reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Medeuska ja musze po galaretke wyskoczyc bo mi brakuje do ciasta.No i chcialam dla Laury biale getry ale nie wiem czy dostane bo wczoraj bylkam w jednym sklepie i nie mieli maja drugi to ide jeszcze do tego drugiego:-D a noz widelec bedza:-D:-D

Cos sie zachmurzylo:baffled: oby nie padalo bo popoludniu chce do Agnieszki pojechac na plac zabaw.Ewentualnie kawa bedzie w domku a nie na placu zabaw:-D:-D Wazne ze dziewczyny sie pobawia:-)

Ania to dziś Emily jest na badaniach ????to &&&&&&&& zaciśnięte i niech Ag da znac po badaniach :tak:
:

Tak dzis maja badanie potu.Jechali na 8 do Dusseldorf. Ma do mnie zadzwonic jak juz cos bedzie wiedziala tzn jak beda po badaniach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam
Wlasnie zjadlysmy sniadanko i mlode juz siedza przed bajami:tak::tak:Zupka sie gotuje a ja mam troszke luzu

Od wczoraj moja siora zajmuje sie po kilka godzin synem mojej sasiadki.ten mlody ma 3 lata a jest tak neigrzeczny ze szok:szok::szok::szok:Wybiegal siorze na srodek ulicy nie zwracajac uwagi na to jak Ona Go wolala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale tak to jest jak swoje dziecko uwaza sie za najgrzeczniejsze na swiece,nie zwraca sie jemu uwagi o nic i pozwala sie zeby dzieco soba rzadzilo:no::no::no:A wszystkie dzieci dookola sa beee:no::no::no:
Ciekawe jak dlugo siora z Nim wytrzyma

Trzymam kciuki za badania Emily:tak::tak::tak:Oby za pierwszym razem byla odpowiednia ilosc potu i oby bylo ok.Chociaz i tak na wyniki czeka sie kilka dni

A ja bym musiala zadzwonic do kardiologa i umowic dziewczynki na echo,bo jzu rok minal od poprzedniego badania

U nas na szczęście super pogoda - przynajmniej na razie i zaraz do lumpka wybywam bo się z koleżanką umówiłam a dzisiaj dostawa to może coś fajnego upoluję :tak::tak::tak:
Anka napisz jak Emily jak dostaniesz już tego eska :tak::tak::tak:

Mam nadzieje ze Agnieszka sama wpadnie napisac jak badania:tak::tak:

Dowikla i wez tu czyjejs dziecko pod opieke wspolczuje siostrze.To jakis diabel wcielony:szok::szok:
Anaconda daj znac jak cos upolujesz:-)

Wyslalam Laure po majtki i skarpetki do pokoju i cos dlugo jej nie ma:szok::-D

Witam i ja nachwilkez rana bo musze jechac na zakupy bo chłop w domu i trzebacos na obiad chyba zrobieogórkowa bo cos za mną chodzi juz od jakiegos czasu:-):-):-)
Zreszta to mi sie nie chce wychodzic bo deszcz leje ale co tam jak mus to mus :-D

Siostra widze ze o wszyskim myslisz , bediesz miała wkoncu wiecej miejsca w piwnicy :-D:-D:-Dale fajnie ja sie ciesze ze nawet o wózku pomyslałasbo mój niebieski nie pasuje teraz sprzedam go chybakolezance bo szkoda zeby stał i sie marnował:-):-):-)

Malinka nie mam jeszcze opcji imienia i chyba bedzie problem bo mój syn codziennie inne imie wynajduje dla siostrzyczki:-D:-D, no a rodzinka no to mążi syn to wiadomo bo byli na USG , mamie zadzwoniłam to se mło co nie popłakała i gadała ze odrazu tacie powie jak tylko wróci , a kolezanka ktora jest w ciązy tez z trzecim syne ze spuszczona głowa mówi ze mi zazdrosci:-D:-D:-D no a siostra chce kopac po dupie nie wiem czy z zazdrosci czy co:eek::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anakonda no to Maja niech usmiechnie se do dzadków moze sie skusza i kupia wnuczce:tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:

Kerna jaki rozmiar nosi twoj ja mam kilka koszul w których własnie mój syn chodził nawesela a wiadomo sa małe i ja tez go nigdy nie ubieram na biało granatowo bo dla mnie to dziecko jak pingwin wyglada nawet nigdy nie miał spodni granatowych z materiału bo widze zetwój mimi ma a ja zawsze kupuje czarne spodnie ze sztruksu i do tego koszule w jasnych kolorach, moge ci nawet kilka fotek wysłac jak ja go ubierałam:tak::tak::tak::tak:

Justa to pewnie A melia zadowolona z prezentu mimo iz spózniony:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Medea podziwiam zeo nocnym koncercie chce ci siejeszcze z rana cwiczyc :szok::szok::szok:

Natali no widoków mozna pozazdroscic :-):-):-):-)

Wiki a na słowacji bardzo chetnie mozemy sie spotkac , chetnie bym sie wybrała :tak::tak::tak::tak:

ANKA
Przeciez to "najgrzeczniejsze" dziecko w calje okolicy i tylko wszyscy sie Jemu psoca;-)
Ostatnio powiedzial swojej mamie ze Dominik Go rzucil:szok::szok::szok:I ta w to uwierzyla chociaz obydwie przy tym bylysmy i On sam sie kulal po chodniku:szok::szok::szok:Ale ja wtedy zj*****m:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dodam jeszcze ze on wazy tyle co moj Dominik hehe

A moze Laurze sie nie spieszy z ubieraniem:-);-)
Moje to ledwo je wypuszcze z pokoju to od razu chca sie ubierac i jesc sniadanko;-):-)

ANKA
ja moim getry kupowalam ostatnio w h&m:tak::tak:Takie za kolanka i byly tez biale:tak::tak::tak:
Ale nei wiem czy powyzej 86 cm tez takie sa bo ja kupowalam 74 akurat,wiec w tej czesci dla niemowlakow:-D

reklama
ANKA
ja moim getry kupowalam ostatnio w h&m:tak::tak:Takie za kolanka i byly tez biale:tak::tak::tak:
Ale nei wiem czy powyzej 86 cm tez takie sa bo ja kupowalam 74 akurat,wiec w tej czesci dla niemowlakow:-D

hehehe no wlansie ja to w tej drugiej kupuje :) na 104 :D
A z tym najgrzeczniejszym dzieckiem to chyba przesadzilas heheheheh

Siostra nie boj zaby Wezmne ile sie da bo w wakcje bagaznik bede mial pelny :)

A ja ide do pokoju a mojaj Laura lezy pod swoim lozkiem i jeszcze koldra sie nakryla :))
My uciekamy
Wpadne popoludniu
Milego popoludnia i przedpoludnia

Do góry