reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziekuje w imieniu Maksa:-)

nic.. miałczy maluszek to ide powoli szykowac mu kąpiel....
chociaż wątpie żeby poszedl po niej spać:-D niecalą godzinę temu się obudził po 2 godzinnej drzemce:-D

Iwcik, gratuluję córeczki :tak::tak::tak:

Jak mi kiedyś odbije i będę chciał mieć 3 dziecko to też chce córeczkę :-D:-D:-D:-p

Madea, gratuluje ząbka :tak:

As, i co teraz?? bardzo cię ugryzł ??

Anabubka pojechała jakiś czas temu do domku, ja padam na pysk, dzieciaki wyciągnęły chyba wszystkie zabawki :-D:szok: No ale w końcu było ich cztery :szok::-D:-p Niki spi ciekawa jestem o której wstanie :confused2: Ja się zaraz przytulę do Helenki i odpoczywam :-)

Ja zaraz ide umyc glowe:tak:,a moje dzieci to normalnie ostatnio daja mega czadu:no:
Nie mam pojecia co sie z Nimi dzieje ostatnio:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Biedna Martynka

MH
Macie jakies focie?,ale tym razem z mamusiami;-):-)

Mamy drugiego ząbka!!! :-)

Natalineczka ja wstawiam przez strone:
TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

jak wstawiasz załączniki to wtedy sa małe i powiększają się jak się na nie kliknie:tak:
super gratulacje :tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
Wariacja totalna.
Ugryzł mnie w nogę pies fundacyjny ,z którym właśnie pracowałam.:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
i co teraz??
mocno cie ugryzl :eek::eek::eek::eek:

mlody juz po kapieli i w lozeczku do spania ale czy zsnie:eek::eek::eek:
zobaczymy zaraz ciocia wroci ze spoldzielni to ja zawolam na chwile a ja mykne do mamy po loda bopowiedzialam zeby mi kupila w sklepie:tak::tak::tak::tak:

A jednak jeszcze jestem. Witusia pięnie się wykąpała, ja w tym czasie zrobiłma jej pięknego warkocza dobieranego, hehe
Teraz czekam na na współnej. Zrobiłam jej mleczko i własnie podreptała na bajeczki. A niech ma, byle mi nie latała po kąpieli po chacie

Medea fajne zdjęcia akomentarze superaśne! No i gratki drugiego zębola!

ale ona duzo je:szok::szok::szok:
no co ty, to jest dużo?
Łącznie na cały dzień maksumalnie-2 butle kaszki, 3 kanapki ( bez skórki przeważnie), jeden deser, albo kilka biszkoptów, no i obiad.
A czasem zje tylko butle na dzień dobry o 6-7 rano, póżniej obiad o 14-15 i na spanie o 20 butla kaszki.

Wariacja totalna.
Ugryzł mnie w nogę pies fundacyjny ,z którym właśnie pracowałam.:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
ups, mocno Cię dziabnął???
Czym go wkurzyłaś?

reklama
Wiki, biedna Martynka :-(

Dowikla, żadnych :szok: Następnym razem musimy sobie sesje trzasnąć :-D:tak:

Anabuba właśnie napisła smska, że dotarły do domu :tak:

Dobranoc laseczki :-)

Do góry