reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja też ograniczam jedzenie, słodkiego praktycznie w ogole nie jem pić dużo pije wody niegazowanej- przepadam za nia;-) i jak narazie nic :-(

Ja tez kiedyś tyle ważyłam ;-( teraz moim marzeniem jest 65 a niewiem czy to mi sie uda zrobic :-(

Ale z tego co widze to jesteś dopiero 2 miesiące po porodzie a organizm potrzebuje czasu i wszystko jest możliwe:tak:

nie no ekstra podejscie.....
patrycja spokojnie pewnie robisz po prostu jakis błąd. Ja też zawsze myslałam, że się dobrze odchudzam a jednak nie. zresztą niedawno urodziłaś, nieczekuj cudów!!
A karmisz cycem??
Nie karmiłam tylko 2 tyg... bo mały urodził sie dość duzy i sie nie najadał a jak zasmakował butli to o cycu nie było mowy....

Ale z tego co widze to jesteś dopiero 2 miesiące po porodzie a organizm potrzebuje czasu i wszystko jest możliwe:tak:

Dlatego tez nie robie nic na sile poczekam i zobaczymy moze efekty :-)

Kobietki mykam juz dzis :) Spokojnej nocy o do jutra :-) Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Boze kochane laski nie piszci o kilosach bo jak słysze 52kg to normalnie szok :szok::szok::szok: ja zawsze wazyłam 55kg a po pierwszej ciazy to wazyłam 85 i spadło tylko do 65:no::no::no: no a teraz to ciekawa jestem ile dobije do porodu i przez ile miesiecy bede musiał zrzucac i czy mi sie to wogóle uda:rofl2::rofl2::rofl2:chciałabym 60kg wazyc i bede zadowolona:-D:-D

Witam nowe mamusie:-)

kernuś tak wygląda ta sukienka:
x0o4md.jpg

w biuście ma 50 cm po rozciągnieciu
w najwęższym miejscu(pod biustem) ma 40 cm

sprzedam za 15 zł ;-)
jest z takiej jakby satynki rozciągliwej troszkę:tak:

tej drugiej nestety nie znalazłam

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem
Bylam z mlodymi dlugo na dworku :tak:jak przyszlismy do domu to jakis czas sie grezcnie bawili a tearz znowu sie zaczyna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No ale udalo mi sie dosyc duzo poprasowac:tak::tak::tak:I teraz to pranie lezy poskladane bo nie chce mi sie go chowac hehe:szok::szok::szok:

MEDEA
Fajowa ta sukienka:tak::tak::tak::tak:

No i witam nowe mamuski:-)

reklama
Medea podoba mi się:tak::tak: tylko nie wiem czy w nią się zmieszcze po prostu. Ona jest odcinana pod biustem i puszczona luźno tak? mam nadzieje, że dobrze rozciągliwy jest materiał:-D:-D:-D a pisałaś coś wcześniej o jakimś żakieciuku do tego czy mi się wydaje tylko....

Do góry