reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam mąz w pracy wiec mam teraz czas dlasiebie i bb :-D:-Dmoje malenstwo w brzuszku dzisiaj cos buszuje chyba dlatego ze dałam jej dwa lyczki winka bo chcialm spróbowac czy tzreba doslodzic bo maz nie miał pojecia:-D:-D:-Dchyba dzidziulkowi zasmakował:-D:-D

Siostra faktycznie jak mi zwalisz wszystko na slasu to bede musiała chlopakom zDPD powiedziec zeby zabrali a w rzeszowie maz odbierze :-D:-D:-D

A&E fajnie ze zajrzałas dawno cie bie było ale rozumiem czasem tak jest ze cos wypadnie a tym bardziej jak ładna pogoda no i mam nadzieje ze Emili wyjdzie wkońcu z tych chorób i bedziecie miec spokój z jezdzeniem po lekarzach:tak::tak::tak:

Lidka gratki , zabka trzeba oblac :-D:-D:-Da tel juz zapisałam w komórce swojej:tak::tak::tak:

Witam nowa mame i widze ze modziutka jestes i zdziwiam sie troszke jak popatrzyłam na twoje suwaczki no ale miłosc nie wybiera gratuluje bo zosstałas młoda narawde młoda mamusia i sobie jakos radzisz , jestem pelna podziwu twojej postawy bo nie jedna by zostawia dziecko mamie i poszła dalej hulac:-D:-D:-D

Witam mąz w pracy wiec mam teraz czas dlasiebie i bb :-D:-Dmoje malenstwo w brzuszku dzisiaj cos buszuje chyba dlatego ze dałam jej dwa lyczki winka bo chcialm spróbowac czy tzreba doslodzic bo maz nie miał pojecia:-D:-D:-Dchyba dzidziulkowi zasmakował:-D:-D

Siostra faktycznie jak mi zwalisz wszystko na slasu to bede musiała chlopakom zDPD powiedziec zeby zabrali a w rzeszowie maz odbierze :-D:-D:-D

A&E fajnie ze zajrzałas dawno cie bie było ale rozumiem czasem tak jest ze cos wypadnie a tym bardziej jak ładna pogoda no i mam nadzieje ze Emili wyjdzie wkońcu z tych chorób i bedziecie miec spokój z jezdzeniem po lekarzach:tak::tak::tak:

Lidka gratki , zabka trzeba oblac :-D:-D:-Da tel juz zapisałam w komórce swojej:tak::tak::tak:

Witam nowa mame i widze ze modziutka jestes i zdziwiam sie troszke jak popatrzyłam na twoje suwaczki no ale miłosc nie wybiera gratuluje bo zosstałas młoda narawde młoda mamusia i sobie jakos radzisz , jestem pelna podziwu twojej postawy bo nie jedna by zostawia dziecko mamie i poszła dalej hulac:-D:-D:-D
No a ja to co nie młoda jestem tez w takim wieku miałam dzieci

Patrycja ślicznych masz synków a tak w ogóle to witam nową mamusie :tak::tak::tak:
My już wróciłyśmy od laryngologa i tylko potwierdziła ze z uszkami już wszystko w porządku :tak::tak::tak: no i pożegnałyśmy się na "jak najdłużej" :-p
Dziekuje:-)
Dobrze ze z uszkami małej wszystko w porzadku.... oby juz nie było potrzeby wizyty u laryngologa :tak:

No tak nie da sie ukryć ze jestem bardzo młoda.... Ale jak to mówią nie wiek świadczy o dojrzałości człowieka..... Znam nie jedna mamę dużo starszą odemnie i nie rozumie jak można co chwile "podrzucać" dziecko rodzicom czy znajomym i chodzic po imprezach.... Ja rzadko kiedy zostawiam dzieci z kimś innym niż z moim..... A jeżeli chodzi o imprezy to nigdy mnie na nie nie ciągło i raczej tak juz zostanie..... Dziekuję za miłe słowa... :))

No a ja to co nie młoda jestem tez w takim wieku miałam dzieci

Fajnie ze nie jestem sama :))))) Można wiedzieć ile masz lat?? jesteś pewnie starsza ode mnie....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
patrycja9009-witamy serdecznie!!:-)
slicznych masz synków.

anaconda-super że z uszkami jest już wszystko w jak najlepszym porzadku!!!:tak:
i zazdroszcze pogody.

iwicik-bardzo sie ciesze ze zapisalas moj nr.w kom.i mam nadzieje że sie odezwiesz.:tak:
i co z tym winkiem?:-p
mam nadzieje że kiedys bede miała okazje sie go napic.;-)

reklama
Do góry