reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my po obiedzie, mima oczywiście odmówił..standard:sorry: ale taka pychota!! Dawno tak się obżarłam...mizeria do tego pierwsza klasa;-) Zaaz wychodzimy na spacer bo przestało padać.
Myszunia witaji zaglądaj częściej:tak::tak::tak:
dowikla te Twoje naleśniki ciagle wyją przecież..standardowo:-D:-D:-D

reklama
Witam Was kochane
i odrazu sie tlumacze ze brak czasu na kompa pogoda fajna to albo jestesmy na dworze albo zawsze cos wyskoczy no albo w ostatecznosci po prostu brak weny na kompa wybaczcie ze was tak ostatnio zaniedbuje
Jak juz Wam Ania pisala bylismy dzisiaj na tym tescie potu zadzwonilam do innej kliniki dzieciecej i powiedzieli mi ze w czwartek moge przyjechac wiec sie ucieszylismy bo w innych klinikach tych blizej nas mialam termin dopiero na maj czerwiec.
Wyniki bede dopiero w nastepnym tygodniu
Emily byla dzielna az musze ja pochwalic nic nie plakala ani nie marudzila Pani doktor sama byla z niej bardzo zadowolona powiedziala ze juz dawno tak grzecznego dziecka nie miala w gabinecie
dostala w nagrode slodycze i malego pieska:))
Az sie sama dziwilam ze ona tak siedziala z tymi elektrodami przez ktore przeplywa prad bo sama wiem ze to takie dziwne uczucie ale ona siedziala dzielnie i nawet raczka nie ruszyla:)))
Potem musielismy 30 min z nia biegac i ja troszke wymeczyc zeby sie wypocila i na szczescie sie udalo bylo dosc sporo potu:))
Jak beda winiki to dam wam napewno znac ale mam nadzieje ze beda negatywne.

Dzis ma Ania przyjechac wiec musze sie zabrac za jakis obiad i troche ogarnac ale mam mega lenia
musialam dzis wstac przed 7 wiec to dla mnie jeszcze noc bo przewaznie wstajemy ok 10 no i teraz chodze pitoma nic mi sie nie chce :))

No to moje mendki juz nie spia,bo zadzwonila do mnie kolezanka do ktorej trzeba troszke krzyczec jak sie z Nia gada hehe:-);-)

KERNUS
Ale One teraz nie wyly tylko dawaly znac ze juz wstaly;-):-)

A&E
No to trzymam kciuki zeby wyniki byly oki:tak::tak::tak:

czesc kobietki!!!!:happy:
byłam juz rano na bb,tyle napisalam i ja do wyslania a tu d..a,brak zasiegu i wszystko mi sie wykasowalo.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:
od rana paskudna pogoda,pada wieje poprostu szok.:szok:ale ja dzisiaj wstalam w dobrym humorku i mam nadzeje ze do samego wieczora bede go miała.:tak:my juz po obiadku,dzieciaki spią M z krystiankiem pojechali do tesco na zakupy.

kerna-pasuje jak najbardziej w czarenej isc na weselu,ja byłam w czarnej u mojej siostry w pazdzierniku.:tak:
a mi sie podoba bardziej ta czarna sukienka niz ta czerwona.
no a co do sciany to SUPER!!!!!!!!!!mały miał uper zabawe.:tak:;-)

madeuska-widze że twój maksiu przechodzi zabkowanie tak zle jak mój alan.
ja dzis w nocy wstawałam do niego 2x tak płakał na szczescie nurofen mu pomogl i zasnoł.:tak:
a dzis rano sie patrze a on ma ząbka 4.:szok::tak:

ania-ale mi smaka narobiłas tym arbuzem!!!!:-p

myszunia-slicznie niunia Ci rosnie.super że wszystko z malutka w porządku.:tak:
a jakie ty żelazo podajesz?
ne zgadzam sie z pania dr.że brzuszek sie przyzwyczaji do żelaza,to nie prawda.:no::-(

iwicik-zaraz ci napisze mój adres.:tak:

a&e-trzymam mocno kciuki za winiki.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry