reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Placki ziemniaczane robiłam wczoraj i mąż zjadł cały talerz a potem wieczorem jeszcze mnie pytał czy nic nie zostało :tak::tak::tak: a co do paluszków rybnych to masz Kerna rację - nieraz to samo siano w środku jest :crazy::crazy::crazy:

Dzień Dobry :-)

Przyłączam się do życzeń :tak::tak::tak::tak::tak:

As, ty mnie nie strasz :no:
Zuzia chyba dobrze reaguje na szczepienie - nie zauważyłam żadnych odstępstw od normy w jej zachowaniu. A co do żelaza to nasza pediatra twierdzi, że to bardzo mała dawka i dziwiła się że ją po tym brzuszek boli :baffled:

No i miałam popisać, bo Zuza zasnęła a Piotruś się kredkami zajął, a tu d..... - mała się właśnie obudziła, a Piotruś złamał kredkę i płacze nad nią "mamuuuuuu, mamuuuuu". Chyba zaraz szału dostanę :wściekła/y:

kochana jak dla mnie to jest bardzo duża dawka.:no:moje blizniaki mieli 2x po 2 kropelki a i tak sie darli.:eek:

ja nie wiem jak u mie bedzie bo moje dziecko codziennie inne imie mówi a jak mu powiedzialam Lena to powiedzial ze mu sie nie podoba:-D:-D:-D
a ja mu mówie ze bedzie z siostra chodził na dyskoteki to powiedzial ze sie spózniłam z ta siostrzyczka:-D:-D:-D bo on juz ma dziewczyne Gabrysie i juz ja nawet dwa razy pocałował:szok::szok::-D:-D:-D tylko powiedzial ze mam nie mówic tacie o tym:-D:-D:-D

a ja wczoraj mialam ogórkową:):)

A to ja w 20 tygodniu ciązy czyli mam nadzieje ze połowa ciązy za mną:-):-):-)prosze sie nie smiac bo bez makijażu no i zmieniłam sie po twarzy:-D:-D:-D

ślicznie wygladasz,mam nadzieje ze uda nam sie spotkac na żywo Cie zobacze z tym cudnym brzuszkiem.:tak:;-)
a co do imienia to ja zawsze marzyłam że córci dam na imie milena albo marlena-strasznie mi sie te imiona podobaja.
aha i jezcze jedno-strasznego smaka mi narobiłas z tymi nalesnikami.:-p

czesc mamuski!!!:happy:
matko jakie wy macie tępo od rana?siedze i czytam i nie moge skączyc.:szok::szok:
najgrsze i wkurzające jest to że od wczoraj mi net tak muli że już mnie szlak trafia.strona mi sie otwiera po 3 min.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u mnie noc nie przesana,alan szalał,płakał,krzyczał(niech mu już te wszystkie żąbki wyjda).:-(
pogoda beznadziejna od niedzieli pada-wiec nici ze spacerku i chcac nie chcac musimy w domu siedziec.:no::-(
moj krystian jedzie dzis do mojej mamy na weekend i od rana juz sie pakuje,i gledzi mi że juz chce jechac.:angry::angry::angry:

madeuska-kochana wszystkiego najlepszego z okazji 4 rocznicy!!!!!!
dużżżżżżżżo miłosci,szczescia i radosci.
i oczywiscie niezapomnianej nocy.;-)

patrycja9009-slicznego maz synka.

Ja tez paluszki rzadko, filecik lepszy :tak: Ale ja to ostatnio tylko tortille jem :-D:laugh2: na śniadanie obiad i kolacje :-D

Uruchomiłam dziewczynkom piaskownicę, ale się dzisiaj pięknie bawiły :-)

Dlatego kupiła Froste, faktycznie rybka w środku, ale więcej panierki niz ryby:sorry:
A ze zwykłym filetem to czasem lubia się ości pojawić i ze strachu ryby mu nie daje:zawstydzona/y:
Lidka wyjdą ząbki, cierpliwości;-)

anaconda-pochwal sie nowa fryzurka.;-)

jak juz tak piszecie co macie na obiad,to ja ma frytki,jajko sadzone i oczywiscie mizeria musi byc.:tak:
a przed chwilką było u mnie oberwaniie chmury,:szok::szok:tak strasznie padalo,ciemno sie zrobiło i nawet grzmialo.:eek:

dziekuje jeszcze raz wszyskim dzieczynom za zyczonka:-)

własnie wróciliśmy ze spacerku- pogoda taka sobie....

M pojechal zawieźć patryka do kolegi u którego będzie spać:tak:

juz jestem głodna, bo gadacie ciągle o tym jedzeniu i nie mogę się doczekać wieczorku:rofl:

ja dziisaj miałam makaron zytni z sosem pomidorowym z kawałkami szynki(mięsa):tak:

ja tez zawsze chcialam miec maksia i julke tylko ze u mnie wookoło jest tyle julek ze poprostu to imie mi sie znudziło normalniegdzie nie popatrze jest dziewczynka o imieniu julka albo wiktoria no ale to tez odpada bo brat ma wiki

a ja mam aktualna fotke z moim wielkim obecnym brzucholkiem:-):-):-):-)
ślicznie wyglądasz:tak::tak::tak::tak:
a ja na gebie wysypana jak ta lala:szok:
takie mi wulkany powyskakiwaly ze:szok::szok::szok:
no i brzusio nie chce tak szybko rosnąc:no::no::no::no:
No zupka się gotuje ogórkowa dziś :tak:pranko się pierze naczynia pozmywane dziecię nadal spi jak bosko :-D:-D:-D:-D
Anaconda mały szantaż a cuda zdziałał i córeczka w przedszkolu :-)
Iwcik Lena podoba mi sie bardzo bardzo gdybym miała córkę to by była pewnie LENA albo Pola(ewentualnie Apolonia)Anastazja (Nastka ) Nadzieja (Nadja) i bardzo podoba mi się Gabrysia zresztą Julka moja tak miała mieć na imię no ale Piotra córka to Gabrysia więc juz my jedną Gabrysie mamy :-D a mój Piotr zawsze mówił jak córk to Partycja ewentualnie Lena :tak::tak: dla dziewczynek jest tyle ładnych imion zresztą dla chłoców też u nas poniewasz każdy miał dla chłopaka kilka typów imienia musialiśmy się zdecydować na losowanie każdy ze swojej grupy wbrał jedno i demokratycznie ja zapisałam wszystkie na karteczkach i było losowanie pierwsze wylosowane było jako pierwsze imie drugie jako drugie i tak ja miałam typ Antoni :tak:dacho typował SZymona Julia Cypriana Piotr Jeremiasza i tym sposobem mamy Antoniego SZymona :-D:-D:-D ale najbardziej kontrowersyjna propozycja jaka padła to Wespazjan oczywiście pomysł Pietruchy i całą ciążę do brzucha mówił Wespi :szok::-D:-D:-D:-Dmieliśmy pomysły na Pawełka (no bo skoro jest Piotr to niech będzie i Paweł) Kazia (po Piotra tatusiu świętej pamięci ) Tymoteusza tak więc u nas o Imię toczył sie bój :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a mi dla dziewczynki podoba sie julia, Alicja, Emilia, weronika, Daria :tak::tak::tak:
magdalena i Gabrysia tez:tak::tak::tak::tak:
a synek to Czarus ale juz jest, :tak::tak::tak:
dariusz ale to tez odpada:sorry: julian i mateusz tez:tak::tak: i kamil
ja nie wiem jak u mie bedzie bo moje dziecko codziennie inne imie mówi a jak mu powiedzialam Lena to powiedzial ze mu sie nie podoba:-D:-D:-D
a ja mu mówie ze bedzie z siostra chodził na dyskoteki to powiedzial ze sie spózniłam z ta siostrzyczka:-D:-D:-D bo on juz ma dziewczyne Gabrysie i juz ja nawet dwa razy pocałował:szok::szok::-D:-D:-D tylko powiedzial ze mam nie mówic tacie o tym:-D:-D:-D

a ja wczoraj mialam ogórkową:):)

A to ja w 20 tygodniu ciązy czyli mam nadzieje ze połowa ciązy za mną:-):-):-)prosze sie nie smiac bo bez makijażu no i zmieniłam sie po twarzy:-D:-D:-D
no to spoznilas sie z ta sioatrzyczka:sorry::tak::-D:-D:-D:-D
mój synuś mi zasypia w folteiku chyba... ide go do lozeczka polozyc...:tak:
moze w koncu jak zasnie to uda mi sie wejsc do wanny i zrobić na bóstwo;-)

ehhh... fałszywy alarm... tylko chciało mu się kichnąć:-D:rofl: a juz si ecieszylam:rofl:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i wkoncu wstałam zrobiłam krok d przodu :-D:-D:-D nawet ubrałam se :-D:-D:-D i pewnie iderobic nalesniki bo jak ja w tym tepiebede sie dzisiaj ruszac to obawiam sie ze nie zjem tych nalesników :-D:-D:-D

Beatko ostatnio cos zabiegana jestes ale czasem tak bywa zycze szybkiego konca remontu:tak::tak::tak::tak:

siostra musze pogadac z nimi wsumie to mam kilka wersji ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo podoba tez mi sie Emilia Julita Lena Alicja Dari Łucja i Maja:-D:-D:-D:-Dtakze jest ich troche a ja nie zdecydowanawiec zostawie to moim chlopakom , a jakby był chłopak to pewnie bylby Marcel:-):-):-):-)
moja siostra dala Marcel, kiedys mi sie nie podobal ale teraz bardzo mi sie podoba:tak::tak::tak:
Mój mały grubasek :))
no jakie pućki pucołki śliczniutkie:tak::tak:
Kerna łap nalesniczka z serkiem białym leci otwórz okno bo bedziesz muisała szyby myć:-D:-D:-D:-D
Ja juz zjadłam tzry i narazie stop bo za chwile złapie mnie zgaga i tyle bedzie z tego wszystkiego:-):-):-) jak wróce z maksiem z przedszkola to sobie jeszcze zjem :tak::tak::tak:
rzuc tu jednego, ja kupilam ser i cukier waniliowy ale cos mi checi do smazenia brakuje:tak::tak::tak::tak:

Wiki Mima zobaczył u Ciebie skaczącego kubusia i nie pozwala mi przesunać strony, bo oglada misia i woła do niego pieszczotliwie MIMO:-D teraz weszłam na odp. i jest bunt bo on chce mimo:eek:
Iwcik naleśniczek pierwsza klasa! Mniam! a ser robisz z jajcem??
moj czarek tez sie tym kubusiem zachwyca:tak::tak::tak::tak::tak:
Ja juz po zakupach i nawet o fryzjera zahaczyłam, ale wkurzona jestem jak diabli bo nie tak chciałam żeby mnie obcięła :angry::angry::angry::angry:
Co do imion to u nas jak będzie teraz chłopak to na pewno damy mu na imię Michał albo Mateusz albo Damian albo Kacper, a jak by była druga dziewczynka to Gabrysia, Amelka albo Antosia :tak::tak:
dawaj fotencje:tak::tak::tak:
ocenimy:tak::tak::tak:
Ja rzadko kiedy robie paluszki rybne...wole filet z mintaja :)))))))))
my wolimy pangę:tak::tak::tak:
Dlatego kupiła Froste, faktycznie rybka w środku, ale więcej panierki niz ryby:sorry:
A ze zwykłym filetem to czasem lubia się ości pojawić i ze strachu ryby mu nie daje:zawstydzona/y:
Lidka wyjdą ząbki, cierpliwości;-)
mozesz zawsze ty pierwsza przezuc i jak nie bedzie osci to mu dac:tak::tak::tak:

witam sie my juz wrocili z miasteczka,
nie pochodzilismy zbytnio:sorry::sorry::sorry::sorry:
mamy wiktor po 2 godz chodzenia zaczal tak dawac do pieca ze szok ta sie zaczela nerwowac i tez zaczela dawac ze szok:sorry::sorry::sorry:
jeszcze w aucie sie poklucilysmy wszystko jej wyrzucilam, troche mi ulzylo ale pozniej mialam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kupilam czarusiowi za to ze byl grzeczny pilke, bo w biedronce byly po 7 zl, nakupilam sobie mieska pozniej trza je dzielic, no i kupilam piwko na wiczor mezusiowi :tak::tak:
bedzie kolo 20-21
a i kupilam sobie lakier do paznokci w biedronce tez:tak::tak::tak:
jakies spanie mnie meczy a tu trza chtke oprzadzic i szykowac sie na przyjazd m ;-);-);-)

reklama
A u nas tak padało jak po Maję szłam że całe szczęście że parasol ze sobą wzięłam :szok::szok:
A fryzurą nie ma co się chwalić bo jak mówię spiep... mnie na całego :angry::angry::angry:

Do góry