reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no co ty, to jest dużo?
Łącznie na cały dzień maksumalnie-2 butle kaszki, 3 kanapki ( bez skórki przeważnie), jeden deser, albo kilka biszkoptów, no i obiad.
A czasem zje tylko butle na dzień dobry o 6-7 rano, póżniej obiad o 14-15 i na spanie o 20 butla kaszki.
nie no tak normalnie, wczesniej tak napisalas ze myslalam ze ona az tyle je:tak::tak:;-)
tak wiec widze ze moje dziecko jest calkiem normalne:sorry::tak::tak:

reklama
Kurczę noga mnie boli,a przypomniałam sobie,że dziś do sklepu zapomniałam isc :-D:-D:-D:-D:-D
Niedługo to o głowie na karku normalnie zapomnę.:-D:-D:-D
Ach to zabieganie.
Idę do sklepu ,wpadnę potem to może opisze mój szalony dzień.
Jak znajdę czas na to oczywiście.:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny mamy z M w piątek rocznicę i chcemy gdzieś wyjść....
u w sumie nie mamy pomysłi żadnego oprócz wyjścia do restauracji na kolacje....

w kinie akurat w ten dzień nic nie leci czego byśmy nie widzieli, albo nic godnego uwagi.....

więcej pomysłów nie mam....:zawstydzona/y:

jestem jeszcze i ja.
chlopcy wykapani,najedzeni ale ani mysla spac.slysze jak tam sobie gaworza i sie smieja.
nie ma sily do nich,mąz bedzie se z nimi meczyl ja pas-dzisaj.

as-bardzo pewnie boli?mnie kiedys kundel ugryzl i bolalo jak cholera.

mh-zazdroszcze wam tych spotkan!!
ja chetnie bym se chciala z wami kobietki spotkac a tu nie ma jak?mieszkamy dalko od siebe.

madeuska-wielkie gratulacje z okazji rocznicy.
a co do wyjscia to oprucz resteuracji to też nie mam żadnego pomysłu.

w kinie akurat w ten dzień nic nie leci czego byśmy nie widzieli, albo nic godnego uwagi.....

a macie gdzie malego zostawic:eek:
jesli tak to moze taki "fajny" wieczorek ;-);-)
swiece platki roz i kolacyjka jakas z malzami truskawkami i szampanem;-)
a pozniej moze coreczka:-p;-):-D:-D:-D

Wyjscie do restauracji fajnie, ja wolę cichą spokojną kawiarenkę z ciastem i lodami, mamy taką na uboczu, tzn, nie my, bo razem to jeszcze tam nie byliśmy a wybieramy się od 3 lat, wstyd jak nie wiem. Szwędaki do babci i gorąca noc przy winku, uuuuu, ale mi się marzanna włączyła, hihi

reklama
Do góry