reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kochana to nie czytaj co bys sie nie denerwowala :tak::tak::tak:
ja tez z checia bym po lumpkach pochodzila ale niestety mam 13 km :confused2::confused2::confused2:
wiec moge pomazyc:confused2::confused2::confused2:
no Was czytam i odechciewa mi się:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo ja we wszystkim od razu widzę masakre, wojne rzeźnie..jestem "mientka" w tych tematach..
A z tyciem to co ci nie pasi???:eek::eek::eek: chcesz byc tłuściochem:eek::eek::eek: przytyjesz tyle ile będzie trzeba:tak::tak::tak: ja jestem w 18 i przybyło mi już 3 kilo i tym się martwie, że tak dużo:confused2:

reklama
Witam :-):-)
Aż mnie ciarki przeszły jak się dowiedziałam o samolocie i prezydencie. Najpierw to myślałam że to żałoba narodowa z powodu Katynia bo zobaczyłam czarny znaczek TVP1 i dopiero po chwili załapałam o co tak naprawdę chodzi. Mimo że polityki nie lubię i osób rządzących Polską to nigdy nikomu śmierci nie życzyłam :-:)-:)-(
My miałyśmy dzisiaj na rower iść ale zaczęło padać :crazy::crazy::crazy:, teraz Maja śpi a jak wstanie i pogoda będzie możliwa to może jednak uda się na ten rower wyjść

no Was czytam i odechciewa mi się:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo ja we wszystkim od razu widzę masakre, wojne rzeźnie..jestem "mientka" w tych tematach..
A z tyciem to co ci nie pasi???:eek::eek::eek: chcesz byc tłuściochem:eek::eek::eek: przytyjesz tyle ile będzie trzeba:tak::tak::tak: ja jestem w 18 i przybyło mi już 3 kilo i tym się martwie, że tak dużo:confused2:

boje sie ze z malym moze byc cos nie tak bo jak pamietal z czarkiem tylam jak sie patrzy i widzialam po sobie ze jestem w ciazy a teraz brzuch ledwo co mi widac no i "tylko" 3 kilo tez w 18 tyg:tak::tak::tak:
ale jak piszesz ze ty tez to juz sie nie martwie;-);-)

eee no co Ty!! Ja dizsiaj gadałam ze znajomą i ona szukała u mnie brzucha i .....nie znalazła:sorry: Podobno tak na pierwszy rzu oka kompletnie nic nie widać. A dodatkowo Ty przynajmniej czujesz ruchy a ja nic i zaczyna mnie to troszkę zastanawiać czy przez ten stres ostatni cos się nie stało:-(

eee no co Ty!! Ja dizsiaj gadałam ze znajomą i ona szukała u mnie brzucha i .....nie znalazła:sorry: Podobno tak na pierwszy rzu oka kompletnie nic nie widać. A dodatkowo Ty przynajmniej czujesz ruchy a ja nic i zaczyna mnie to troszkę zastanawiać czy przez ten stres ostatni cos się nie stało:-(

wiesz ruchy były ale ostatnio jakies takie jakby niewyczuwalne:eek::eek:
dlatego zaczynam sie bac:-:)-:)-(
czasem cos tam czuje ale nie tak jak czulam wczesniej:no::no:

reklama
Do góry