reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No Kerna ta tez sliczna ale faktycznie co bedzie jak bedziesz musiala sciagna bolerko????:-) niespodzianka :-D:-D:-D

Siostra spoko ty władujez w golfa kombika wszystko co wejdzie a ciekawa jestem jak ja to pomieszcze w moje auto :-D:-D:-Dchyba na trzy razy bede jezdzic na slask:-D:-D:-D bo ani BMW ani Audi nie ma tak pojemnego bagaznika:-D:-D:-D

A mi zupka sie gotuje musze isc wrzucic chyba juz ziemniaczi do niej a ja siedze i klikam tylko i wcinam sezamki jak ja dawno tego nie jadłam ze smakuje mi jak cholera teraz:-D:-D:-D:-D

O zapomniałabym witam nowa mamusie , i naprawde pisz co popadnie kilka dni i wpadniesz w rytm:-):-):-)

reklama
Cześć dziewczyny!

Korzystam z chwili wolnego :-) Piotruś przyklejony do telewizora, a Zuzia śpi. Pewnie niedługo się obudzi, więc szybko zdam relację z tego co u nas. :tak:

Nie odzywałam się bo weny nie miałam ani trochę po tej katastrofie, zresztą teraz też jak oglądam telewizję to się nakręcam, więc staram się jak najmniej oglądać i czytać na ten temat. Niemniej poruszyło mnie to bardzo :-:)-:)-:)-:)-(

Zuzia ma kolki odkąd dostaje żelazo. :zawstydzona/y: Pani doktor stwierdziła, że "w końcu brzuszek się przyzwyczai", więc musi jeszcze trochę pocierpieć :baffled::baffled::baffled::baffled: Poza tym jest grzeczna. Wczoraj byliśmy u neurologa i pani stwierdziła, że drżeniem rączek nie trzeba się przejmować, bo to tylko niedojrzałość układu nerwowego. Wszystkie odruchy ma prawidłowe, więc jest super. :tak: Dziś byliśmy na szczepieniu. Przy okazji zważyłam ją - waży 4560g, więc 250 g w ciągu tygodnia przybyła. Pani doktor ją zbadała, stwierdziła, że jest super. :tak::-):-):-)
A jak pielęgniarka ją kuła to obydwoje z Piotrusiem narobili takiego wrzasku, że chyba cała przychodnia ich słyszała, a ja nie wiedziałam które mam utulić. Piotruś tak kocha swoją siostrę, że nie pozwoli jej krzywdy zrobić. :-D Nawet jak wychodziliśmy to krzywo patrzył na pielęgniarkę :-p:-p:-p:-D
No to chyba tyle u nas!

Fajnie ze wpadłaś do nas Zuzia ładnie rosnie a Piotrus bardzo kochany ze sie o siostrzyczke martwi i nie da zrobić krzywdy.
Musiało to fajnie wygladac jak sie krzywo na pielęgniarke patrzył :-)

Witam po spacerku:-)Mlode juz spia bo byly mega marudne:no:zupka sie dogotowuje i musze tylko obrac ziemniaki,mlode robi jakies szlaczki a ja jestem jzu po serniczku popitym cola:-D;-)
Pogoda zrobila sie super i jest naprawde mega cieplo,wiec po obiedzie pojdziemy jeszcze raz:tak::tak::tak:

KERNUS
Mi sie podoba ta czerwona i na brzuszek jest lepsza niz ta czarna:tak::tak::tak:Ale poczekam jeszcze za fotkami od MEDEUSKI:tak::tak::tak:

MYSZUNIA
Suepr ze mala tak ladnie rosnie:tak::tak::tak:

Ja na weselach moich siostr tez mialam czarne kiecki:tak::tak::tak:Na jednej taka dluga do kolan z rozpierdalaczem prawie do dupska tylko ze z boku i ze zlotymi wstawkami na biuscie a u drugiej taka na skos i tez z jakimis dodatkami:tak::tak::tak:
ta dluga jeszcze mam jakby co;-)

Dowikla mój kamil mówi na twoje dziewczynki lala bo widzi je na sówaczku

hehe fajnie,bo One sa jak takie male Lalunie;-):-)
A czasami to jak laleczki czaki hehe

Eeee no teraz zglupialam i to niezle:szok:patrze na kamilka suwaczek i se mysle ze jest prawie w jednym wieku z moimi dziewczynkami tylko miesiac roznicy:szok:
A za chwile patrze no moje suwaczki i widze ze moje maja 2 lata i prawie 11 miesiecy:szok::szok::-D:-D:-D:-D
Niezle sie zakrecilam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe fajnie,bo One sa jak takie male Lalunie;-):-)
A czasami to jak laleczki czaki hehe

Eeee no teraz zglupialam i to niezle:szok:patrze na kamilka suwaczek i se mysle ze jest prawie w jednym wieku z moimi dziewczynkami tylko miesiac roznicy:szok:
A za chwile patrze no moje suwaczki i widze ze moje maja 2 lata i prawie 11 miesiecy:szok::szok::-D:-D:-D:-D
Niezle sie zakrecilam
ależejsie zakręciła ale sie usmiałam sorki

Dowikla -> świetny opis Gdy dzieci są małe, to są tak słodkie, że chce się je zjeść. A potem, gdy dorosną, żałuje się, że się tego nie zrobiło...

wlasnie sobie ustawilam na status gadu gadu :-)

Dowikla -> świetny opis Gdy dzieci są małe, to są tak słodkie, że chce się je zjeść. A potem, gdy dorosną, żałuje się, że się tego nie zrobiło...

wlasnie sobie ustawilam na status gadu gadu :-)

Dzieki;-):-)
Ale czyz to nie jest prawda;-):-D:-D:-D:-D

Obralam ziemniory i wkroilam do zupki i jzu slysze jedna moja gadzine:szok:
No i zgaduje ze jest to Klaudia

reklama
My juz po obiadku kalafiorek super sprawa pycha a Laura nadal je.Powiedzialam jej ze bedzie siedziala tak dlugo az zje:-D

Kerna na wesele napewno cos wymyslisz;-)A dzielo bomba wczesniej zapomnialam napisac.Moja na szczecie takich arcydziel nie maluje:-D

Iwcik no ja to luz z bagaznikiem a Ty jak to wezmniesz to ja wiem:tak: DPD:-D:-D

Dowikla to zes sie zakrecila z suwaczkami:-D

Myszunia fajnie ze napiosalas mam nadzieje ze Zuzi szybko koleczki odejda i wtedy bedziesz mial cisze w domku :)

Do góry