wiktoria12
Mama i żona :)
Czesc kobitki chciałam sie pochwalic ze dzieci dostały zjeżdzalnie od tatusia zadowolone zjezdzają ze szok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŻOŁĄDEK SOBIE ROZPYCHASZ, BEDZIE TYLKO GORZEJim wiecej zjem tym bardziej pozniej jestem głodna
oby mi to pozniej nie zostało![]()
łooo, ale burdello, no bez kitu jak u mojejA fotka gdzie?
Oj ja też widziałam różne bałagany.
Patrz mój Kuba
Zobacz załącznik 235424Zobacz załącznik 235424
no to superCzesc kobitki chciałam sie pochwalic ze dzieci dostały zjeżdzalnie od tatusia zadowolone zjezdzają ze szok
pisz pisz ile wlezie bo tu pustki ostatnio jak na saharzeWitajcie!
Dawno mnie nie byloale maz byl w domu i sporo zalatwien z Ani Komunia, i z Krzysiem do logopedy i na konsultacje wiec na necie bywalam rzadko i z ledwoscia zamkniete watki ogarnialam. Teraz znowu zostalam slomianka i wieczorami moge sobie na BB posiedziec.
Mam nadzieje ze pozwolicie mi pisac razem z Wami
Pozdrawiam i postaram sie wciagnac co u Was:-)
gratulacjeMamy pierwszego ząbka :-)![]()
ijeeeeeeeeeeeeee ja to bym zawału dostałagratulacjeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
natalineczka-mi sie cos wydaje że moi chłopcy tak samo bedą spac tylko raz dziennie:-(,a szkoda-bo kiedy spali to ja mogłam duzo rzeczy porobic a teraz.........no trudno,taki życie.
a co do obiadania sie to komu jak komu,ale ty morzesz sobie na to pozwolic.
ja tez po obiadku.M pojechal do sklepu,bo mi sie lodów zachcialo.
a i przyszedł rachunek za tel.280 zł.normalne mi nogi podcieło jak zobaczylam.ale jak sie papla przez tel.to sie płaci!!!
:-
angry: