłam na kompa i odkleić się nie mogę.:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Ale dość.
Uciekam kochane.
Zaplanowałam jeszcze na dziś sprzątnięcie chałupki i późny obiadek trzeba dla D zrobić .
Jutro szkoła ,więc i poczytać nieco materiałów trzeba.:tak::-):-)
jak widze po opisie sporo syn sie wyszalal ale co z tego jak na spacer mial jeszcze sile:-DChyba musialby tam caly dzien spedzic wtedy by mu sil zabraklo i prosilby Cie o podwozke taxi po dom:-D
HEJ.Dziewczyny, moge sie do Was dołączyć?:-) Jestem na forum od niedawna,udzielam sie w kilku wątkach ale tutaj jest jakos tak bardziej gwarno:-D;-)
Mam 33 lata i tez jestem z podkarpacia a dokładnie z okolic Stalowej Woli.
witam na forum a Ty to juz 4 z podkrpacia:happy2:
AS kurcze!!! Ja nigdu jeszcze nie widziałam takiej reakcji bejbesa na tą bajke:szok::szok: pusciłam mu, a ten zaczął zachodzić się ze śmiechu i tańczył!!:-D:-D:-D:-D musiałam mu ten kawałek puszczać chyba ze 20 razy bo inaczej to ryk, wycie że aż ślinił się i pokładał na podłodze:szok::szok::szok::szok: coś w tym musi być!! Ja w życiu nie przypomniałąbym sobie tej bajki:no::no::no::no: pewnie jest jeszcze mnóstwo super naszych starych bajek których nie pamiętam... muszę sobie pościagać z chomika:tak::tak::tak: dzięki!!!
a kurcze już jest pewniak to powiem wam dobranowinę!!! okazuje się, że M zaopiekuje sie małym jak będę w szpitalu:tak::tak::tak: ohhhh będę spokojna przynajmniej a i mały nie odczuje tak zmiany:tak::tak:
no widzialas kochana teraz wiesz co puscic zeby maly sie uspokoil:-Dprzy okzaji sam poprawi sobie humorek:happy2::happy2:
Ja tez ide ogladac z synem film na polsacie ALVIN I WIEWIÓRKI własnie sie zacząl.....

Zdążyłam zrobic kisie bede wcinac :-D:-D:-D:-D

A miałam isc sie kąpać wykąpie sie na reklamach :-D:-D
kisiel tez bym zjadla musze sie do plskirgo kiosku kulnac :) Poszalalas z tymi porzadkami w szafkach :cool2:A kapiel w reklamie walniesz bo te trwaja dosc dlugo:-D
hejka.

wpadłam na chwilkę.

a mni e całe dziąsło boli od tego wyrwanego zeba.masakra.zaraz wezmę znowu przeciwbólowe.

Teściowa podeszła mi do tego dentysty i wypisał mi receptę na antybiotyk.ale do teściów jedziemy dopiero niedzielę ,musze jakos do tego czasu wytrzymać.
czesc :) wspolczuje Ci bolu ale po co Ci ten antybiotyk?w niedziele to nawet nie bedziesz pamietala ze zeba wyrwalas:tak:
AGNES wspolczuje bolu :-(.
KERNA fajnie ze M zajmie sie malym jak pojdziesz do szpitala.A kiedy dokladnie idziesz?i jak dlugo tam bedziesz?

Dziekuje wam dziewczyny za wszystkie komplementy.Przez ponad 7 lat nie uslyszalam od M tylu komplementow jak od was w ciagu jednego dnia :-).

My ogladamy kin konga :-).

Dzis zadzwonila do mnie kolezanka czy nie chce jutro z Oliwka jachac na darmowa wizyte u logopedy .Wiec jade :-).
Jedziemy kolo 11.30 Oliwka jest zarejestrowana na 12.20 :-).

Ja juz mowie dobranoc :-)
faceci raczej malo komplementow wala swoim zonka wiec nie martw sie my nadrabiamy na forum :))

hejka.

wpadłam na chwilkę.

Agnes nie czekaj do niedzieli.:no:
Idź jutro gdziekolwiek do dentysty i sprawdź czy Ci się nie zrobił suchy zębodół,bo jak tak to z bólu będzie cięzko wytrzymać.:tak::baffled::baffled:
Możliwe,że też się robi stan zapalny,albo po prostu jest tak dziąsło poharatane,że coś Ci wpadło z jedzenia i zatyka :sorry2::sorry2::sorry2:

no i film sie skonczył był fajny synkowi sie podobał :-):-):-)

A i jak oglądał film to wypadl mu ząbek wkońcu dwójka nadolebo juz od jakiegos czasu mu se ruszała:-)no i ząbek wyladował pod poduszka pewnie liczy na pieniażki bo ktos mu naopowiadal o wrózce zebowej która zabiera ząbka a kase zostawia :-):-):-)a to chyba sprawka mojej mamuski:tak::tak::tak:

Siostra jak czwarta z podkarpacia bo ja naliczyłam trzy , ja kerna i anek kogo jeszcze ominełam???

Agnes nie czekaj do niedzieli.:no:
Idź jutro gdziekolwiek do dentysty i sprawdź czy Ci się nie zrobił suchy zębodół,bo jak tak to z bólu będzie cięzko wytrzymać.:tak::baffled::baffled:
Możliwe,że też się robi stan zapalny,albo po prostu jest tak dziąsło poharatane,że coś Ci wpadło z jedzenia i zatyka :sorry2::sorry2::sorry2:

nic niemogło mi tam wpaść bo mało jadłam dzis i drugą stroną całkowicie :tak::tak::tak::tak:

a jutro jest sobota to gdzie mam iść?nigdzie nie pójdę

Agnes na ból zeba bardzo dobre sa tabletki aleve takie małe niebieskie tableteczki ............

To były jedyne tabl które pomogły mi na ból zeba jak miałam kanałowo leczony...........
Wczesniej wziełam 5 apapówi nic nie pomogły a tu jedna tabl i pół godzinki wszystko przeszło i tak przez dwa dni byłam na nich nim przestało boleć.........

reklama
Agnes na ból zeba bardzo dobre sa tabletki aleve takie małe niebieskie tableteczki ............

To były jedyne tabl które pomogły mi na ból zeba jak miałam kanałowo leczony...........
Wczesniej wziełam 5 apapówi nic nie pomogły a tu jedna tabl i pół godzinki wszystko przeszło i tak przez dwa dni byłam na nich nim przestało boleć.........

no niestety nie mam ich w domu :no::no::no::no:
ja sie szprycuję ketonalem :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry