reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A jak cwiczysz brzuch bo ja brzuszki robie i zastanawiam sie jeszcze nad jakims balsamem ujędrniającym macie jakies sprawdzone??
robie te cwiczenia [video=youtube;sWjTnBmCHTY]http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY[/video]

zwykle brzuski sa tylko na jedna partie brucha- tu masz na wszystkie 6 miesni;-)

ja uzywam na nogi roll on na cellulit a na brzuch tera akurat mam jakis z sorayi slim cos tam
jak go skoncze tu kupuje moj ulubiony- zolty ujedrniajacy garniera:tak:

witam dziołchy. Słuchajcie no poradźcie mi. Mima może tak iść na wesele czy jednak biała bluzka musowo? Bo nie wiem czy dokupić...Ta jest taka popielata..no i te napisy...Zobacz załącznik 236004
nie musi byc biała, ale ta z napisami :no:

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Wczoraj czasu na komputer nie było bo Maja jak to sama stwierdziła miała zły dzień czyli maruda włączyła się na całego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego ubzdurała sobie że mam jej kupić lalkę winx która to kosztuje prawie 100zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie da sobie przetłumaczyć że jej nie kupię :angry::angry::angry: i już nawet dzisiaj z rana płacz był o tą lalkę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas wreszcie słonko wyszło ale co z tego jak deszcz zapowiadają :sorry::sorry::sorry:

edit:Mam dla Was fotki mojego szkraba;-)
mama nie chciała mi dac więcej obiadku to chciałem zjeść śliniak:-D
bgxx1l.jpg

ciekawe czy uda mi się to całe wziąc do buzi....
6hlqb5.jpg

ale fajna zabawa:-D
2qnbjb9.jpg

no i o co Ci chodzi mamoooooo, ząbek mi wychodzi!
htw9i8.jpg

hmmmmm dobre to!
vmx4qb.jpg

Sama słodycz :tak::tak::tak:

Wariacja totalna.
Ugryzł mnie w nogę pies fundacyjny ,z którym właśnie pracowałam.:szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

To co to za piesek jak takie odbicia ma :szok::szok::szok:

Witam kochane czwartkowo :happy:
za oknem big słoneczko ale wieje tak że łep urywa :eek:
Lunka pytałaś o telefon no więc po burzy mózgów przetrzepaniu wszystkich możliwych opini ,dostępności w mix plusie wybór padł na samsung s 7530i ....wizualnie mi średnio podszedł :eek: nie ma klapki a dla mnie to big minus:eek:bo ja kocham klapki a on jest rozsuwany ale ma aparat 5 mega pikseli robi świetne zdjęcia nie jest dotykowy a ja dotykowców nie lubie jest prosty w obsłudze jakoś do niego przywyknę chyba :cool:mojego wymarzonego w mixie nie ma nawet w plusie nie jest dostępny a kupić za gotówkę to nie na moja kieszeń ale jak wygram wkońcu tą 6 w totka to jest mój :-D
Natalineczka pytałas o to jak jedza dzieci no u mnie wszytskie inaczej ale Antonio je tak
rano śniadanko ok 8 i jest to najczęściej chlebek z masełkiem + mięsko (nigdy wędlina na kanapce bo ma pawika:eek:)
godzina 11-12 drugie śniadanie jest to najczęściej zupka
godzina 15 -15.30 obiad jak była zupka to jest drugie danie np dziś kasza gryczana +karkówka+sos+surówka
godzina 17-17.30 podwieczorek np sok +biszkopty
godzina 19.30-20 kolacja np naleśnik lub omlecik najlepiej z malinkami od babci Marysi :-)
moje dziecko jak widzisz wcale nie ma w jadłospisie mleka nie lubi nie chce a ja uważam że skor o gnie chce
to widocznie go jego organizm nie potrzebuje:baffled:je żółty ser czasami kakao koktajle owocowe np wczoraj na zsiadłym mleczku zmiksowane owoce malinki jagody:tak:
Agnes i jaką decyzję podjeliście co do przedszkola????
Anabubka MH no kochane poprawić się roszę i zdjęcia przy następnej okazji pstrykać :-D
As kurcze mnie jak by pies ugryzł to bym do niego nie podeszła :no:ja się zresztą psów strasznie boję :zawstydzona/y:
Justyś jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Medea ale Max jest juz duży :szok:zresztą to już pół roczny facet:-Dgratki 2 zęba ale mu się terz sypią lawinowo :-Da fotki śliczne :tak: a co do rocznicy poieram wyjdźcie z domu:tak:sex w hotelu no jami ja bym obstawiała wersję Lunki :-D:-D:-D:-Dchoć taka restauracja....byle byście wyszli z domu:tak:
Wiki pytałaś o balsam ja używam lirene pomarańczowy on jest anty celulitowy i ujędrniający i jest fajny:tak:
Iwcik kochana a jak rodzinka zareagowała na wiadomość o kobietce w twoim brzuszku???masz opcję imienia dla córci???
Anka cholero ty tu nie planuj kopniaka na ciężarnej tylko szykuj sukieneczki po Laluni :-D:-D:-D:-D:-D
Lidka a myślisz że ja mam tu kogoś a niby w mieście mieszkam i to takim całkiem całkiem duzym :-p
tyle zapamiętałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a my dziś idziemy z Antonim na 12 do Julki na występy przedstawienie pod tytułem"WITAJ WIOSNO " muszę zaraz księciuniowi koszulę wyprasować bo Julka prosił byśmy przyszli na galowo :szok::-D:-D

haaaaa po cwiczeniach trzeba jesc kanapki z Nutellą i napić się kawki z mlekiem;-)
no nic trzeba iść coś porobić- kanapki zjdedzone, kawka wypita, to trzeba ogarac, bo jeszcze ani łóżko nie pościelone ani nic:eek:
Maks nie chce jeśc mleka:eek:
150 na niego czeka a on pluje tym i sie smieje jak mu włoże do buzi:rofl:

Witaj Asiu:-)

Ostatnia edycja:
napisy nie bardzo nie:baffled::baffled::baffled: właśnie...kurcze nie mam jak Was poczytać bo szperam i suzkam stroju na to cholerne wesele, Mima się nade mną znęca dodatkowo...

kernuś a nie masz tshirtu białego? też by mogł być do takich spodni, super to wygląda:tak: najlepiej taki troszkę obcisły;-)

przecież takiego dziecka nie musiz ubierać w garniaka;-)

Asiu ja nie ćwicze zeby schudnac:-D i tak wiem, że nie schudne:rofl:
to tak dla kondycji i dla dobrego samopoczucia, że cokolwiek robię:rofl:

reklama
nie mam nic białego..mam dwie jeszcze koszule ale z tych bardziej do dzinów. Jedna w kolorowe paski, druga w kratkę.....
Medea poćwicz za mnie co...plisssssss

Do góry