reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

natalineczka ale on też melczko pije nie?? to też są płyny:tak:
Mój fakt jest rok starszy i rano szklanak mleka i wieczorem też. A między poija soczek słaby tak to szklanki...czyli niecałe 3 szkl. dziennie płynu.
edit
Dowikla no masz racje...masz.... wiesz czasem mama wrażenie że ja nic nie robi a on ciągle coś. Wraca z roboty, zajmuje soe małym, kapie go, myje mi gary..a tak jak dzisiaj to jeszcze na spacer z nim polazł i żadnej pieluchy jeszcze nie zmieniałam!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Moi to by mogli non toper pic a i tak ciagle Im malo:baffled:Ale neich pija ja Im tam nie zaluje;-):-)
Wlasnei Klaudia dostala wscieklizny bo Wiktoria zabrala Jej taki traktorek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Lezy,kopie w wyro i krzyczy:szok::szok::szok::no::no::no:

witamy serdecznie :tak::tak::tak::tak:

czarek poszedlspac po 10 rano wstal przed druga i po drugiej znow poszedl spac, przed chwila dopiero wstal,rano wypil100 ml hebatki pozniej tez jakies 75 ml
teraz zjadl troszeczke rosolku i ma herbatke
powiedzcie i czy to nie jest za malo??
boje sie zeby mi sie nie odwodnil :-:)-:)-:)-:)-(

natalineczka555-ja pamietam jak mój starszy synek kiedys mial wirusa(wymiotowal,czyscilo go)pani dr.kazała mu dawac mniej płynów ale za to bardzo czesto(bo im wiecej wypił za jednym razem to zaraz zwymiotował)jak bedziesz mu dawała bardzo czesto pic to nie boj sie nie odwodni sie!!
a w jakim wieku jest czarus?

ja miałam dzis podobna noc do twojej,malo co spalam!
jeden z moich blizniakow ząbkuje i tak sie biedactwo meczy ze szok.nic mu jusz nie pomaga(1-2godz i krzyk)
płacze, paluszki do buzi wkłada poprostu masakra!!!!!!!!!!!!!

witam wszystkie mamusie!!!
mam pytanko-czy moge do was dołaczyc bo tak jak wy jestem mama siedzącą w domu z dzieciakami?

może pare słów o sobie....!
mam na imie lidka i jestem mamą 3 kochanych dzieci 6-latka krystianka i 10-miesiecznych blizniakow alana i mikolaja.
całą rodzinka mieszkamy w rzeszowie.

strasznie tu u was fajnie i przedewszystkim tyle sie tu dzieje!!
mam nadzieje że bede mogla z wami poplotkowac.

pozdrawiam goraco!!!!
witaj, zapraszamy do nas:tak:
Witam i zapraszam do czestego pisania:tak::tak::tak:

I bardzo dobrze robi:tak::tak::tak:Przeciez Ty MUSISZ sie oszczedzac dla siebie i dla dzidzi,a wiec len sie ile wlezie a nie marudz nam tutaj;-):-):-):-)

Witam kolejna nowa mamusie:tak::tak::tak:
Ja tez mam szeciolatka i prawie trzyletnie blizniaczki:tak::tak::tak:

Ja wlasnie sie wykapalam i umylam glowe,dziewczynki sie bawia a Dominik poszedl do mojego szwagra ogladac mecz:tak::tak::tak:
ijjeeeeeeeeee :zawstydzona/y: ja szczerze mówiąc nie zauważyłam ze one juz 3 lata beda mialy:szok::szok::szok::szok: ja sie na 2 zatrzymalam:D

Witam !!!
ja tu nowa jestem mimo ze prawie od dwoch lat siedze w domu....
tak czytam wasze posty i mysle ze jeszcze nie jest tak zle...
ja od kiedy urodzilam czyli prawie dwa lata temu , nie wyszlam z domu bez wozka ...maz wogole z nia nie siedzi ...zapomnialam juz co to fryzjer ...wyjscie do baru... itp....
a ze cora zawsze ze mna bo nidgy nikt jej nie wzial nawet na spacer terza jest tragedia bo mnie na krok nie puszcza
wy chociaz macie "wychodne" godzine;; dwie ja nawet tego wiec pocieszcie sie i dziekujcie mezom
pozdrawiam
witaj;-)

dowikla-powiedz mi jak to jest ze starszyni blizniakami?
czy twoje panny sa teraz gorsze i bardziej ci daja popalic,czy jak były mniejsze to bylo gorzej?
bardzo jestem tego ciekawa.bo ja mam nadzieje i tak sobie mysle że jak moi chłopcy bedą starsi to bedzie mi lżej(ale mogę sie mylic)
bo teraz to czasem mi rece opadają,nie mam do nich siły i powoli cierpliwosci mi brak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

natalineczka ale on też melczko pije nie?? to też są płyny:tak:
Mój fakt jest rok starszy i rano szklanak mleka i wieczorem też. A między poija soczek słaby tak to szklanki...czyli niecałe 3 szkl. dziennie płynu.
edit
Dowikla no masz racje...masz.... wiesz czasem mama wrażenie że ja nic nie robi a on ciągle coś. Wraca z roboty, zajmuje soe małym, kapie go, myje mi gary..a tak jak dzisiaj to jeszcze na spacer z nim polazł i żadnej pieluchy jeszcze nie zmieniałam!!!!
no wlasnie dzis mleka nie pil, nie chcial:no::no::no::no::no:
natalineczka555-ja pamietam jak mój starszy synek kiedys mial wirusa(wymiotowal,czyscilo go)pani dr.kazała mu dawac mniej płynów ale za to bardzo czesto(bo im wiecej wypił za jednym razem to zaraz zwymiotował)jak bedziesz mu dawała bardzo czesto pic to nie boj sie nie odwodni sie!!
a w jakim wieku jest czarus?

ja miałam dzis podobna noc do twojej,malo co spalam!
jeden z moich blizniakow ząbkuje i tak sie biedactwo meczy ze szok.nic mu jusz nie pomaga(1-2godz i krzyk)
płacze, paluszki do buzi wkłada poprostu masakra!!!!!!!!!!!!!

czarek ma 1,5 roku
probuje mu dawac pic ale cos marnie mu to idzi:no::no::no::no:

w dodatku zmierylam mu temp ma 38,6 zaraz mykam po nurofen czi ibuprofen czy co ja tam mam n goraczke:sorry2::sorry2::sorry2:
nigdy nie uzywalam to nie wiem:zawstydzona/y:;-);-)

dowikla-powiedz mi jak to jest ze starszyni blizniakami?
czy twoje panny sa teraz gorsze i bardziej ci daja popalic,czy jak były mniejsze to bylo gorzej?
bardzo jestem tego ciekawa.bo ja mam nadzieje i tak sobie mysle że jak moi chłopcy bedą starsi to bedzie mi lżej(ale mogę sie mylic)
bo teraz to czasem mi rece opadają,nie mam do nich siły i powoli cierpliwosci mi brak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja Ci powiem ze nie narzekam:szok:Jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy blizniaczej bo myslalam ze bedzie o WIELE gorzej:tak::tak::tak:Jak byly malutkie to bylo ok i caly czas buszowaly na podlodze i aj moglam zawsze wszystko zrobic i na wszytsko mialam czas i tak jest do dzisiaj:tak::tak::tak:A moje dzieci uwioerz mi nie naleza do najgrzeczniejszych:no::no:
Wiadomo ze mam gorsze dni i najchetniej to bym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale ogolnie jest oki:tak::tak::tak:
Moze to zalezy od mojego podejscia do wszytskiego

no wlasnie dzis mleka nie pil, nie chcial:no::no::no::no::no:

czarek ma 1,5 roku
probuje mu dawac pic ale cos marnie mu to idzi:no::no::no::no:

w dodatku zmierylam mu temp ma 38,6 zaraz mykam po nurofen czi ibuprofen czy co ja tam mam n goraczke:sorry2::sorry2::sorry2:
nigdy nie uzywalam to nie wiem:zawstydzona/y:;-);-)

Oj biedaczek:no::no::no:

Ja Ci powiem ze nie narzekam:szok:Jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy blizniaczej bo myslalam ze bedzie o WIELE gorzej:tak::tak::tak:Jak byly malutkie to bylo ok i caly czas buszowaly na podlodze i aj moglam zawsze wszystko zrobic i na wszytsko mialam czas i tak jest do dzisiaj:tak::tak::tak:A moje dzieci uwioerz mi nie naleza do najgrzeczniejszych:no::no:
Wiadomo ze mam gorsze dni i najchetniej to bym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale ogolnie jest oki:tak::tak::tak:
Moze to zalezy od mojego podejscia do wszytskiego

dzieki ci bardzo że mi co nie co napisala.
moi panowie tak mi sie przynajmniej wydaje że nie sa tacy najgorsi czasem potrafia sie ladnie czyms zajac i ogulnie sa grzeczni.ale tez maja swoje gorsze dni i ja po prost czasem nie mam siły(ale chyba to normalne).teraz jest dla mnie najgorszy okres zaczynaja wstawac i nie moge ich z oka spóscic bo za chwile jest bach i straszny krzyk!!!!!!!!!!!

reklama
Ufff,skonczylam prasowanie:tak::tak::tak:Ale jest mi tak goraco ze szok:szok:
Dominik wlasnie przyszedl do domu i jest jeszcze weselej hehe;-):-)

LIDKA
Moje tez sie co chwile przewracaly ,ale One sa z typu dzieci Robocopy,wiec wstawaly i szly dalej ;-):-D:-D:-DBo One sa "niezniszczalne":-D:-D:-D
W sumie to nawet dobrze bo nei sa takie ze o wszystko mi placza:tak::tak::tak:moze to zasluga tego ze byly "wychowane" na podlodze:tak::tak::tak:
A Twoi sa wczesniakami?

Do góry