reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:-D:-D:-D dobre jestescie hu... mi sie zaciał chyba go cos muli ten internet:-D:-D:-D

no on jezdzi ma stale trasy rzeszów łódz opole i na drugi dzien wraca z opola przez łódz i do rzeszowa jak jedzie w poniedziałek to w srode na 9 rano wraca do domu

no ja mam cała sypialnie dla siebie i po łózku 200x220 moge sie turlac i fikołki robic:)

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D dobre jestescie hu... mi sie zaciał chyba go cos muli ten internet:-D:-D:-D

no on jezdzi ma stale trasy rzeszów łódz opole i na drugi dzien wraca z opola przez łódz i do rzeszowa jak jedzie w poniedziałek to w srode na 9 rano wraca do domu

bidulek a jak ma wolne:eek:
normalnie soboty i niedziele i swieta czy jakos inaczej:eek:

a mnie cos kopnelo, odkrecilam sobie lakier d paznokci i zaczelam wachac:sorry::sorry::-D:-D:-D:-D
nie wiem
ten maluch zaczyna mnie przerażać :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no w sobote wraca tak na 10 rano i ma wolna niedziele dopiero w pon jedzie a swieta to tez tak jak sobota ze rano musi zjechac do rzeszowa a urlpo to trzy miesiace naprzód trzeba wołac na dany dzień:-):-):-)

tylko kleju nie zacznij wachac :)

strasznie długo wysył mi wiadomosci szlak by to trafil:(

Ostatnia edycja:
Dziekuje:-)
Dobrze ze z uszkami małej wszystko w porzadku.... oby juz nie było potrzeby wizyty u laryngologa :tak:

No tak nie da sie ukryć ze jestem bardzo młoda.... Ale jak to mówią nie wiek świadczy o dojrzałości człowieka..... Znam nie jedna mamę dużo starszą odemnie i nie rozumie jak można co chwile "podrzucać" dziecko rodzicom czy znajomym i chodzic po imprezach.... Ja rzadko kiedy zostawiam dzieci z kimś innym niż z moim..... A jeżeli chodzi o imprezy to nigdy mnie na nie nie ciągło i raczej tak juz zostanie..... Dziekuję za miłe słowa... :))

Fajnie ze nie jestem sama :))))) Można wiedzieć ile masz lat?? jesteś pewnie starsza ode mnie....
zgadzam sie z Toba co do dojrzalosci w 100 procentach
Jak urodziłam Sebusia miałam 16 a Kube 19.... My ślubu jeszcze nie mamy dobrze nam sie zyje tak jak jest..... Niektórzy myśla ze jak bez ślubu to pewnie długo razem nie beda ale my jesteśmy tak w sobie zakochani ( mimo to ze juz tak długo jesteśmy razem).... Urzadzimy sobie huczne weselicho jak uzbieramy pieniązki na to..... Juz troche mamy odłożone .... Także mam nadzieje ze juz niedługo....
mlodziutka z Ciebie mamusia:tak: ja to stara przy Tobie:szok:
W tym roku skończył 24 latka :)))) jest tak głupi za dziećmi... zreszta tak jak ja....
Iwcik28 nie wyobrażam sobie ze nie miałabym sie nim zająć.... Zaraz po porodzie zamieszkaliśmy razem i tylko mama mojego nam czasami pomagała a tak to wszystko sami robiliśmy... :))))
bardzo dobrze zrobiliscie ze zamieszkaliscie osobno:tak:
witam na forum
Kochana wlanie byłam wczesniej ogladac te moje pudł na górze i zabij mnie ale ja nie mam takich małych rozmiarów zaczynaja sie od 86i92 mam fajniutkie spodnie , nie mam pojecia co sie stało z moimi mniejszymi ciuszkami znalazłam rozm 62i64 i pózniej odrazu przeskakuje na 86 :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:nie wiem co sie z tymi ciuszkami stao:no::no::no:a mialam fajniutkie koszulki co maksi chodzil na wesele albo do kosciółka :baffled::baffled::baffled:
A moze Anka z Krasnego ma

no Iwcik fajowa:tak:
A ja sobie tak myślę, że taka góa sukienki bez szelek biustu nie utrzyma:no: chyba stanik musowo do takich wielkości nie...
I ciekawe czy w ogóle sutki zakryje:eek::eek::eek:
:-D:-D:-D
Mąż przyprowadził znajomego hydraulika, żeby nam wodomierze założył no i koleś siedzi przy tych wodomierzach od 17.30 i końca roboty nie widać :szok:
Idę położyć Piotrusia i wracam do was! :-)
posiedzisz na bb
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zawsze możesz sobie jakieś wstawki doszyć :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

A ja się nie mieszczę w moje ciuchy sprzed ciąży :-:)-:)-:)-(
:-D:-Dwstawki
gratuluje powrotu do figury
Ja tez mam Komunie 9 maja mojej chrześnicy tylko nie wiem jak to zrobie bo synek od 5 maja w szpitalu będzie:-(
my tez mamy ale 2 komunie tego 9
Moje dzieci mają AZS a starszy synek ma tak ciężkie że musi znowu iść do szpitala:-( a najgorsze ze niewiedzą co jest przyczyną:-( a dziecko bardzo się męczy od stycznia siedzi w domu i narazie o przedszkolu może zapomnieć a bardzo tęskni za dziećmi:-(
i tu polecam nasza forumowa AS pewnie jak doczyta to sama napisze, nasza ksiega wiedzy
No tak ważne ze sie dobrze bawiłysmy i króliczki nwet pączkowate miały branie na dyskotece :-D:-D:-D:-D

Nati ty muzeum zamkniete:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj branie bylo
Anka i Iwcik
panienskie0921846281.jpg

mysle ze dziewczyny sie nie pogniewaja.... :-p:-p:-p
dzieki:-)
Hurrraaa! wreszcie mamy wodomierze! :tak:

Zmykam dziewuszki pod prysznic i do wyrka coby trochę pospać zanim Zuzia zechce jeść! :tak::tak::tak:

Dobranoc :-)
super!!
helo lesencje:-)
o mamo od rana w biegu i dopeiro teraz usiadlam:baffled:
rano Pauline do szkoly wyprawialm i przyjechal tescio pociac nam drzewo wiec musialam mu przytrzymac,mojemu znow sie dyski przesunely wiec tyle co do roboty jeszdzi a w domu nic nie robi
poza tym wrocil o 9 a o 16 znow pojechal do roboty,wiec tylko sie przespal i zjadl i tyle go wiedzieli:eek:
pozniej pranie,itd,podgotwac zupe
pozniej do szkoly po dzieciaki,powrto ze szkoly,nakarmic dzieciaki i na zebranie do szkoly
tylko tam siedzialam prawie godzine:baffled: bo kolejka
Panie zadowolone z Pauliny,jedynie ostatnio gorzej sie zachwouje,ale to i przesuilenie i zmeczenie calym rokiem szkolnym,poza tym oceny super
niestety w dyktnadzie nie przeszla dalej ale byla druga w klasie bo zrobila tylko 3bledy-w tym jeden ortograficzny i 2 male ale przez to ze malo znane wyrazy i nie doslyszala koncowek i zamienila lietry
zreszta blad ortograficzny zrobila w wyrazuie-zażegnany,wiec trudne slowo

dumna z niej jestem:-) i dzis dostala 5 z angielksiego za czytanie
a za ostatni sparwdzian z matematyki odstala 4- tylko dlatego ze nie roziwazlaa wsyzytkich zadan bo mialagorszy dzien

jak wrocilam z zebrnai to poszlam wlaczyc z drezwem-sprztalam je do kotlowni i ukladalam pod komorka,w miedzycazie rozpailima w piecu,sprztanelam posciel ,pranie itd itd
na koniec jeszcze poodkurzlaam bo sie trocin nanioslo,ale juz nie mam sily zmywac:baffled:
jutro pozmywam:tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny dzis pol dnia na podwroku
Weronika bardzo chetnie mi pomagala i ukladal mniejsze klocki drzewa na kupke:-D
maly pomocnik a wygladala jak [artyzant i do tego polowe dnia w piaskownicy:rofl2:
no i w koncu mala poszla spac po 21 a Paulina jakies pol godz temu

ufffffff

to ide poczyytam,ale pewnie znow jestem sama:baffled:
gratulacje dla coreczki!!!
a ja jestem jeszce
haha:-D:-D:-D:-Dja pitole chyba byłam tu juz nieżle wstawiona bo nie pamietam tego ujecia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj bylas
oj lasencje poszalayscie
tyle stron jednego dnia dawno nie bylo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ja tez nie cwicze
tzn nie spacelanie,ale codziennie super szybki marsz z wozkiem i mp3 w uszach,a potem spacer z torba,i i tornistrami pod wozkiem,a dzis jeszcze drzewo:rofl2::rofl2::rofl2:

moj chrzesniak zza plota ma 2,5roku i chyba przechodzi bunt dwulatka
on jest dpeiro niedobry
nawet matki sie nie slucha,bije kazdego i wszytsko,wszytsko psuje,sciaga itd itd
ale tak to jest jak do 2 lat dziecko jest wychowywane bezstresowo i nawet krzyknac na niego nie mozna bylo
to teraz sie wzieli za wychowowyanie:baffled::baffled::baffled::baffled:
troche za pozno:rofl2:

u mnie pogoda byla dzis caly dzien i w cieniu 20stopni:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tylko niezle wialo
wieczorem przyszluy chmury ale na szczescie deszcz poszedl bokeim

powiedzialabym Ci zebys dala na imie Ania bo Anki to fajne chlopaki:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
ale pewnie nie chcesz siostrze robic konkurencji:rofl2::rofl2::rofl2:

temat nie temat o wszytskim i o niczym
pisz czesciej to sie wdrozysz
a goraczka moze od gardla?ostatnio jakies badziewie panuje przez te zmiany w pogodzie

gratuluje zabka!
a ja ostatnio jadlam babeczki MH
pyyyyyszne:-)

oj cudo
ja dzis oprocz spaeru to szybka jade rowerem jeszcze zaliczylam:rofl2:
zdrowka dla Klaudii

jak najbardziej pasuje
ja na wesele zakladam z reguly czarne bo tylko takie mam 2 kiecki,ale male czarne,uniwersalne:-)

zapomnialam dodac ze widzialam dzis 3 bociany z czego 2 kolowaly w okolicach mojej chalupy:eek::eek::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

no i pod samym domem caly dzien mam halas bo kopia kanalizacje,ale Weronika ma co ogladac
ide dlaej czytac
ja tez nie ciwcze ale co tam:-D:-D
no anabuba przeciez nie bede robic siostrze konkurencji:-D:-D:-Dbede wołac aniu chodz siku a tu mi siostra przyleci i co na nocnik z nia :-D:-D:-D

Natali no to my dwie słomiane nocne wdowy ja tez nie mam codziennie chlopa w domu bo on jezdzi na spedycji w DPD i przyjezdza co drugi dzien jeden dzien spi w opolu albo wrocławiu
nie mam nic przeciwko
kurier ciezki kawalek chleba:tak::tak::tak:
nie moge wyobrazilam sobie anke na nocniku :-D:-D:-D:-D
teraz moj laptop tonie :-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
jestem jeszcze i ja.
iwicik-natalineczka
moje biedne,kochane słomiane wdowy!!!!!
co z tego że ja mam męza obok jak spi jak zabity.

kobietki wam tez tak muli internet?
tak tez:baffled:
no ale mój maz to ten nocny kurier firmy DPD i jezdzi tirem :-D:-D:-D bo w dzien jezdza tymi busami to sa dzienni kurierzy:-D:-D:-D

ja juz w łózku z laptopem bo mi sie zimno zrobilo:tak::tak::tak:
chodze po tym allegro i nic nie ma fajnego zeby kupic na komunie:-:)-:)-( w czym ja pójde:eek::eek::eek:
ja tez nie mam w czym isc:-(

Zobacz załącznik 236093 a oto przedstawiam Wam dzieło pierworodnego z dzisiaj:confused2: Mama buszuje po allegro a syn znalazł sobie zajęcie:sorry: Po drugiej stronie ściana wygląda tak samo:sorry:

pikenedzielo:-D

Cześć dziewczyny!

Korzystam z chwili wolnego :-) Piotruś przyklejony do telewizora, a Zuzia śpi. Pewnie niedługo się obudzi, więc szybko zdam relację z tego co u nas. :tak:
!
witaj
dzielny braciszek:-)

Witam Was kochane
i odrazu sie tlumacze ze brak czasu na kompa pogoda fajna to albo jestesmy na dworze albo zawsze cos wyskoczy no albo w ostatecznosci po prostu brak weny na kompa wybaczcie ze was tak ostatnio zaniedbuje
Jak juz Wam Ania pisala bylismy dzisiaj na tym tescie potu zadzwonilam do innej kliniki dzieciecej i powiedzieli mi ze w czwartek moge przyjechac wiec sie ucieszylismy bo w innych klinikach tych blizej nas mialam termin dopiero na maj czerwiec.
Wyniki bede dopiero w nastepnym tygodniu
Emily byla dzielna az musze ja pochwalic nic nie plakala ani nie marudzila Pani doktor sama byla z niej bardzo zadowolona powiedziala ze juz dawno tak grzecznego dziecka nie miala w gabinecie
dostala w nagrode slodycze i malego pieska:))
Az sie sama dziwilam ze ona tak siedziala z tymi elektrodami przez ktore przeplywa prad bo sama wiem ze to takie dziwne uczucie ale ona siedziala dzielnie i nawet raczka nie ruszyla:)))
Potem musielismy 30 min z nia biegac i ja troszke wymeczyc zeby sie wypocila i na szczescie sie udalo bylo dosc sporo potu:))
Jak beda winiki to dam wam napewno znac ale mam nadzieje ze beda negatywne.

Dzis ma Ania przyjechac wiec musze sie zabrac za jakis obiad i troche ogarnac ale mam mega lenia
musialam dzis wstac przed 7 wiec to dla mnie jeszcze noc bo przewaznie wstajemy ok 10 no i teraz chodze pitoma nic mi sie nie chce :))

czekamy na wyniki itrzymam kciuki

Lidka gratuluje ząbka:-)

ja tez gratuluje

No jestem znowu i dotego z kawą :-) Kamilek sie przewrucił i otarł sobie policzek o mur domu bidulek ma cały czerwony i lekko zapuchnięty ale to mu nie przeszkadza w byciu niegrzecznym teraz ogląda swoją ulubioną bajke Doktor Fred

biedactwo
oby sie szybko zagoilo

Witam.... Można dołączyć..... Co prawda trudno bedzie mi sie tu wdrążyć ale spróbuje.... Ja siedze z moimi chłopakami w domciujuz ponad 3 latka.... w sumie to nie nudzi mi sie bo bawie sie w nianie ;) oprócz swojej dwójki pilnuje jeszcze 2 Dzieci.... W sumie nie ma źle dajemy rade a i zawsze jakiś grosz wpadnie :))

witamy
jakl Ty dajesz rade jeszcze sie 2 obcygh dzieci zajmowac?
uklony w Twoja strone:tak::tak::tak::tak:
a ile godzine dziennie?

O o tym zapomniałam hehe oto moje dwa brzdące

piekne chlopaki

Patrycja ślicznych masz synków a tak w ogóle to witam nową mamusie :tak::tak::tak:
My już wróciłyśmy od laryngologa i tylko potwierdziła ze z uszkami już wszystko w porządku :tak::tak::tak: no i pożegnałyśmy się na "jak najdłużej" :-D:-D:-D
Potem troszkę na placu zabaw posiedziałyśmy a teraz już w domku, zresztą patrząc na Maję to nie wiem czy ona do dobranocki doczeka :szok::szok::szok:
U nas dzisiaj cały dzień była śliczna pogoda ze słoneczkiem mimo że zapowiadali deszcz, oby jutro też się nie sprawdziła ich prognoza :-p:-p:-p

super ze juz ok

No to jesteś 2 lata starsza ode mnie ja jestem 90 rocznik ;-)

a ja 80 :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
stara dupa juz jestem

Dziekuję Ci bardzo....
Powiem Wam ze mnie zaskoczyłyście swoja reakcja.... Spotykałam sie z takimi przykrymi reakcjami ze teraz to jestem bardzo mile zaskoczona...
Tak szczerze to ja spedziłam tylko jedną jedyna noc bez Seby (byłam wtedy w ciąży i pozwoliliśmy mojej szwagierce wziąc Sebusia ze soba na działke )
Zaznacze ze nie licze tych dni w szpitalu bo to wiadomo ze wtedy Seba był z tatusiem:-)

dzielna kobieta
ja swoje czasami babci sprzedaje ale nie imprezy tylko zeby sobie odpoczac albo cos zalawtic
no oszukuje-na panienskim i siostry bylam na duicho:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

witamy

Pati serio? No mój nosi 80 i pewnie owlałabym długi rękaw, bo wesele jest 1 maja więc upałów nie będzie...
A sluchajcie tu. Byłam dzis w sklepie i była tam laska z córeczką. Ona się mnie pyta ile ma Mima, ja jej że półtora roku a ta szok! Oczy wielkie zrobiła i do mnie naprawdę? JA jej no 19m-cy dokładnie a co sie stało?? A ta no moja córka ma 16!!!!!!!!! Ja se myśle o matko, tragedia normalnie...bo jej córka troszkę wyższa była. Pwoedziałam jej, że ja mam niskie dziecko i poszłam...nosz kuźwa..co mam sobie w łeb szczelić bo dziecko małe?? Ludzie to gupki.

oj a moje w druga strone
sa za wsykoie jak na swoj wiek wiec kazdy zdziwony w drufga strone
nie przejmuj sie
mow ze to po tatusiu:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

dzis tylko spodnie brzuchate sobie kupilam w lumpku ;-)
wyczailam nowo otwarty u nas jakis "ekskluzywny" :-D:-D:-D:-D
ale spodnie za 15 zl kupilam i to fajne takie tyle za na dupci i nogach mi wisza bo mam chude ale na brzuchu za to takie akurat i do konca ciazy:tak::tak::tak::tak:

czarek byl w domu z ciocia teraz siedzi i oglada maje:tak::tak::tak::tak:
kupilam jeszcze odzywke do wlosow i lakier do paznokci i zmywacz
szok bo juz dawno sobie tylu rzeczy nie kupilam :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
super!

ja w pół roku zrzuciłam 14 kg. Z 74kg na 60. Marzyłam o 5 z przodu ale nic z tego...no a teraz ciaża...

mi sie nadal mazy 5 z przodu,ale chyba jak przekrocze 30tke to moga zapomniec
a waze 60-61kg:baffled:

Moje dzieci mają AZS a starszy synek ma tak ciężkie że musi znowu iść do szpitala:-( a najgorsze ze niewiedzą co jest przyczyną:-( a dziecko bardzo się męczy od stycznia siedzi w domu i narazie o przedszkolu może zapomnieć a bardzo tęskni za dziećmi:-(
wspolczuje
paskudna choroba
moze AS cos pomze

tylko 600 zł to ponad pół tysiaca:tak::tak::tak:
ciesz sie ze nie musisz doplacac:tak::tak:

mam dzis dobry nawet humor
wlasnie ogladam fajny filmik naprwade polecam goraco "stare wygi"
fajniusia komedyjka taka lekka a jak sie smiejez to w glos:-D:-D:-D:-D:-D

dobra komedia

Anka i Iwcik
panienskie0921846281.jpg

mysle ze dziewczyny sie nie pogniewaja.... :-p:-p:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

....ja tez kocham się wklapkach.

a ja na bosaka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p

ja tez jeszcze jestem cały czas tu zagladam bo w miedzy czasie szukam na allegro co mozekupie na komunie bo nie ma w czym isc ..............nie mam sie w co ubrac masakra w nic sie mojego nie mieszcze a to wszystko przez cycki...heehhe

oj czym sie przejmujesz
zakladsz ciazowe spodnie do tego kup sobie jakas koszule albo blzuke w lumku nawet i tyle:-)

Anabuba ale masz zdolną zórcię, no gratuluję baaardzo baaardzo.

Idęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę, pa
dzieki

zostalysmy chyba same:sorry::sorry:
chyba ze bubka jeszcze podczytuje;-):tak::tak:

o Iwcik jeszcze jest
moje spia sobie smacznie i ten starszy i ten mlodszy

podczytuje i doczytac ie moze
alescie dzis naskrobaly:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

No własnie jeszczeja jestem ze cięzarnato nie znaczy ze spi :-D:-D:-Dwszystkie poucikaly do mężów na ciepłe nózki a mizostało tylko wąchanie poduszki męża :-D:-D:-Dniestetyja przewaznie spie sama bo maż to spi ale wdzień:tak::tak::tak::tak:
Zreszta kaszel mnie dusi i wlasnie poplułam az sobie laptopa:-D:-D:-D

eeeeeeeeee
moj caly tydzien ma noce
a w dzien spi wiec jakbym chlopa caly ttydzien w domu nie miala
tylko jego chrapanie mam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

:

bubka a blizniakow w rodzinie nie bylo:eek::-p:-D:-D

heheheh
sa jedne 2 pary a trzecie sie urodza:rofl2:

no anabuba przeciez nie bede robic siostrze konkurencji:-D:-D:-Dbede wołac aniu chodz siku a tu mi siostra przyleci i co na nocnik z nia :-D:-D:-D

Natali no to my dwie słomiane nocne wdowy ja tez nie mam codziennie chlopa w domu bo on jezdzi na spedycji w DPD i przyjezdza co drugi dzien jeden dzien spi w opolu albo wrocławiu

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
jestem jeszcze i ja.
iwicik-natalineczka
moje biedne,kochane słomiane wdowy!!!!!
co z tego że ja mam męza obok jak spi jak zabity.

kobietki wam tez tak muli internet?
\

mi dzis dziala najdziwniej szybko:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a ja mam baaaaaardzo wolne lacze bo cale 100kb:-D:-D:-D:rofl2:
ale modki sorki z edycja mu sie za dlugo schodzi wiec wkleic prosze jakby co:rofl2:

a mnie cos kopnelo, odkrecilam sobie lakier d paznokci i zaczelam wachac:sorry::sorry::-D:-D:-D:-D
nie wiem
ten maluch zaczyna mnie przerażać :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
uj niebepieczna jestes:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Do góry